Swissdent Pleje

Med tandplejeprodukterne fra firmaet Swissdent plejer du dine tænder sundt og smukt. Det schweiziske firmas sortiment omfatter tandbørster, tandpastaer, mundsprays og andre hjælpsomme produkter til din mundhygiejne. Swissdent blev grundlagt i år 2006 af Dr.med.dent. Vaclav Velkoborsky, og har sidenhen fuldstændigt helliget sig innovative løsninger til sunde hvide tænder.

Swissdent tandpleje til et plejet smil

Tandplejen, som er baseret på det nyeste inden for forskning tilbyder skrædderskyede plejesystemer med tandbørster, tandpastaer og mundsprays. Den eksklusive produktserie produceres udelukkende i Schweiz og har allerede sikret sig talrige patenter på de bæredygtige plejeartikler. Takket være lave angribende værdier gør specielt udviklede rengøringsprodukter dine tænder mere hvide på en meget skånsom måde og styrker dem samtidigt med værdifulde mineraler. De lysnende tandpastaer og mundsprays fjerner irriterende misfarvninger på tænderne, som opstår som følge af indtagelse af kaffe, vin eller te. Patenterede produktvirkestoffer i tandpastaer og mundsprays hæmmer dannelsen af bakterier og tandsten og giver dig en fuldstændig frisk ånde. Sortimentet afrundes af attraktive gavesæt til alle mennesker, som tager hånd om deres sundhed.

Pleje fra Swissdent

Swissdent - Tandpasta - Extreme
 

SwissdentTandpastaExtreme

78,00 kr* / 50 ml
69 kr / 50 ml
BP: 138 kr* / 100 ml
Swissdent - Tandpasta - Extreme Whitening Pen
 

SwissdentTandpastaExtreme Whitening Pen

274,00 kr* / 6 ml
244 kr / 6 ml
Swissdent - Tandpasta - Crystal tandpasta
 

SwissdentTandpastaCrystal tandpasta

90,00 kr* / 50 ml
81 kr / 50 ml
BP: 162 kr* / 100 ml
Swissdent - Mundhygiejne - Extreme Whitening Mouthwash
 

SwissdentMundhygiejneExtreme Whitening Mouthwash

117,00 kr* / 250 ml
104 kr / 250 ml
BP: 42 kr* / 100 ml
Swissdent - Tandpasta - Gentle
 

SwissdentTandpastaGentle

78,00 kr* / 50 ml
69 kr / 50 ml
BP: 138 kr* / 100 ml
Swissdent - Tandpasta - Pure
 

SwissdentTandpastaPure

23,00 kr* / 10 ml
21 kr / 10 ml
BP: 210 kr* / 100 ml
Swissdent - Mundhygiejne - Extreme Mouthspray
 

SwissdentMundhygiejneExtreme Mouthspray

78,00 kr* / 9 ml
69 kr / 9 ml
Swissdent - Tandbørster - Profi Colours Trio
 

SwissdentTandbørsterProfi Colours Trio

77,00 kr* / 3 stk.
69 kr / 3 stk.
BP: 23 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandpasta - Gavesæt EXTREME Promo
 

SwissdentTandpastaGavesæt EXTREME Promo

235,00 kr* / 1 stk.
209 kr / 1 stk.
BP: 209 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandbørster - Profi Whitening Trio
 

SwissdentTandbørsterProfi Whitening Trio

77,00 kr* / 3 stk.
69 kr / 3 stk.
BP: 23 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandbørster - Profi Gentle tandbørste
 

SwissdentTandbørsterProfi Gentle tandbørste

38,00 kr* / 1 stk.
34 kr / 1 stk.
BP: 34 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandbørster - Profi Gentle Trio
 

SwissdentTandbørsterProfi Gentle Trio

77,00 kr* / 3 stk.
69 kr / 3 stk.
BP: 23 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandbørster - Profi Colours tandbørste
 

SwissdentTandbørsterProfi Colours tandbørste

38,00 kr* / 1 stk.
34 kr / 1 stk.
BP: 34 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandbørster - Profi Whitening tandbørste
 

SwissdentTandbørsterProfi Whitening tandbørste

38,00 kr* / 1 stk.
34 kr / 1 stk.
BP: 34 kr* / 1 stk.
Swissdent - Tandpasta - Emergency Kit Extreme
 

SwissdentTandpastaEmergency Kit Extreme

184,00 kr* / 1 stk.
165 kr / 1 stk.
BP: 165 kr* / 1 stk.
Billede kommer snart
 

SwissdentTandpastaExtreme Combo Pack

98,00 kr* / 2 stk.
88 kr / 2 stk.
BP: 44 kr* / 1 stk.
Billede kommer snart
 

SwissdentTandpastaEmergency Blue Kit

184,00 kr* / 1 stk.
165 kr / 1 stk.
BP: 165 kr* / 1 stk.
Billede kommer snart
 

SwissdentTandpastaBiocare Combo Pack

98,00 kr* / 1 stk.
88 kr / 1 stk.
BP: 88 kr* / 1 stk.

Vidste du at Indhold

Swissdent pleje i Perfumdreams online shop

Den moderne Swissdent pleje har mange løsninger at byde på for at holde dine tænder rene og sunde. Det betyder, at tænderne ikke alene bliver rene og tandkødet styrket men også at tænderne bleges. Mange produkter fra sættet henvender sig til kunder, der leder efter et produkt, som bleger tænderne. Dermed fjernes mange aflejringer på tænderne, der opstår på grund af konsum af vin, te, krydderier og kaffe. Sortimentet omfatter nogle plejeprodukter, der er tiltænkt perfekt rensning af tænderne. Det indebærer også

 • sæt,
 • tandbørster,
 • tandpasta og
 • mundhygiejne.

Rensning af tænderne skal helst være meget grundig. For at du børster tænderne effektivt og godt uden at beskadige tænderne er det muligt at behandle tænderne med milde produkter af høj kvalitet. Tandkødet belastes ikke unødigt og du finder produkter, der er gode at kombinere med hinanden. Du behøver altså ikke være bange for, at kemien fører til en skadelig blanding. En moderne Swissdent pleje er sågar delvist patenteret. Swissdent pleje kan brugeren selv organisere afhængigt af behovet.

Optimal tandrensning med Swissdent Pflege

Swissdent pleje sørger for intensiv beskyttelse af tænderne. De moderne tandbørster rengør tænderne skånsomt og trænger også ind i mellemrummene. Produkternes kvalitet er sikret af et institut. Således kan brugerne gå ud fra, at ikke kun tandbørsten plejer tænderne optimalt på grund af formgivning og overflade men at også tandpastaen og mundvandet gør det samme. Det er vigtigt at sige, at tandpastaen virker utroligt mildt og skånsomt fjerne aflejringer. Således plejes tænderne på særdeles skånsom vis. Den fås i variationerne

 • Pure
 • Extreme eller
 • Gentle.

Swissdent plejen skal fortsætte med at være intensiv. Efter behov kan artiklerne også kombineres i sæt. Færdige sæt består således af

 • en tandbørste,
 • en tandpasta,
 • en toilettaske og
 • en mundspray.

Emergency Kit Extreme fra Swissdent tilbyder sågar Extreme Whitening for tænderne. Kunden finder selv frem til den når de har brug for en blid og dog intensiv pleje. Pure Refreshing Mouthwash giver dig en bedre hygiejne i munden, bedre rengjorte tænder og en bedre ånde. Du vælger selv plejens intensitet. Også tandbørstens styrke er afstemt efter tænderne.

Whitening med Swissdent pleje

En intensiv Whitening er mulig ved brug af nogle af produkterne fra Swissdent plejeserien. Det angriber dog ikke tænderne, men de bleges en smule af denne skånsomme funktion. Uønskede misfarvninger, der stammer fra

 • krydderier,
 • teer,
 • kaffe eller
 • rødvind

jernes lidt efter lidt. I den sammenhæng er det vigtigt, at for eksempel Extreme Whitening Mouthwash understøtter blegningen af tænderne. Swissdent pleje fører desuden tandpastaen Extreme, der også forbedrer rengøringen af tænderne takket være den intensive virkning. Hvis tænderne skal bleges intensivt kan Swissdent pleje understøtte denne proces og også efter blegningen stadig hjælpe dig med mundhygiejnen. Omfanget af Swissdent plejen er altså meget stor. En fuldstændig tandpleje er mulig med produktserien. Intensiteten af plejen kan efter ønske øges og du kan gøre brug af den blegende funktion.

Konceptet bag Swissdent pleje

Swissdent pleje besidder et skånende koncept, der ikke angriber tænder og tandkød, men i stedet skridt for skridt fører til en forbedring takket være et almindeligt virkeprincip. Whitening kan opnås hvis du bruger produktet regelmæssigt eller hvis du bruger de blegende produkter. Swissdent pleje tilbyder et gennemtestet koncept, der delvist ses sikret af patenter. Artiklerne er af en meget høj kvalitet og dermed kan det garanteres, at anvendelsen er meget sikker. En skånende pleje kan intensiveres. En stor fordel ved produktet er en afstemning af produkterne imellem hinanden. Dermed behøver brugerne ikke at frygte, at produkterne har en negativ påvirkning på hinanden. Swissdent plejen tilbyder i den forbindelse forskellige niveauer af pleje, der også kan kombineres.