Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Eksklusive fordele

Indkøb på parfumdreams.dk giver dig mange fordele. Herunder beskrives fordelene nærmere:Serviceteam

Du kan ringe gratis til vores serviceteam fra mandag til fredag 08.00 – 20.00 og lørdag 09.00 – 12.00 fra dansk fastnet under følgende nummer: 80 82 88 25. Her finder du svar på alle de spørgsmål, som stadig er ubesvarede. Udenfor de telefoniske åbningstider kan du til enhver tid sende os en e-mail til service@parfumdreams.dk. Vi sidder klar til at hjælpe!


Gratis levering fra 299 kr

Fra en ordreværdi på 299 kr er levering til en pakkestation i Danmark gratis for dig.


Gratis prøver

Alt efter værdien af din bestilling og lagerbeholdning vedlægges der mindst 1 gratis prøve i din bestilling. Desværre har du ingen indflydelse på, hvilke prøver du får. Dog bliver der i reglen vedlagt produkter til kvinder, hvis bestillingen indeholder produkter til kvinder og omvendt, hvis artiklerne er henvendt til herrer. Hvis du derimod indkøber plejeprodukter vedlægger vi plejeprodukter til bestillingen. Har du interesse i en bestemt duftprøve så kan du lave en notits om det til os, og så vil vi forsøge at efterkomme dit ønske.


Autoriseret online forhandler

Parfumdreams.dk bærer seglet „Autoriseret online forhandler“ fra forbundet af distributører af kosmetiske artikler. Takket være dette segl bekræftes det, at parfumdreams.dk på baggrund af en købsaftale sælger korrekte og sikre originalprodukter.
For dig som kunde betyder seglet „autoriseret online-forhandler“:

 • Parfumdreams.dk har ud over en onlineshop også en stationær forretning.
 • Et sikringssystem til onlinebetaling står til rådighed.
 • Parfumdreams.dk sælger produkter, som er fremstillet af medlemmer af VKE-forbundet. På den måde sikres det, at det drejer sig om originalprodukter.
 • Parfumdreams.dk har tilladelse til at sælge produkter fremstillet af VKE-medlemmer online.

 • Takket være seglet kan det garanteres, at vi efter modtagelsen fra producenten har frigivet produktet til forsendelse. Desuden kan vi ved specifikke produktforespørgsler omgående kontakte producenten og tilbyde en førsteklasses service, hvis serviceteamet ikke straks kan besvare spørgsmålet.

  Intet minimums bestillingsbeløb

  Minimums bestillingsværdi betyder, at en bestilling skal have en bestemt værdi før den kan bestilles. For dig som kunde er det en fordel at kunne bestille uden, at der er en minimums bestillingsværdi fodi du så ikke behøver købe varer, du ikke har brug for, for overhovedet at gennemføre en bestilling. På parfumdreams.dk er det intet minimums bestillingsbeløb. Du kan altså shoppe efter behov og til enhver tid afsende din bestilling.


  Gratis registrering

  På parfumdreams.dk kan du registrere dig gratis og uden forpligtelser. Der genereres ingen omkostninger i forbindelse med registrereingen. Du skal bruge en brugerkonto for at kunne afgive en bestilling.


  Delleveringer

  Hvis din bestilling omfatter mere end ét produkt og en af artiklerne ikke kan leveres med det samme så kan det ske, at vi eventuelt tilsender dig en dellevering uden ektraomkostninger. I sådanne tilfælde vil du modtage den artikel, som kan leveres med det samme, hurtigst muligt. De manglende produkter vil umiddelbart efter, vi har modtaget dem på vores lager blive videresendt til dig. Der opstår ingen ekstraomkostninger i forbidelse med delleveringen idet den sker som en ekstraydelse for vores kunder.


  Indløsning af gavekort

  Dersom du har et gavekort, kan du indløse det i indkøbskurven.

  Hertil skal du indtaste den korrekte kode (vær opmærksom på brugen af store og små bogstaver) i feltet „Indtast kode“.
  Først skal du dog registrere dig med din e-mailadresse og et password.
  Efter indtastningen kan du bekræfte koden med „ENTER-tasten“ på dit tastatur eller med musen ved at klikke på pilen til venstre for feltet.
  Hvis du ikke kan indløse koden vises en meddelelse i rødt under feltet.
  Efter korrekt indløsning reduceres det samlede beløb for indkøbet med summen på gavekortet.

  Vær opmærksom på, at du kun kan indløse et gavekort per bestilling.


  180 dages returret

  Bestil dine yndlingsprodukter hos os og giv dem til dine kære eller køb dem helt spontant! Hvis du alligevel ikke har brug for produktet kan du enkelt og behageligt returnere det til os indenfor 180 dage*

  * Dersom du er forbruger iht. § 13 BGB - den tyske føderale borgerlige lovbog - og returnerer artiklen ubrugt og i den originale emballage.

  Vedrørende fortrydelsesvejledning

  Vores service til dig

  *Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

  Betalingsformer


  Prisbelønnet indkøb

  Køb sikkert ind

  Forsendelse partnere

  parfumdreams App
  parfumdreams
  Facebook
  Tik Tok
  Instagram
  Youtube