Vore 5 værdier styrer os i alle vore arbejdsfaser

Kundetilfredshed
 
01
 

Kundetilfredshed

Vi har fokus på at have glade og tilfredse kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og optimere hjemmesidens brugervenlighed, så vi kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Mod
 
02
 

Mod

For os betyder mod at man ikke mister sin nysgerrighed eller lyst til at udforske og vove sig ind på nye områder. Vi handler altid i kundens og firmaets interesse.

Teamwork
 
03
 

Teamwork

Hos os lægges der stor vægt på vi-følelsen! Ved hjælp af vores holdånd når vi i fællesskab vores mål og kravler op ad stigen sammen.

Lidenskab
 
04
 

Lidenskab

At arbejde hårdt for en sag kaldes lidenskab. Selvom vi møder forhindringer på vores vej, mister vi ikke lysten til at nå vores mål. Vi arbejder altid med engagement så vi sikrer at vores kunder er tilfredse.

Tryghed
 
05
 

Tryghed

Vi lægger stor vægt på at vores kunder føler sig trygge, når de besøger og handler på parfumdreams.dk. Vi lader regelmæssigt vores interne processer kontrollere af eksterne partnere og har således også opnået mange certifikater.

til toppen

Historie

Grundlæggelse

2004

 
 

Grundlæggelse

Webshoppen parfumdreams har eksisteret siden 2004 og tilbyder i dag sine kunder et bredt udvalg af parfume, pleje og kosmetik. I begyndelsen var shoppen simplere og havde kun få mærker i sortimentet, men parfumdreams udviklede sig hurtigt til et af de største online-parfumerier i Europa.

Mærker
 
500
 

Mærker

Siden begyndelsen er sortimentet udvidet til mere end 500 mærker. Også webshoppen har ændret sig og lever i dag op til en høj teknisk standard med fokus på brugervenlighed. Men denne udvikling er ikke slut endnu. Ved hjælp af kontinuerlig udvidelse af sortimentet og løbende implementeringer af nye teknikker imødekommer vi vores kunders ønsker. Herudover behandler vi omhyggeligt kundernes feedback.

Om mærkeoversigten
Optimering
 
Optimering
 

Service & webshop

Vi besvarer e-mails indenfor 24 timer. I øjeblikket foretager vi opdateringer af shoppen, såsom implementering af nye funktioner, mindst en gang om ugen. Dette omfatter blandt andet integrering af nye betalingsmetoder, nye filtre så man hurtigere kan finde produkter, forbedring af check out-fasen eller ændringer i shoppens opbygning.

Filialer
Filialer
 
 

Fysiske butikker

Udviklingen hos parfumdreams online univers understøttes af vores fysiske butikker i Tyskland. Der findes i øjeblikket 23 parfumerier, to frisørsaloner og flere skønhedssaloner. Medarbejderne i butikkerne deler deres erfaringer fra den daglige dialog med kunderne, hvilket giver os endnu bedre knowhow, som vi kan føre videre til vores online-kunder.

Vores butikker

Vores målsætning

Sortiment
 
Sortiment
 

Kontinuerlig udvidelse

Parfumdreams.dk har som mål at tilbyde sine kunder et stort udvalg af værdifulde produkter til fair priser. Vores sortiment opdateres løbende og består ikke kun af top-mærker, men også af aktuelle trendprodukter. Du kan hos parfumdreams.dk shoppe produkter fra klassiske udbydere som Chanel, Hugo Boss, til naturkosmetik (Lavera, Ren Skincare eller Korres), eksklusive mærker (Bond No.9, Clive Christian) og de nyeste livsstils-produkter (George Gina & Lucy, Guess, New Yorker, Puma, David Beckham).

Service
 
Service
 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Derudover tilbyder parfumdreams.dk en fantastisk service. På vores kundeservicetelefon sidder vores team klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag 08.00 – 20.00 og lørdag 09.00 – 12.00. Vores medarbejdere i kundeservice ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice
 
Betalingsformer
 

& 180 dages returret

Kunder hos parfumdreams.dk kan vælge mellem tre forskellige betalingsmetoder. Man kan vælge Klarna fakturabetaling, kreditkortbetaling eller betaling via PayPal. Du har efterfølgende 180-dages returret hvis du skulle fortryde dit køb.

Databeskyttelse
 
Databeskyttelse
 

Sikker behandling af data

En af vores højeste prioriteter er sikker behandling af kundedata. Derfor har vi bedt den neutrale certificeringsmyndighed „Datenschutz cert GmbH“ kontrollere alle vores processer. Vi har herudover EHI-stemplet, hvilket bekræfter at det er sikkert for kunden at handle på parfumdreams.dk.

Miljø
 
Miljø
 

Høje krav

Også når det gælder miljøet stiller vi høje krav. Ved hjælp af et solcelleanlæg producerer vi mere strøm, end vi bruger, og vores processer foregår helt uden papir.

Team

Daglig ledelse

 
 

Kai Renchen & Vanessa Stützle & Steven Mattwig

Team

 
 

Ungt, dynamisk og fuld af lidenskab

Det totale team omkring direktørs Kai Renchen & Vanessa Stützle er sammensat af mere end 320 medarbejdere. Medarbejderne arbejder i en af de stationære forretninger eller direkte med online-shoppen. Det unge hold imponerer med innovative idéer og et meget godt arbejdsklima. Fælles aktiviteter som sommerfester, koncertbesøg m.m. giver samtidig en ægte vi-følelse. For at være væbnet til fremtiden engagerer parfumdreams sig i uddannelse og videreuddannelse. Hvert år uddanner vi mere end ti personer inden for forskellige områder i vores firma - fra forretningsmand/-kvinde inden for kontorledelse via dataingeniør (systemintegration) og til marketing- og medieledelse (B.A.). Fleksible arbejdstider gør det muligt for unge mødre og fædre at forene familie og job hos parfumdreams. Regelmæssige videreuddannelser holder vore medarbejdere på det aktuelle vidensniveau. Teamet glæder sig hver dag til igen at kunne begejstre dig som kunde med vore fantastiske produkter og et meget højt serviceniveau.

Vi ser frem til dit næste besøg på parfumdreams.dk!

Team