Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams
4711 11 Vare

4711 parfume

De findes stadig - de populære klassikere inden for duft- og parfumesegmentet. 4711 er en af disse dufte, kendt og berømt under navnet Echt Kölnisch Wasser. Det traditionelle mærke, hvis dufte til kvinder kommer i den karakteristiske Molanus-flakon, har eksisteret siden det 18. århundrede. Den nøjagtige sammensætning af duften er stadig ukendt i dag. Ingredienserne er naturlige ingredienser med æteriske olier af lavendel, mandarin, neroli, rosmarin og citron. De giver den vedholdende aromatiske og friske duft, der giver mange kvinder en forfriskende oplevelse. Ægte cologne - en forfriskende følelse af friskhed til ny inspiration. Enten i sprayform eller i en lille hældeflaske kan 4711 Genuine Cologne Water tages med overalt.

4711 - dufte til kvinder og moderne varianter

.

At kombinere tradition og modernitet - det er, hvad brandet står for i dag. Det fremgår tydeligt af de nye produktlinjer, som ikke kun omfatter de klassiske damedufte, men også har tilføjet aftershave, shower gel og deodoranter til porteføljen. Ægte cologne-sæbe og forfriskende servietter afrunder 4711-sortimentet. Remix-serien gør det moderne krav klart og lanceres i eau de cologne-sprayform. Dufte som Remix Summerhouse Party Orange giver bæreren en middelhavsflair, mens Remix Festival Vibes med neroli præsenterer sig med friske te-smage, der sammen med frugtagtige aromaer udstråler en kommende forårsopvågning. Remix Exotic Paradise med en grapefrugtnote kombinerer traditionelle nuancer med eksotiske duftelementer. Påføres décolleté, hals og arme - og syrlige, forfriskende øjeblikke er garanteret. Apropos tradition og modernitet: Produktlinjen er stadig ideel som gave.

4711 parfume: Traditionsrige dufte til hende og ham

Kölnisch Wasser – Sådan kaldes den verdenskendte parfume 4711 fra huset Muelhens GmbH & Co. KG. Den er virkelig fra Køln. Den hemmelige opskrift med æteriske olier fra citron, mandarin, lavendel, rosmarin og neroli er grundlaget for den konstante og traditionsrige duft 4711.

Navnets oprindelse Parfums er simpelt: Parfumen er skabt i gaden Glockengasse på adressen med husnummeret 4711. Og parfumen 4711 har kunnet fås siden 1799, hvor den stadig blev deklareret som duftvand. Duftkompositionen har en beroligende og frisk virkning med en tidløs elegance, som grundlæggeren Wilhelm Mülhens opdagede og allerede dengang solgte med succes.

4711 Dufte til alle lejligheder

4711 parfumen er den tidløse ledsager til hverdag og fest. Den beroligende og samtidig revitaliserende effekt virker opfriskende både sommer og vinter. Æteriske olier og friske urter gør denne duftkomposition til en ægte all-rounder. Fans af denne parfume ved, hvad der venter dem, for 4711- hemmeligheden bag opskriften har været uforandret siden det 19. århundrede. Den berømte Molanusflaske er designet af Heinrich Peter Molanus i Køln, og den er unik og et rigtigt blikfang.

Kölnisch Wasser er indbegrebet af tradition. Virksomheden fokuserer på gennemprøvede duftklassikere og tidløs elegance. Så det er ikke så mærkeligt, at flakonen og coveret er næsten det samme som i det 19. århundrede.

Der er også stadig mange andre produkter i sortimentet sammen med den klassiske 4711, som har den typiske duft af "Kölnisch Wasser". Med Echt Kölnisch Wasser sæbe er du klar til en blid og skånsom rensning af huden.

4711 parfume: Moderne Kölnisch Wasser

På trods af det store løfte om tradition, fås den berømte 4711 duft også i forskellige remix-varianter, som sørger for variation i virksomhedens duftsortiment.

Variationerne af Remix-duftene fremhæver hver især en af hovedkomponenterne i den berømte duftklassiker. Nogle af duftkreationerne, som optræder i remix med 4711:

Mærket 4711 har flere gange udvidet sortimentet i de seneste år. På den måde lever den populære klassiker videre og genopfinder sig selv igen og igen.

Køb parfumen 4711: Køb til gode priser online hos parfumdreams

Opdag dine favoritprodukter fra 4711 hos parfumdreams, og kvik din krop og sjæl op med den naturlige og vitaliserende duft af Echt Kölnisch Wasser. Du finder moderne elementer i Remix-duften.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube