Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Skægsakse: En individuel stil til dit skæg

At holde et flot skæg kræver en indsats. Pleje, klipning, styling – du har brug for mange forskellige produkter og apparater. Skægsakse er et vigtigt hjælpemiddel til den perfekte iscenesættelse af dit skæg. De sørger for et ensartet look og forhindrer knækkede spidser og skader på hårstrukturen.

Med en skægsaks får dit skægs styling det sidste touch

Skægtrimmere -og klippere er et godt valg, når du vil trimme dit skæg. Fine skæghår og endda steder, der ikke altid er nemme at nå, er ikke noget problem for smidige og små skægsakse. Du kan nemt selv trimme udstående skæghår med skægsaksen - og dermed sikre et rent snit af dit skæg.

Hvis du kun vil klippe dit skæg med skægsaks, har du ikke kun brug for følsomhed, tid og vedholdenhed, men også en skægkam. For begyndere anbefales det først at trimme skægget med en skægtrimmer og derefter klare detaljerne med skægsaks. Jo mere erfaren du bliver med at bruge skægsaksen, jo lettere bliver det for dig at klippe hele skægget med saksen.

Køb den perfekte skægsaks

Der er flere kriterier, som hjælper dig med at vælge den rigtige skægsaks til dig og dine behov:

  • Vær opmærksom på materialet: Den perfekte skægsaks er ofte fremstillet af rustfrit stål. Det forhindrer, at din saks ruster og sørger for en lang levetid. Forkromede eller forniklede skægsakse er gode til en kort indsats, men ruster med tiden.
  • Klingerne er afgørende, når det gælder om ikke at beskadige skæghårene. En god klinge til en skægsaks har en glat side og en takket side. Længden på knivens klinge skal helst være mellem 3 og 4,5 cm.
  • Mikrotænderne er især vigtige ved meget tykt og robust skæghår. Sådan får du en sikker klipning.
  • Finjusteringen sørger for det bedste resultat af klipningen. Modeller, som kan justeres med en justerbar skrue eller et kugleled, anbefales.
  • Saksens spids kan være enten spids eller afrundet. Spidse ender er perfekte til præcisionsarbejde. Skægsaks med afrundede ender kan også bruges til at trimme næse- og ørehår - uden risiko for at komme til skade på grund af spidsen.

Plej dit skæg – og din skægsaks

For at du har glæde af din perfekte skægsaks, er det vigtigt at pleje den rigtig.

Fjern hår og støv fra skægsaksen efter hver brug. Rengør den efterfølgende med en fugtig klud, og poler den tør. Påfør lejlighedsvis en dråbe olie på samlingen eller bolten, og opbevar produktet i en forseglet beholder.

Køb skægsakse hos parfumdreams

I sortimentet hos parfumdreams finder du let din nye skægsaks. I løbet af få sekunder kan du få vist de produkter, der opfylder dine kriterier, og vælge din nye skægsaks. parfumdreams leverer dine favoritprodukter hurtigt og billigt på din ønskeadresse.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube