Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Signatures Of The Sun Quercia Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
bergamot, peber
Mellemnote
ceder, kardemomme
Bundnote
egemos, tonkabønne
betegnelse
Eau de Parfum Spray, Quercia
Linje
Signatures Of The Sun
Supralinje
Unisex-dufte
duftretning
krydret, træagtig
Colonia Quercia-duften stammer fra 2016 og blev udgivet som en eau de parfum-spray af Acqua di Parma i 2019. Duften af den maskuline eau de parfum-spray er krydret og træagtig. Det kan diskuteres, om parfumen er mere en unisex-duft eller en herreduft. Men man kan ikke diskutere den elegante komposition, den smarte sorte flakon eller den enorme holdbarhed og sillage. Querica fra Acqua di Parma er ikke en eau de parfum-spray for alle. Duften henvender sig til folk, der leder efter det ekstraordinære, men ikke ønsker at finde det i skrigende kompositioner. De er ikke på udkig efter en duft med skarpe kanter, men noget udtryksfuldt.

Intensity sender sine hilsner

. Acqua di Parma Quercias topnote består af rosa peber, petitgrain, citron og bergamot. Hjertenoten kombinerer rosengeranium, kardemomme og cedertræ. Patchouli, tonkabønne-absolue og egetræsmose-absolue afrunder eau de parfum. Acqua di Parma Quercia er velegnet til hverdagsbrug, men kan også bruges om aftenen. Eau de parfum-sprayen har de allround-kvaliteter, der er typiske for det milanesiske mærke, som er rettet mod den moderne mand af i dag, som føler sig lige så godt tilpas i jeans som i et jakkesæt.
Indholdsstoffer
alcohol, aqua (water), parfum (fragrance), limonene, linalool, coumarin, citronellol, hydroxycitronellal, ethylhexyl methoxycinnamate, hexyl cinnamal, citral, alpha-isomethyl ionone, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, bht,
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube