Die Sinnliche

Ein Duft für Frauen, die zu ihrer Sinnlichkeit stehen und ihre eigene Verführungskraft entfalten. Ein kraftvoller, sexy, ultrafemininer Duft – und manchmal alles, was eine Frau tragen muss.

Die Power-Frau

Christina Aguilera ist der Inbegriff von Selbstbewusstsein und Erfolg und verkörpert die Powerfrau. Ihr Duft - Christina Aguilera Definition - steht für die innere weibliche Stärke und inspiriert Frauen dazu stark und weiblich zugleich zu sein.

Die Mysteriöse

Christina Aguilera Violet Noir, steht für eine sinnliche und selbstbewusste Frau, die mysteriös und nicht zu durchschauen ist. Eine gewagt verführerische Duftkombination aus cremigen Hölzern und verlockenden Blüten-Akkorden, die süchtig macht.

Christina Aguilera

Den US-amerikanske sangerinde fejrede sin succes som sangtalent første gang med titelsangen til en tegnefilm. Siden da gik det kun fremad for hende i musikbranchen, og i mellemtiden ligger hun overalt i verden på 1. pladsen på hitlisterne med sine albums. Christina Maria Aguilera blev født i New York den 18. december 1980 og holdt helt fra barns ben fast ved ønsket om at måtte synge på de store scener i verden. I 1991, i en alder af kun elleve år, vandt hun faktisk sin første talentkonkurrence i USA og fik lov til at fremføre nationalsangen for et stort publikum på stadion. I år 1999 udkom den første single med hendes navn så på markedet, som blev et direkte sommerhit. I mellemtiden er hendes tredje album udkommet, som lige som forgængerne er på samme succeskurs. Hun er dog ikke kun et talent på musikområdet, for hun har også for kort tid siden udsendt sin første egen duft.
Vidste du at Indhold

Christina Aguilera parfume

Navnet Christina Aguilera forbindes særligt med sange og film, men den smukke amerikanske kvinde er også en succesfuld mode- og parfume producent. Hun ved ikke alene hvad kvinder kan lide, men også hvordan hun kan præsentere dem på bedste vis. Hendes brand er feminint og sexet, hvilket man også kan se når man kigger på parfumeflaskernes fantastiske design. Hun kan godt lide at pynte dem med sorte blonder og formgiver flakonerne i en slank og kurvet form. Som man ville forvente det fra et stilikon har hendes dufte altid et forskelligt udseende og er naturligvis altid helt enestående.

Spændende kvindelig og vellykket - duftserien fra Christina Aguilera

Allerede den første Aguilera parfume var en stor succes, der blev udmærket med den tyske duftprises førsteplads. Herefter fulgte andre og ikke mindre succesrige parfumer, der over årene har udviklet sig. Fra de første frække dufte begyndte hun at udvikle dufte med sanselige og elegante noter. Det er parfumen Red Sin et godt eksempel på. Den typiske flakon er pyntet med røde blonder og sort sløjfe og indholdet har en skinnende rosa farve. De blomsterlignende essenser er rød æble og kanel, røde alpevioler og basisnoten består af rød ingefær og sandeltræ. Denne duft er naturlig, orientalsk blomstrende og sanselig, hvilket man straks vil opdage når man ser, hvad duften indeholder. Hvis du gerne vil indhylde dig i denne fantastiske parfume anbefaler vi dig desuden at gøre brug af deodorant, brusegel og bodylotion - på den måde vil du helt enkelt føle dig helt i den syvende himmel.

Den nyeste duft på markedet er Touch of Seduction, en duft i en flakon med slank silhouet. Du kan også købe denne eau de parfum i en flaske med 100ml, som er fuld af sødme og ynde. Når hvide fresia, søde hindbær og litchi forenes med rose kan der kun opstå en helt speciel blød og kvindelig parfume. Sandeltræ i basisnoten sørger med sine let krydrede indslag for, at duften ikke virker for påtræntende sød og moskus tilfører parfumen en vis sexappeal. Moskus bliver i dag fremstillet industrielt også selvom det rent faktisk stammer fra et dyr. Dette duftstof er egentlig et seksuelt lokkemiddel, det er at afrodisiakum og er fuld af feromoner. Denne egenskab ved parfumører godt, hvordan de skal udnytte når de skaber deres dufte. Parfumer der skal virke besnærende og tiltrækkende har altid en lille smule af denne essens i sig.

Christina Aguilera parfume - en drøm af en gaveæske!

Kvinder der holder af parfumer fra Christina Aguilera ville allerhelst hylde sig selv i duften fra top til tå. Det kan også godt lade sig gøre. Ud over duftene kan du nemlig også får kropsplejeprodukter under det samme label. Hvad end du vælger gaveæsken, som Christina Aguilera-gaveæsken, eller selv sammensætter en gaveæske finder du et stort sortiment hos os. Du kan for eksempel vælge Woman fra Aguilera sammen med brusegel eller du kan købe Unforgettable sammen med en bodylotion og deodoranten Aerosolspray. Sammensæt din helt egen skræddersyede duftpakke og nyd godt at de fordelagtige størrelser og sæt, som vi tilbyder. Fordelen er, at du på den måde kan få glæde af de forskellige størrelser og flakoner så du ikke alene sparer penge, men også har direkte adgang til din yndlingsparfume!