20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Beskyttelse af miljøet – et af vores vigtigste mål

Reduktion af CO2-udslip

Har du nogensinde tænkt over hvor meget skadeligt CO2 en webshop udleder, fra du påbegynder dit køb og indtil du modtager din pakke?

Vi har i årevis arbejdet på at løse dette problem og har nu fundet frem til flere måder at reducere vores CO2-udslip til et minimum. Jeg vil i det følgende afsnit forklare, hvilker metoder vi benytter for at nedsætte vores CO2-udslip og til udvikling af vedvarende energi. Vi mener at begge dele burde være enhver virksomheds målsætning!

Vores nyudviklede software – mindre papirforbrug, mere effektivitet!

Når man sender en pakke er det almindeligt at der medfølger en printet følgeseddel inde i pakken og somme tider også udenpå. Dette skaber bjerge af papir, som er dyrt at destruere eftersom trykt papir ikke kan genbruges 100 %. Det er vores opfattelse, at denne fremgangsmåde hverken er miljøbevidst eller tidsmæssigt fordelagtigt. Derfor har vi udviklet et komplekst program, som fungerer helt uden papir. Vores medarbejdere er udstyret med en lille, strømbesparende enhed, hvor vi har installeret en ny software. Enheden bruger mindre energi end en almindelig smartphone og oplades med strøm fra solenergi, som vi selv producerer. Bedst af alt: Der spares papir, skovene beskyttes og vi bliver mere effektive, så vi kan sende ordrer hurtigere af sted.

Vi producerer mere energi end vi forbruger!

Gennem investering i et ca. 600 m2 stort solfangeranlæg producerer vi op til 8 megawatt-timer pr. måned på taget af vores logistikcenter. (Til sammenligning kræver en husholdning på fire personer ca. 4,4 megawatt-timer pr. år). Derfor producerer vi mere strøm, end vi forbruger. Vi bruger strømmen direkte, og 'overskudsproduktion' sendes ind i elforsyningsselskabets netværk.

Mere lys, mindre energiforbrug, større velbefindende!

For alle virksomheder med store kontorrum eller haller, som skal oplyses, er belysningen et vigtigt spørgsmål. Alene strømforbruget til pærer vurderes at svare til 15-25 % af det samlede energiforbrug. Ved hjælp af eksperterne fra LTG-Deutschland har vi reduceret strømforbruget med ca. 60 % ved at skifte fra normal belysning til avanceret LED-teknologi, og samtidig er belysningen i vores kontorer og lagerhaller steget betydeligt – bemærk: med en besparelse på ca. 60 %! Tidligere havde vi store omkostninger pga. udskiftning af ca. 40 % af de konventionelle pærer hvert år pga. de mange timers anvendelse.
En yderligere men ikke mindre væsentlig faktor er lysets indflydelse på arbejdsmiljøet og vores medarbejderes velbefindende, som vi har kunnet forbedre endnu mere gennem denne omstilling.

Vores bestræbelse

Vi gennemfører alle disse aktiviteter af overbevisning og for at skånne miljøet. Du kan altså være sikker på, at vi også fremadrettet vil bestræbe os på at finde veje, som skånner vores miljø.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube