Molinard Parfum

Det franske brandet Molinard hører til de mest traditionsrige udbydere af dufte i Europa. Grundlagt i 1849 i den franske by Grasse, tilbyder familieforetagendet i femte generation udsøgte parfumer i talrige kollektioner. Friske essenser fra den friske natur indgår i udviklingen af nye dufte på samme måde som orientalske og usædvanlige noter, så man som kvinde har en passende parfume til enhver anledning. Blandt de supplerende artikler som lotion eller sæbe, hører dufte, der stadig i dag er det vigtigste produkt fra det traditionsrige brand fra Grasse.

Opdag mangfoldigheden fra Molinard i vores onlineshop.

For at kunne drage fordel af hele mangfoldigheden fra parfumeproducenten Molinard, kan det godt betale sig at kaste et blik på de enkelte produktserier inden for denne kategori. Varianter som Les Fleurs eller Les Fruits har i årtier hørt til sortimentet fra firmaet fra Grasse, og det bliver tydeligt gennem blomsternavnet eller de frugtagtige essenser i topnoten. Produktserier som Habanita eller Les Orientaux bortfører dig til fjerne lande og tilbyder dig essenser langt fra den europæiske hjemstavn. Alle parfumer fra den usædvanlige mangfoldige producent fås hos os til en fordelagtig købspris.

Vidste du at Indhold

Molinard parfumer - Stilfulde følgesvende til enhver lejlighed

„Følg altid næsen“ - udtrykket finder ofte anvendelse i Danmark. Vores lugtesans hører sammen med smags-, høre-, og følesansen med til de vigtigste sanser. Forskellige forskningsprojekter har påvist, at dufte registreres af vores venstre hjernehalvdel og går dermed målrettet efter vores følelser.

Molinard parfumer overbeviser lugtesansen

Derved kan dufte, afhængigt af duftnoten, udløse stærke følelser. Den rigtige duft kan altså have en positiv indflydelse på mennesker og på stemningen. Et sprøjt af den rigtige parfume kan altså gøre et menneske mere attraktivt for det modsatte køn. Molinard parfumerne kan altså anvendes som et lille hemmeligt våben på en første date. Takket være de fem forskellige duftnoter er Molinard parfumerne naturligvis også den rigtige ledsager til enhver lejlighed. Uanset om denne perfekte ledsager anvendes i hverdagen, en forførende duft til en nat ude eller en tilbageholdende duftnote til det næste møde på kontoret så finder du altid den helt rigtige duft fra Molinard.

Molinard parfumer erobrer hele verdenen fra Sydfrankrig

Naturligvis, for Frankrig er de gode og stilfulde parfumers vugge. Det er ingen overraskelse at den kendte film og bog af Patrick Süskind „Parfumen“ spiller en rolle i denne sammenhæng. Helt op til i dag er franskmændene sande mestre i at bruge de elegante dufte. Hver eneste franskmand bruger i gennemsnit årligt 30 EUR på parfume. Det er altså ingen overraskelse at også Molinard-parfumer stammer fra Frankrig. I Grasse, for at være helt præcis. Allerede i 1849 opstod her den første Molinard-parfume. Takket være de talrige ressourcer i regionen som appelsiner, jasmin, lavendel og roser eksperimenterede mærket med forskellige duftnoter indtil to nye dufte blev lanceret i 1860, jasmin og rose, hvormed Molinard skabte sig et navn i hele Europa. Flakonerne til de elegante dufte blev ligeledes udarbejdet af fremtrædende kunstnere som Baccarat.

I disse år var parfumer naturligvis forbeholdt de rige og smukke og Molinard hørte til blandt adelens og de rige købmænds foretrukne parfumeproducent. Det har heldigvis ændret sig og i dag har vi imidlertid også råd til at købe Molinard-parfumer i elegante flakoner.

Mærket Molinard tilbyder forskellige dufte til forskellige lejligheder

Virksomheden Molinard har i dag skabt og produceret dufte i fem generationer. Mærket lægger især stor vægt på at kvaliteten altid forbliver den samme. Molinard-parfumen er ikke et moderne indfald, men en ægte klassiker, der er forblevet trendy. Derfor finder du også hele fem forskellige parfumer fra Molinard i vores online shop, der alle medbringer deres egen duftnote. Alle Molinard-parfumer har dog en ting til fælles: de fremstilles med stor omhyggelighed og tradition. Parfumer består nemlig altid af følgende noter:

  • Topnote Den er oftest meget intensiv og det er det allerførste man registrerer ved en parfume.
  • Hjertenote Denne duft når først frem til bærerens næse efter flere timer når duften fra topnoten er taget af.
  • Basisnote Denne duftnote holder længst.

Med til din parfumes forskellige noter anvender Molinard hovedsagligt de typiske dufte fra franske Provence som lavendel eller appelsin og blander dem med spændende, eksotiske dufte. Således opstår usædvanlige parfumer, der bliver til perfekte ledsagere på alle tidspunkter af livet. Porteføljen fra Molinard afrundes med forskellige lotions og sæber af høj kvalitet.

Collection Privée fra Molinard

Den nyeste kreation fra Molinard bærer det klangfulde navn „Collection Privée“. Det drejer sig her om fem forskellige unisex-parfumer, der altså både kan bæres af mænd og kvinder. Disse fem forskellige parfumer skal symbolisere de fem generationer hos Molinard, der har gjort mærket til det som det er i dag. Med kollektionen med disse fem parfumer er der således opstået duftnoter, der særligt bærer præg af at være elegante og tidløse.

Eftersom særligt kvinder godt kan lide at lege med dufte og sanser, og at eksperimentere så har mærket Molinard under samme kollektionsnavn „Collection Privée“ naturligvis også tænkt på kvinderne. Således opstod der her fem forskellige parfumer, der er særligt henvendt til kvinder og som udfolder duftene særligt godt på sart hud. Hver af disse Molinard-parfumer er tilegnet et bestemt emne. I en af duftene fornemmer man et strøg af havduft efter ferie og solskin, en anden lokker med en let, forførende rosenduft. Med denne pakke er den moderne og stilsikre kvinde altså altid godt udrustet til alle livets kapitler.