Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
John Player Special 5 Vare

John Player Special

John Player Special dufte fås både til kvinder og mænd og spreder avancerede kompositioner, der indeholder den John Player-typiske ekstravagance. Til hende findes i alt to forskellige duftserier, "Woman I" og "Woman II". Parfumen fås i hver serie også i forskellige afskygninger, for eksempel som brusegel eller bodylotion, desuden fås ofte praktiske gavesæt, der indeholder flere førsteklasses produkter fra John Player Special. "Woman I" spreder ganske blide og varme nuancer, mens "Woman II" snarere satser på kølige og forfriskende akkorder.

Facetrige dufte til mænd til enhver lejlighedDuftene til manden er opdelt i i alt 4 serier, derunder "Black", "Player Fresh", "Silver" og "Sport Man". Fælles for alle serier fra John Player Special er, at de spreder meget friske nuancer og meget naturlige akkorder. Takket være den hverdagsduelige komposition egner parfumerne sig både til en dag på kontoret og et besøg i fitnessstudioet, men også, når man går ud om aftenen. Også her fås duftene fra John Player igen i forskellige afskygninger og praktiske gavesæt.

Vidste du at Indhold

John Player Special parfume

Helt tilbage i 1877 startede den succesrige traditionsrige forretning John Player i Nottingham sin løbebane og har allerede i mange år været et begreb, især blandt motorsportfans. Det engelske mærke, der i begyndelsen især skabte et navn med sine håndlavede tobakvarer, blev særligt kendt som sponsor for det tidligere lotus-formel-1-team og har siden stået for en ekstravagant men eksklusiv livsstil.

I dag er John Player imidlertid ikke kun kendt i motorsports- og tobakverdenen, men har også skabt sig et navn som parfumekomponist, der skaber dufte til både mænd og kvinder og som spreder en helt egen, eksklusiv charme. Med flere forskellige duftserier til kvinder og fire duftserier til mænd tilbyder John Player Special et omfattende sortiment af markante dufte, til mennesker med høje krav til livet, og som kombinerer en eksklusiv britisk tradition med ekstravagant charme.

Dufte til kvinder fra John Player Special

Frisk, elegant og sportslig – således fremstår dufteserien til kvinder Woman II fra John Player Special. Blomsterholdig og frisk henvender duften sig til kvinder, der holder af det helt særlige og den sprudlende friske karakter ved en brise fra havet. Sprudlende og fantasifuldt forbindes en sart blomsterholdig karakter med friske akkorder og minder med krydrede nuancer om fornemmelsen af saltvand på den solbrændte hud. Women II fra John Player Special tager dig med på en duftrejse til fjerne caribiske øer og betoner med sin friske og sprudlende akkorder de mange facetter en moderne, selvbevidste kvinde har.

Også som bodylotion, plejer og forkæler Women II fra John Player Special med en ekstra portion fugtighed og silkelet pleje, der trækker særligt godt ind i huden og sørger for en forkælende, stimulerende hudoplevelse.

Herredufte fra John Player Special

Med den samme duftserie præsenterer John Player Special også en lang række andre dufte fra sportslig og frisk til klassisk elegant.

Let bitter, dyb og maskulin markant fremgår duftserien Black fra John Player Special. Maskulin, men velegnet til hverdagsbrug, omhyller duften brugeren med aromaer fra krydret ingefær, æble og bergamot. Dens hjertenote åbenbarer med sort peber, kanel, salvie og lavendel en krydret aromatisk note med lette, emotionelle akkorder. Dens basis bestående af tobak, sandeltræ, moskus og røgelse giver kompositionen en klassisk, maskulin og elegant note. Det fakturm, at den både fås som eau de toilette, deodorant og hånd- og bodylotion betyder, at Black fra John Player Special også egner sig fantastisk godt som gave til den moderne gentleman, der godt kan lide en voksen, krydret og frisk duft og en allround plejeoplevelse.

Med den friske og sportslige duft Player Fresh henvender John Player Special sig derimod til mænd, der med en komposition af dynamik og livsglæde gerne vil understrege deres ungdommelige sportslige side. Kreationen af grapefrugt, mynte og aromatisk chypre-note repræsenterer en aktiv, frisk karakter og er den ideelle ledsager til en aktiv livsstil. Hvad end du bruger den i hverdagen eller efter sport, så tilfører eau de toilette, brusegel og hand- og bordylotionen brugeren et frisk pust som var det sommerregn og efterlader en sprudlende følelse i huden.

En elegant, blomsterholdig, frisk duft repræsenterer John Player Special derimod med den moderne, klassiske Silver. Fås som Bath & Shower Gel, Deodorant, Hand & Body Lotion, Eau de Toilette eller i en praktisk gaveæske. John Player Special omhyller sin bruger med en buket af mandarin, bergamot og grøn te. Rosentræ, alpevioler og jasmin giver duften en umiskendelig, maskulin og forførende karakter og suppleres optimalt af krydrede aromaer fra cedertræ, egemos og moskus. Dens klare stil, klassiske friskhed og samtidig komplekse og krævende duftkarakter gør Silver til den perfekte ledsager til mænd – uanset om det er i hverdagen eller til helt specielle lejligheder.

Frisk, stimulerende og dynamisk – det karakteriserer Sport Man fra John Player Special og understreger brugerens aktive, livsnydende side. Frisk, stimulerende og som altid eksklusiv omhyller duften med sprudlende havduft, der er helt i balance, og suppleres af en maskulin, krydret note. Den ideelle ledsager efter sport eller i en aktiv hverdag formgiver John Player Special sin positive, sprudlende og eventyrlystne duft også som forfriskende og forkælende Bath & Shower Gel, som om morgenen eller efter sport giver brugeren ny energi. Beriget med værdifulde plejesubstanser rengør den forfriskende gel huden ikke kun blidt og grundigt, men forsyner den samtidig også med værdifulde næringsstoffer som får mandehuden til at stråle frisk og ungdommeligt.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube