20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Om parfumdreams

Lær vores virksomheds værdier at kende!

Hjertelig velkommen hos parfumdreams! Hos os finder du formidable dufte fra eksklusive mærker, makeup og alt til din skønhed. Inspirerende indhold og de nyeste trends fra skønhedsbranchen venter dagligt på at blive opdaget af dig. Vi arbejder dagligt på at kunne tilbyde dig det bedste produktsortiment. Find dit joy of beauty moment hos os!

 

Kundetilfredshed

Vi har fokus på at have glade og tilfredse kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og optimere hjemmesidens brugervenlighed, så vi kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

 
 

Lidenskab

At arbejde hårdt for en sag kaldes lidenskab. Selvom vi møder forhindringer på vores vej, mister vi ikke lysten til at nå vores mål. Vi arbejder altid med engagement så vi sikrer at vores kunder er tilfredse.

 
Mut

Mod

For os betyder mod at man ikke mister sin nysgerrighed eller lyst til at udforske og vove sig ind på nye områder. Vi handler altid i kundens og firmaets interesse.

Teamwork

Teamwork

Hos os lægges der stor vægt på vi-følelsen! Ved hjælp af vores holdånd når vi i fællesskab vores mål og kravler op ad stigen sammen.

Sicherheit

Tryghed

Vi lægger stor vægt på at vores kunder føler sig trygge, når de besøger og handler på parfumdreams.dk. Vi lader regelmæssigt vores interne processer kontrollere af eksterne partnere og har således også opnået mange certifikater.

> 850 Mærker

Siden begyndelsen er sortimentet udvidet til mere end 850 mærker. Også webshoppen har ændret sig og lever i dag op til en høj teknisk standard med fokus på brugervenlighed. Men denne udvikling er ikke slut endnu. Ved hjælp af kontinuerlig udvidelse af sortimentet og løbende implementeringer af nye teknikker imødekommer vi vores kunders ønsker. Herudover behandler vi omhyggeligt kundernes feedback.

Optimering

Vi besvarer e-mails indenfor 24 timer. I øjeblikket foretager vi opdateringer af shoppen, såsom implementering af nye funktioner, mindst en gang om ugen. Dette omfatter blandt andet integrering af nye betalingsmetoder, nye filtre så man hurtigere kan finde produkter, forbedring af check out-fasen eller ændringer i shoppens opbygning.

Filialer

Udviklingen hos parfumdreams online univers understøttes af vores fysiske butikker i Tyskland. Der findes i øjeblikket 23 parfumerier, to frisørsaloner og flere skønhedssaloner. Medarbejderne i butikkerne deler deres erfaringer fra den daglige dialog med kunderne, hvilket giver os endnu bedre knowhow, som vi kan føre videre til vores online-kunder.

Sortiment

Parfumdreams.dk har som mål at tilbyde sine kunder et stort udvalg af værdifulde produkter til fair priser. Vores sortiment opdateres løbende og består ikke kun af top-mærker, men også af aktuelle trendprodukter. Du kan hos parfumdreams.dk shoppe produkter fra klassiske udbydere som Chanel, Hugo Boss, Lancome til naturkosmetik (Boerlind, Spilanthox, Zealots of Nature), eksklusive mærker (Xerjoff, Creed, BALR., Gisada) og de nyeste livsstils-produkter (Christina Aguilera,4711, Betty Barclay, Ariana Grande).

Service

Derudover tilbyder parfumdreams.dk en fantastisk service. På vores kundeservicetelefon sidder vores team klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag 08.00 – 20.00 og lørdag 09.00 – 12.00. Vores medarbejdere i kundeservice ser frem til at hjælpe dig.

Miljø

Også når det gælder miljøet stiller vi høje krav. Ved hjælp af et solcelleanlæg producerer vi mere strøm, end vi bruger, og vores processer foregår helt uden papir.

Databeskyttelse

En af vores højeste prioriteter er sikker behandling af kundedata. Derfor har vi bedt den neutrale certificeringsmyndighed „Datenschutz cert GmbH“ kontrollere alle vores processer. Vi har herudover EHI-stemplet, hvilket bekræfter at det er sikkert for kunden at handle på parfumdreams.dk.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube