Wella - Peroxider - Welloxon Perfect 9% Wella - Peroxider - Welloxon Perfect 9%

Peroxider
Welloxon Perfect 9% fra Wella

0
 
60 ml
-56%

BP: 32 kr* / 100 ml 60 ml

Kan leveres straks

19 kr*
44,00 kr*
 
1000 ml
-55%

BP: 11 kr* / 100 ml 1000 ml

Kan leveres straks

113 kr*
255,00 kr*
Udsolgt
 
Varenr. 108356

Beskrivelse fra Peroxider Welloxon Perfect 9% fra Wella

Wella Welloxon Perfect 9% til farvning af hår En professionel hårfarve er alfa og omega for en god frisure. Med hårfarven Welloxon Perfect 9% får du en farvningscreme i hænderne, som overbeviser med de bedste resultater. Peroxiderne har en vidunderlig konsistens, en cremet pleje, der er nem at fordele i håret. Efter den virketid, der er angivet i instruktionerne, fjernes Welloxon Perfect 9%, og du plejer håret som normalt. Med den foreskrevne brug opnår du perfekt dækning og en vidunderlig glans i håret. Produktet fås også med 12% og 6% koncentration.

Bestil Wella Perfect 9% Peroxid nu

Vil du gerne begynde at farve håret med peroxider fra Wella med det samme? Bestil produktet i koncentration efter eget valg. Ved påføring følges instruktionerne for at få de bedste resultater. Wella er en af de mest berømte og populære producenter af professionelle hårplejeprodukter. Professionelle saloner rundt om i verden kender og værdsætter den brede vifte af produkter og bruger dem i deres daglige arbejde. Bestil Welloxon Peroxid 9% til håret, og overbevis dig selv om de fremragende produktegenskaber.

Har du spørgsmål til produktet?

Kunder købte også

Indholdsstoffer fra Peroxider Welloxon Perfect 9% fra Wella

Aqua/ Water/ Eau, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Mineral Oil/ Huile Minérale/ Paraffinum Liquidum, Salicylic Acid, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Etidronic Acid

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon