Heliotrop

4
3,5/5 baseret på alle bedømmelser

Heliotrop: Kosmetik med naturens kraft

Heliotrop forener det bedste fra videnskab og natur. Efter årtiers forskning er der blevet udviklet talrige rense- og plejeprodukter til hudens forskellige behov. Til produktion af vegetabilsk kvalitetskosmetik har producenten udelukkende brugt udvalgte planteekstrakter og -olier, der har en naturlig effekt og tåles godt.

Sådan startede Heliotrop

I 1925 udviklede Ernst Kunze en naturlige plantesæbe, og det var startskuddet til Heliotrop, der blev udviklet fyrre år senere. Materialisten var begejstret for ideen om at fremstille produkter, der baserer på dr. Schüsslers biokemiske behandlinger. I det 19. århundrede var den homøopatiske læge en af de mest betydningsfulde pionerer inden for naturmedicin.

I en tid, hvor der mest blev brug syntetiske indholdsstoffer i skønhedsprodukter, solgte mærket Heliotrop-cremer med vegetabilske aktivstoffer, der gør brug af naturens kraft for at holde huden i balance. I 1965 blev den første hydrerende systempleje udviklet, der indeholdt en plantebaseret fugtighedsfaktor. I løbet af årene fulgte flere plejeserier til hudens forskellige behov.

Køb Heliotrop-ansigtspleje: Plejeserier til hudens forskellige behov

Heliotrop-produkter egner sig til hudens forskellige behov. De indeholder højeffektive naturlige indholdsstoffer, der for størstedelens vedkommende er dyrket økologisk af kontrollerede producenter. Denne kvalitetsplejeserie er mild og baserer på vegetabilske indholdsstoffer, der er perfekt afstemt efter din hudtype og dit særlige plejebehov. Hvis du vil købe ansigtspleje fra Heliotrop, kan du hos parfumdreams vælge blandt følgende plejeserier:

  • Heliotrop Active Hyaluron: De i henhold til NATRUE certificerede produkter indeholder hyaluronsyre fra naturlige kilder, der forsyner hudens dybereliggende lag intenst med langtidsholdbar fugtighed. De er velegnet til alle hudtyper og baserer på en vegansk formel, der får huden til at ser mere fyldig og frisk ud. Vigtige økologiske olier giver intensiv fugtighed. De forebygger tab af spændstighed og elasticitet. Desuden forbygger de for tidlig hudaldring.
  • Heliotrop Active: Den opstrammende fugtighedspleje til tør og normal hud er perfekt til daglig brug. Den naturlige effekt fra algeekstrakt, økologisk Aloe vera og vigtige vegetabilske olier virker mod frie radikale og er med til at beskytte hudens barrierefunktion.
  • Heliotrop Multiactive: Plejeserien er særligt afstemt efter moden hud, der stiller høje krav. Med den righoldige tekstur tilfører cremerne din hud synligt mere energi. Med ginkgo-ekstrakt, vegetabilsk squalane og macadamiaolie understøtter de hudens egen regenerering.
  • Heliotrop Moisture: Heliotrops intensive fugtighedspleje til meget tør og sprukken hud understøtter hudens regenerering og hjælper din hud med økologiske planteolier som squalane fra olivenolie til at få højere elasticitet og spændstighed. Aminosyrer og niacinamider er med til at optimere din huds fugtighedsbalance. En lotion med førsteklasses havtornsaft og økologisk jojobaolie forfrisker og vitaliserer huden.

Med Heliotrop nyder du godt af naturens kraft i samspil med de moderne blandinger. Her er den rigtige pleje til ethvert behov.

Bestil Heliotrop-creme hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du vælge mellem mange forskellige pleje- og ansigtsrensningsprodukter fra Heliotrop, der er egnet til forskellige hudtypers behov. Naturkosmetikproducenten har forskellige plejeserier til normal, tør, meget og moden hud. De omfatter dag- og natcreme, rensemælk, ansigtsvand samt øjenpleje, og indholdsstofferne er perfekt afstemt efter hinanden