20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
Boucheron 6 Vare

Boucheron

Boucheron Parfume - Eksklusive dufte siden 1858

Brandet Boucheron er grundlagt af juveleren Frédéric Boucheron i Paris, og det er opkaldt efter stifteren. Boucheron var i 1893 den første til at åbne en juveler på den berømte plads Place Vendôme. Den dag i dag er eksklusive smykker af høj kvalitet brandets kerneforretning. Men du kan også få parfume fra Boucheron

Hvad kendetegner brandet Boucheron?

De tiltalende duftkreationer fra Boucheron gengiver det, som smykkerne også står for: Eksklusivitet, elegance og luksus. Boucheron-parfumen er essensen af brandet gjort til en duft - de forskellige dufte består af dedikation, tidløs skønhed og kreativitet. At bære en Boucheron-parfume understreger din egen stil og giver hele dit look det lille ekstra.

Hvad kendetegner Boucheron-parfumen?

Boucheron-parfumen imponerer med duftnoter, som er udvalgt med omhu og perfekt tilpasset til hinanden. Blomster- og frugtagtige noter står i kontrast til træagtige, krydrede og orientalske akkorder, hvilket skaber en dybde med mange facetter. De komplekse parfumer har en harmonisk effekt og efterlader en behagelig duft på huden, der glæder både bæreren og en ledsager.

Baoucheron-parfumens flakon vækker også opsigt. Filigrane glaskreationer med indgraveringer, dekorationer og et karakteristisk design gør duftene til eftertragtede genstande, der også ser flotte ud på badeværelset eller på makeup-kommoden.

Hvilke produkter fås i duftsortimentet fra Boucheron?

Sortimentet omfatter både en eau de parfum fra Boucheron og en Boucheron eau de toilette. Duftsortimentet omfatter.:

  • Boucheron Pour Femme: Denne duft er en af klassikerne fra Boucheron, som blev lanceret i 1988. Det er en af de få dufte fra fra Boucheron, som både fås som eau de parfum og som Boucheron eau de toilette. Mange af de andre kreationer fås kun som Boucheron eau de parfum.
  • Boucheron Quatre Femme: En eau de parfum fra Boucheron med en frugt- og træagtig note og en let sødme. Den passer perfekt til sommeren og fås i flakonstørrelser på både 30 ml og 50 ml samt 100 ml.
  • Jaïpur Homme: En frisk og ekstravagant duft, der holder længe og samtidig er forførende. Lime, bergamot, nellike, jasmin, cedertræ og tonkabønne præger duftprofilen og gør denne eau de parfum fra Boucheron til en absolut topkreation.
  • Serpent Bohème: Topnoter af mandarin og solbær, hjertenoter af jasmin, katost og rose og basenoter af moskus, sandeltræ og patchouli kendetegner denne enestående Serpent Bohème-duft. Duften er en nyere kreation fra huset Boucheron, som så dagens lys i 2020. Der er tale om en eksklusiv nicheparfume, som også kommer i en helt særlig slange-flakon.

Boucheron Parfume fører ikke kun damedufte og herredufte, men har med duften Gallerie Olfactive også unisexdufte i sortimentet.

Køb Boucheron parfume hos parfumdreams

Det er helt problemløst at købe parfumer fra Boucheron hos parfumdreams. Et stort udvalg og priser, der nogle gange ligger under producentens vejledende udsalgspris, gør det til en behagelig oplevelse at købe parfume.

Du kan også finde masser af andre mærker og parfumer hos parfumdreams – kig forbi, det betaler sig.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube