Wella - Peroxider - Welloxon Perfect 1,9% Wella - Peroxider - Welloxon Perfect 1,9%

Peroxider
Welloxon Perfect 1,9% fra Wella

0
 
1000 ml
-55%

BP: 11 kr* / 100 ml 1000 ml

Kan leveres straks

113 kr*
255,00 kr*
Udsolgt
 
Varenr. 108273

Beskrivelse fra Peroxider Welloxon Perfect 1,9% fra Wella

Wella, der er kendt over hele verden, tilbyder en blid og hurtig måde at farve håret på med peroxid Welloxon Perfect 1,9% . Den innovative udvikler er det perfekte supplement til alle Koleston Perfect Me+ hårfarver fra Wella. Blandingen af farvemassen er nem, og den ønskede nuance rammes optimalt. Håret overbeviser med en intens glans efter farvning. På grund af den raffinerede plejeformel hæfter farven perfekt til folie. Med en koncentration på 1,9% er denne udvikler blandt de blide farvestoffer.

Peroxid Welloxon Perfect 1,9% for fantastisk, farvet hår

Efter blanding af Peroxid Welloxon Perfect 1,9% kan farven påføres præcist på håret. Udvikleren fra Wella fås til professionel brug i frisørsalonen i en stor 1-liters flaske. Udvikleren, som også fås i koncentrationer 6, 9 og 12 procent, kan bruges til lysning med Blondor og til reflekser med Magma. Det eksklusive produkt sikrer en stabil, jævn farveudvikling på håret. Efter hver applikation fås optimal dækning med den ønskede farve.

Har du spørgsmål til produktet?

Kunder købte også

Indholdsstoffer fra Peroxider Welloxon Perfect 1,9% fra Wella

Aqua/ Water/ Eau, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Cetearyl Sulfate, Mineral Oil/ Huile Minérale/ Paraffinum Liquidum, Salicylic Acid, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Etidronic Acid

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon