Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Vis dine sande farver, og hold pridemåneden med parfumdreams

I juni er der pridemåned – det er her, at hele verdens LGBTQIA+-fællesskaber samles for at fejre alsidighed og individualitet. Det er en festmåned, men også en måned, hvor vi mindes udfordringerne og kampene om ligeberettigelse og accept.

Hos parfumdreams er vores klare statement, at vi står for alsidighed, selvudfoldelse og accept – uafhængigt af køn, oprindelse, hudfarve eller seksuelle orientering. Vi tror på, at alle mennesker skal have frihed til at udtrykke sig og opleve ligeværdig kærlighed. Sammen med jer bygger vi på respekt, tolerance, frihed og kærlighed. Læs mere om emnet, og find vores makeuplooks og -essentials for at fejre pridemåneden i alle dens farver.

Find dit individuelle pridelook.

Mere end bare farver: Hvorfor findes pridemåneden?

Pridemåneden er mere end kulørte parader og festivaler. Den er en tid, hvor vi fejrer LGBTQIA+-fællesskabets mangfoldighed og samtidig sætter fokus på den vedvarende kamp om ligeberettigelse og accept. Regnbueflaget er symbolet for alt dette. Farverne repræsenterer de forskellige aspekter fra kærlighed og samhørighed, som afspejles i outfits og makeuplooks.

Lad din farvestrålende personlighed og individualitet skinne igennem

Beyond the Rainbow: Hvad dækker LGBTQIA+ over?

Bogstaverne LGBTQIA+ står for forskellige kønsidentiteter og seksuelle orienteringer. De repræsenterer lesbiske, gay (homoseksuelle), biseksuelle, transseksuelle, queere, interseksuelle og aseksuelle. Plustegnet (+) symboliserer også seksuelle orienteringer og kønsidentiteter, som ikke er direkte er i disse begreber, som fx panseksualitet.

Vær modig, og vis dine sande farver

Det er vigtigt, at hvert menneske har frihed til at udtrykke sig uden angst for at blive diskrimineret. Du behøver ikke at identificere dig som LGBTQIA+ for at deltage i et pridearrangement. Alle er velkomne til at støtte op. Uanset om du laver store regnbuer eller sætte diskrete farvestatements i din makeup, så kan du bruge den til at understrege din personlighed. Brug også pridemåneden til at feste med fællesskabet, at lære noget nyt og at engagere dig.

Se produkter fra LGBTQIA+ venlige brands

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube