Christina Aguilera parfume

64
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Christina Aguilera parfume – feminine dufte til alle typer

Med Christina Aguilera parfume har den berømte sangerinde endnu en gang realiseret sig selv. De ikoniske flakoner, som er lette at genkende, begejstrer med deres mangefacetterede duftverdener.

Christina Aguilera – Powerkvinde, popstjerne og parfumeskaber med sans

Christina Aguilera imponerer ikke kun med sin stemme, men også med sit hjerteprojekt, Christina Aguilera Parfums. Hendes allerførste duft vakte opsigt i branchen. Og parfumerne er ligesom Christina Aguilera sande forvandlingskunstnere. Mens de tidlige kreationer stadig var kendetegnet ved fræk ungdommelighed, opstod der med tiden feminine og elegante dufte.

Og flakonerne er også ligeså alsidige som Christina Aguilera-parfumerne. Baseret på den kvindelige silhuet og dekoreret med delikate blomstermønstre minder de om sensuelt lingeri. Hver duft har sit eget design, som gengiver duftens karakter. Den individuelle farve bidrager gør flakonen let at genkende på parfumehylden.

Christina Aguilera damedufte – fra fjerlet til glamourøs

Duftene fra Christina Aguilera henvender sig til alle typer. Paletten strækker sig fra fjerlette hverdagskompositioner til ekstravagante parfumer til en aftengalla. Inspirationen til duften Cherry Noir var en vild nattefest. Den domineres af moden kirsebær, som udfolder sig til fulde i hjertenoten. Akkompagneret af gardenia og jasmin er dette en alsidig komposition til spændende festaftener.

Baseret på hendes berømte sang blev duften You are beautiful skabt, en energigivende kreation til hverdagsbrug. En blomstersky af jasmin, magnolia og liljekonval svæver over den jordagtige base af sandeltræ og moskus. Glam X er lige så glamourøs og sexet som Christina Aguilera selv. Den delikate Moonlight Bloom er ren fristelse til romantiske øjeblikke. Ren sensualitet af jasmin, rose og narcisser kilder i næsen, og den jordnære bundnote af sandeltræ og moskusduft forfører alle sanser.

By Night har en glamourøs note til spændende nætter. Duften er som et strejf af forventninger om en lovende nat. Først præget af frugtagtige ananas- og ferskennoter, hvorefter den varme base af sandeltræ og vanilje langsomt folder sig ud.

Unforgettable af Christina Aguilera er en frugt- og blomsteragtig Christina Aguilera parfume og en hyldest til hendes energi på scenen.

Køb Christina Aguilera parfume til fordelagtige priser

Find dine nye yndlingsdufte hos parfumdreams. I vores onlineshop finder du ikke kun Christina Aguilera parfumer, men også mange andre brands og labels, som du nemt og hurtigt kan få leveret til døren.