Parfumer og Materialist fra 4711

Siden det 19. århundrede fremstilles 4711 efter uændret opskrift af firmaet Muelhens GmbH & Co. KG i… Læs mere
88
5/5 baseret på alle bedømmelser

4711 Parfumer og Materialist

Siden det 19. århundrede fremstilles 4711 efter uændret opskrift af firmaet Muelhens GmbH & Co. KG i Glockengasse. Eau de colognen indeholder i en meget kostbar opskrift æteriske olier fra citroner, appelsiner, mandariner, lavendel, rosmarin og neroli fra blomsterne på bitre oranger. Eau de colognen fra Glockengasse med husnummeret 4711 fremstilles efter en strengt hemmelig opskrift og er kendt i hele verden.

4711 har en aromaterapeutisk virkning

Det verdenskendte eau de cologne er i 200 år blevet solgt i den berømte Molanus-flaske. Flakonen til eau de colognen blev kreeret af Köln-destillatøren Heinrich Peter Molanus og skulle være i alle damehåndtasker. Sommer som vinter har 4711 efter den originale opskrift en revitaliserende, beroligende og afspændende virkning. Den enestående komposition af æteriske olier og friske urter genopfrisker krop, ånd og sjæl. Eau de Cologne fordeles grundigt på håndfladerne, halsen, i nakken og i ansigtet, og eau de colognen udfolder straks sin opfriskende virkning.
Vidste du at Indhold

Echt Kölnisch Wasser 4711: Parfumdreams specialtilbud

4711 Parfum – vidundervandet som tidligere blev fremstillet i Glockengasse 4711 i Köln gælder som den mest anvendte duft i verden. Desuden er det den eneste rigtige Eau de Cologne. Den uforlignelige duft fås sammenlignet med mange andre typer af parfume til en rigtig god pris, hvilket gør 4711 Parfum til et salgshit. Således får du 75 ml kropsspray fra under 6 EUR.

4711 ægte kölnisch Wasser-duftnoter:

Duftnote: aromatisk, citrus topnote: Appelsin, basilikum, bergamot, citron, fersken mellemnote: Alpeviol, melon, lilje, rose, jasmin basisnote: Moskus, patchouli, vetiver, sandeltræ, egemos, ceder Heldigvis fås EDC også som fugtighedsserviet i vores onlinebutik så du kan tage duften med dig overalt og være omgivet af en skøn duftnote. Mülhens Kölnisch Wasser, som Wilhelm Mülhens solgte tilbydes også i andre interessante duftnoter, for eksempel som „4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger“ eller „4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom“. Duftene „4711 Eau de Colonia Blood Orange & Basil“ og „Acqua Colonia Lime & Nutmeg“ samt „Pink Pepper & Grapefruit“ overbeviser med deres friske nuancer. Med Muelhens 4711 Kölnisch Wasser Eau de Colonia Lime & Nutmeg med citron hjertenote fås hos Parfumdreams fra en grundpris på under 32 EUR per 100 ml. 4711 (50 ml) koster dig dermed mindre end 16 Euro.

Bestil det praktiske duftsæt her

Leder du efter den helt rigtige gave til et menneske du holder af? Så er et duftsæt fra Kölnisch Wasser Acqua Colonia af typen Lime & Nutmeg måske det helt rigtige? Denne unisex-duft fås som sæt med Eau de Cologne EDC Splash og brusegel 200ml 4711. Den besnærende duft til damer kan du naturligvis også give væk som gave. Hos os kan du tage dig god tid til at kigge dig omkring i vores dufthus.

Kölnisch Wasser EDC 4711´s historie

I dag tilbydes forskellige typer af Kölnisch Wasser. I modsætning til „efterligningerne“ er det oprindelige Kölnisch Wasser, som blev opfundet i det 18. århundrede i Köln i Glückengasse 4711, et varemærke, som er beskyttet af det tyske patent- og varemærkestyrelse. Typiske indholdsstoffer har siden begyndelsen været lime, appelsin, bergamot, citron, ceder, og grapefrugt.

Hos os får du også dufte fra Paco Rabanne

Vi tilbyder ikke alene parfumer af mærket 4711 Kölnisch Wasser i vores onlinebutik, men for eksempel også dufte fra den berømte producent Paco Rabanne. Køb for eksempel den forrygende duft „Olympéa“, som overbeviser med dens elegante flakon. Generelt står duftene fra Paco Rabanne for luksus og elegance, og det er ikke til at overse ved „Lady Million Eau de Parfum Spray“, som fås i en diamantlignende flakon. Her kan du ikke alene indkøbe enkeltstående parfumer og deodoranter, men også førsteklasses gavesæt af mærket Paco Rabanne, der udover at indeholde en enestående parfume også indeholder den helt rigtige bodylotion. Hvis du beslutter dig for at købe ind i vores onlinebutik profiterer du af en omfangsrig service, som for eksempel genspejler sig i de forskellige betalingsmetoder, vi tilbyder dig.