Parfumer fra Jean-Charles Brosseau

Umiddelbart efter, at han havde afsluttet skolen, grundlagde Jean-Charles Brosseau i 1955 sin egen m… Læs mere
21
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Jean-Charles Brosseau Parfumer

Dufte, der ikke forfejler deres virkning

Umiddelbart efter, at han havde afsluttet skolen, grundlagde Jean-Charles Brosseau i 1955 sin egen modelabel i Paris. Parfume tænkte han dengang endnu ikke på. Ganske vist skabte han sig et navn, men det store gennembrud skulle først komme meget senere. For ved et rent tilfælde opdagede Jean-Charles i 1978 en opskrift, der var lige så fascinerende som unik. Moskusnoter, heliotrop, vanilje og rosentræ. Mere behøvede han ikke for at kreere parfumen Ombre Rose. I 1981 blev duften, takket være nogle modige investorer, en absolut bestseller i USA, Mellemøsten og det Fjerne Østen. I dag regnes Ombre Rose fra Jean-Charles Brosseau som en af de 5 bedste parfumer i verden og designerens duft har sine venner over hele verden. Fornemme flakoner er lige så vel et varemærke for parfumen fra Jean-Charles Brosseau som de eksklusive indholdsstoffer, der definerer duftene til såvel kvinder som mænd. Men designeren forbliver hele vejen tro mod sig selv, for han afstår i dag ligesom for 30 år siden fra at blande uhyre mængder af aromaer, men skaber klare strømlinede parfiner, der alligevel overrasker.
Vidste du at Indhold

Jean Charles Brosseau - ren luksus under den kongelige krone

Parfumøren Jean Charles Brosseau blev grundlagt i 1955 af den dengang 25 år gamle Jean Charles Brosseau. Brosseau, der er en fransk mode designer, åbnede senere i 1970 en butik, som i dag er en in-adresse for mode. Allerede 8 år senere begyndte Jean Charles Brosseau at komponere sine egne dufte. Han fandt dog ikke helt præcist den duft han var på udkig efter. Alligevel var disse første forsøg på et skabe en duft den berømte parfume Ombre Roses fødsel. Den blev lanceret på markedet i 1981. I 1987 fulgte yderligere to dufte, der dog ikke overgik Ombre Rose. Først i 2005 udkom der en ny duft igen fra Jean Charles Brosseau.

Jean Charles Brosseau i Parfumdreams online shop

Jean Charles Brosseau blev grundlagt i 1955 og gælder som førende producent af førsteklasses, elegante parfumer. Et rygte der understreges af bestselleren Ombre Rose fra 1981. Denne duft og mange andre kreationer fra denne mester indenfor parfumeproduktion fås i vores online parfume shop til behageligt, lave priser. Forkæl dig selv og giv dig selv en duft fra vores store sortiment fra denne design fra Frankrig Her i vores shop finder du

  • Jean Charles Brosseau Jasmin-Lilas
  • Jean Charles Brosseau Ombre Rose
  • Jean Charles Brosseau Atlas Ceder
  • Jean Charles Brosseau Ombre Bleue
  • Jean Charles Brosseau Rose

og

  • Jean Charles Brosseau Violette & Menthe.

Jean Charles Brosseau Jasmin-Lilas

Flakonen i lysegrøn udstråler det, som parfumen indeholder og den skønne farve minder om sommer. Duften selv overbeviser med nuancer af ananas, småblad, jasmin, rose, fersken og liljekonval. Kombineret med blomsterholdige indholdsstoffer opstår den typiske sommerlige, søde duft fra Jean Charles Brosseau Jasmin-Lilas, som fås i enheder med 50 ml samt 100 ml.

Jean Charles Brosseau Ombre Rose

Bestselleren fra Jean Charles Brosseau fås udelukkende i en flakon med 75 ml: Ombre Rose. Denne klare duft overrasker med en dejlig og behageligt sød duft og tager dig med på en udflugt til romantikken, den forfører samtidig med, at den er tilbageholdende og fyldt med glædelige aromaer.

Jean Charles Brosseau Atlas Ceder

Den enkle og dermed moderne flakon, der indeholder duften Jean Charles Brosseau Atlas Ceder fås i størrelser indeholdende 50 ml samt 100 ml. Bergamot, ceder, kardemomme, muskat, kanel, ambra, iris, moskus og mos er nogle af de eksklusive indholdsstoffer i denne fremragende parfume fra Brosseau. Duften til enhver lejlighed virker forfriskende og det krydrede indhold fortryller med noter af træ og virker behageligt maskulin uden at være påtrængende.

Jean Charles Brosseau Ombre Bleue

Ombre Bleue fra Jean Charles Brosseau er efterfølgeren til bestselleren Ombre Rose. Den opnår ganske vist ikke så stor popularitet som forgængeren, men alligevel er Jean Charles Brosseau Ombre Blue særdeles populær. Den fås i to størrelser (50 ml samt 100 ml) og den lyseblå flakon med guldlåget er helt klassisk for den sarte parfume med den lette, sommerlige note.

Jean Charles Brosseau Rose

I Jean Charles Brosseau Rose er navnet sigende for denne næsten eventyragtigt virkende flakon i en sart rosa farve med dertil passende flaskelukning i guld. Ribs, æble, mango, grapefrugt, fresia, jasmin og iris er de vigtigste bestanddele i en usædvanlig parfume, der desuden overbeviser med noter fra bergamot, melon, rabarber og moskus. Således virker parfumen Rose fra Jean Charles Brosseau behageligt blomsterholdig og sommerligt forfriskende.

Jean Charles Brosseau Violette & Menthe

Flakonerne indeholdende duftene Violette & Menthe fra Jean Charles Brosseau er glædeligt alsidige og fås med et indhold på 50 ml eller 100 ml. Klar, frisk grøn og med smukt skinnende lilla er duftens farver, og den er sød, frisk og med en frugtholdig bukket. Essenserne fra ribs, hvidtjørn, mynte, ylang ylang, mos, kokos, karamel, bergamot, jordbær og vanilje spiller flot sammen og skaber en enestående duftoplevelse.

Hvad kendetegner Jean Charles Brosseau?

Jean Charles Brosseau udmærker sig ved en førsteklasses bearbejdning af de udsøgte råstoffer og sammensætningen af elegante dufte, der i kombination med de rigtige produkter som bodylotion, puder, brusegel og after shave balsam skaber et fantastisk og særdeles harmonisk samlet indtryk.