Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Picasso 3 Vare

Paloma Picasso parfume

Også selvom navnet Picasso først leder tankerene hen på den spanske maler, henviser parfumen fra det internationale mærke til den kreative datter. Bag brandet gemmer der sig dufte fra Paloma Picasso, der anses for én af de mest anerkendte kvinder inden for branchen, og som har sine erfaringer fra designeren Yves Saint-Laurent, fordi hun som 20-årig begyndte sin karriere hos ham. Allerede dengang opstod hendes interesse for parfumer som objekter, der forbinder spændende dufte og et opsigtsvækkende design. Den kendte duftserie Paloma, der blev opkaldt efter hende, har længe været verdensberømt og tilbydes i vores onlineshop.

Spændende parfume fra Pablo Picassos datterRaffineret, ung og lidenskabelig er typiske attributter i duftene fra mærket Picasso og således er målgruppen kvinder, der er i deres første årtier i deres liv. Med stadig mere erfaring har Picassos datter vovet at nærme sig tidssvarende dufte til mænd, hvor duften Minotaure er den mest kendte. Til trods for, at designeren er berømt, er der ingen grund til at frygte, at parfumer fra designeren er dyre, hvilket du vil opdage, når du køber artikler fra dette og andre kvalitetsmærker fra vores sortiment.

Vidste du at Indhold

Picasso

Designeren Paloma Picasso har berømte rødder. Hendes navn henleder straks opmærksomheden på den spanske maler Pablo Picasso og afslører, at Paloma Picasso er den verdensberømte kunstners datter.

Det kan derfor ikke undre nogen, at Paloma Picasso bogstaveligt talt fik lagt kunstnerisk talent i vuggen og allerede begyndte sin egen kunstneriske karriere med bare 19 år.

Som designer bosat i Paris arbejdede hun allerede efter kort tid sammen med de store navne som Yves Saint Laurent og skabte sig stor erfaring i modeverdenen og var i stand til at udvikle sin eget umiskendelige stil.

Ud over hendes kærlighed til moden integrerede designeren også meget snart smykker og andre designerobjekter i sit repetoire og får med sine smykkekreationer, der til dels er blevet til sammen med brandet Tiffany & Co, kvindernes hjerter til at slå hurtigere.

På omkring dette tidspunkt tog Paloma Picassos interesse for parfumer en ny drejning og resulterede i en helt speciel form for kunst. Måske var hun inspireret af sin bedstefar, der havde arbejdet som kemiker og parfumør. Ikke alene skabelsen af iøjnefaldende, kunstnerisk og ekstravagante flakoner i står i fokus, men også duften selv som spændende kunstkomposition er midtpunkt i Palomas kreationer og åbner op ind til et helt specielt spektrum af hendes kreativitet. På baggrund af denne lidenskab udviklede der sig hurtigt en global succes og indledte grundlæggelsen af eget parfumelabel med hendes eget navn, Paloma Picasso.

I dag er Paloma Picassos dufte verdensberømte og nyder stor popularitet overalt i verdenen. Det skyldes ikke kun de kreativt formgivne flakoner, der præcist ligesom duftene fra brandet er helt igennem noget særligt og repræsenterer en egen stil.

Dufte til stærke kvinder

Paloma Picasso har gjort sig det til opgave at skabe kreationer af dufte til stærke kvinder, der præcist som dem, der bærer dem, er fulde af energi og noget ganske enestående. Individuelle men ikke skingre, moderne men ikke tidløse - det karakteriserer parfumen fra den stærke kunstner.

Hendes mest berømte duft er den krydrede luksuriøse duft, der er opkaldt efter hende, Paloma Picasso. Som et duftende smykke lægger den stilfuldt indpakkede eliksir sig omkring bæreren af duften og omhylder hende med individualitet og glamour. Kraftfuld og krydret men samtidig varm og blomsterholdig henvender Paloma Picasso sig til stærke, modige individualister med sans for klassisk elegance. For netop på den måde som individuel klassiker fremstår hendes signaturduft Paloma Picasso, der som chypre-agtig duft både hylder klassiske elementer såvel som kontrasten imellem friskhed og varme træholdige noter.

Chypre-duften som er opstået efter det klassiske duftkoncept med frisk citrusnote og en basis af træholdig egemos har næsten eksisteret i 100 år til både mænd og kvinder. Med en topnote af bergamot, rose og citron og basis af ambra, egemos, honing og sandeltræ tæller også Paloma Picasso med til chypre-duftene. Fine nuancer fra koriander, jasmin og vetiver sørger for en helt individuel note, som tilfører duften en original, enestående udstråling og en hypnotiserende dybde.

Sanselige og dynamiske dufte til mænd

Også til mænd der holder af det helt særlige og, som godt kan lide at hengive sig til det dynamiske, det selvbevidste og nogle gange også til at drømme og til sanselighed har Paloma Picasso den helt rigtige duft. Den selvbevidste kunstner og hendes dufte til netop sådanne herrer ligger meget langt væk fra alle tidligere modeproduktioner – i dag er hendes måske mest kendte duft til mænd, Minotaure, efterhånden at betragte som en ægte klassiker.

Tidløs moderne og kraftfuld aromatisk fremstår den orientalske duft. Den er komponeret af en frisk topnote af bergamot, modne frugter og krydret estragon og omhylder bæreren af duften med en frisk og ungdommelig duft. I hjertenoten udvikles en blød og sanselig note af jasmin, liljekonvaler og roser for at understrege brugerens forførende og sanselige side. Duftens basis udgøres af moskus, tonkabønner, vanilje og ceder, der tilfører enhver mand voksne, elegante facetter.

Også med Minotaure opnåede Paloma Picasso at forene modsætninger. Styrke, temperament og sanselighed forenes mesterligt af kunstneren i bare en enkelt duft og den forbindes til en mandig men samtidig længselsfuld komposition.

At kunne forene modsætninger og skabe kunstværker der huskes – det er et koncept der strækker sig igennem duftkompositionerne fra Paloma Picasso som en rød tråd. Moderne, forgængelige endagsfluer og overfladiske dufte hører ikke til kunstnerens sortiment. Hvis du er på udkig efter en krævende, udtryksfuld duft vil du helt sikkert kunne finde noget fra den parisiske modeskaber. Der er også en lille smule mod i duftene fra Paloma Picasso. Duftene til mænd og kvinder understreger ikke alene de forskellige facetter af en personlighed, men bringer på uforlignelig, mystisk vis endda nogle gange bærerens skjulte længsler frem i dagens lys.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube