Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Swiss Smile 13 Vare

Swiss Smile

Ved swiss smile drejer det sig om en ny liga inden for tandpleje og læbepleje. Det progressive mærke møder hverdagens udfordringer i forbindelse med hygiejne og sundhed med et luksuriøst perspektiv. Eksklusive designidéer, udsøgte materialer, innovative indholdsstoffer og nyeste forskningsresultater indgår i udviklingen af de eksklusive produkter til tandplejen og mundhygiejnen. Dette resulterer i en portefølje, som tydeligt hæver sig over standarden. Bag det unge mærke står en traditionsrig virksomhed, som i årtier har beskæftiget sig med tandprofylaksen og som værdsættes af dentister verden over. Sådan forenes en omfattende faglig viden med en ekstraordinær sans for æstetik og begejstring for et strålende smukt smil.

Meget effektiv rengøring, formskønne tandbørster og righoldig læbepleje.Til swiss smiles portefølje hører smarte tandbørster, som overbeviser også funktionelt og medicinsk. Disse accessoires blev på bedste vis afstemt efter mærkets plejesystem. Med specielle opskrifter, som er vitaliserende eller regenererende, tager tandplejen fra Schweiz hånd om de forskellige behov om dagen og om natten. Sortimentet suppleres af meget effektive pastaer, som indeholder eksklusive ingredienser som guld, og som forsyner ømfindtlige tænder med et beskyttelseslag eller gør smilet strålende hvidt som perlemor. Smukke tænder retter opmærksomheden mod mundpartiet. Derfor beskæftiger swiss smile sig også med læbeplejen. F.eks. forsyner boosteren i serien glorious lips ansigtet med tilstrækkelig fugtighed, mens lip glossen giver en sanselig fylde og en forførende glans.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube