Hollister parfume

1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hollister parfume: Dufte, som vækker længslen efter havet

Hollister er inspireret af de endeløse somre i det solrige Californien og står for en afslappet livsstil. Brandet, der hører til den amerikanske modevirksomhed Abercrombie & Fitch, producerer ung, moderne mode i surfer-stil. De smarte jeans, afslappede T-shirts og farverige bikinier har kultstatus blandt unge voksne. Siden 2001 producerer Hollister parfumer, som med uventede nuancer vækker et behov i dig for at nyde livet i fulde drag.

Hollister-duft: Med eau de parfumen fra Hollister henter du den uendelige sommer hjem til dig selv.

Duftene fra Hollister vækker længslen efter en afslappende ferie ved havet. Den californiske livsstil er indbegrebet af sommer, sol og surfing. Sorgløshed, livsglæde, grænseløs optimisme og trang til frihed hører også til livsstilen, ligesom ønsket om at være ét med naturens elementer. Når du surfer, er der kun dig og vandet. Du mærker bølgernes kraft, ryster dine egne grænser og lader tankerne vandre. Hollister-parfumer er indbefattet af surferens sjæl. Samtidig er de udtryk for en ukuelig trang til rejser, skønhed og eventyr.

Alle dufte fra Hollister spreder livsglæde og fortæller en spændende historie. Med parfumerne fra dette brand kan du opleve den californiske livsstil helt tæt på og vælge en komposition, som fremhæver din personlighed:

  • Frugtagtige og orientalske Hollister-dufte vækker minder om spændende sommeraftener med venner eller romantiske gåture på stranden. Kreationer indfanger livslysten og trangen efter grænseløs frihed.
  • Med sommerlig friske kompositioner bringer Hollister beach feelings hjem til dig hele året. De minder om sorgløse dage på stranden.
  • Træagtige parfumer med citrus fra Hollister vækker eventyrlysten. De understreger din selvtillid, din sensualitet og din livsglæde. Trænoter giver duften en maskulin charme og minder om et knitrende lejrbål.

Eau de parfume fra Hollister til hende og ham

Hollister parfumer til kvinder forener saftige frugtnoter med varme, træagtige nuancer, akvatiske essenser og eksotiske blomster. Klassiske Hollister-dufte er frugtagtige og søde og tager dig med til Californiens strande, og følelsen af den endeløse sommer tages med ind i årets kolde måneder. Kompositioner af stjernefrugt, solbærsorbet, kvæde og pink grapefrugt, som møder blomsternoter fra hibiscus, orkideer og pink jasmin, er meget eftertragtede. Kronet af teak- og sandeltræ, amber og lyse træsorter vækkes minderne om en uforglemmelig solnedgang ved havet.

På varme dage kvikker en eau de parfum fra Hollister op med essenser fra blodappelsiner, mandariner og kaktusvand. I duftens hjerte banker hemmelighedsfulde aromaer fra iris, solare noter, ørkenroser og appelsinblomster. Cedertræ, sandeltræ og moskus skaber en fin ramme.

Hollister parfume til herrer virker let og alligevel maskulin med essenser fra solbær, bambus og pink grapefrugt. Duftens hjerte slår af lavendel, neroli og cypres. Moskus, tonkabønner og drivtømmer-aromaer giver duften dens maskuline note. Kompositioner af frisk mandarin, bergamot og æble er orientalske og mystiske. Tilsat sort peber, ambroxan og ingefær får de et strejf af hemmelighedsfulde krydderier. Tonkabønner, sandeltræ og moskus skaber nuancer.

Køb Hollister parfume: Californisk livsstil som spray

Hos parfumdreams finder du et kæmpestort udvalg af eau de parfum og eau de toilette til kvinder og mænd. Hollister-dufte spreder den californiske følelse af en sommer, som aldrig ender, og de forfører sanserne med frugtagtige og friske samt orientalske og mystiske duftkompositioner. De understreger din livsglade personlighed. Samtidig står de for din længsel efter eventyr og frihed.