Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Jesus del Pozo 3 Vare

Jesus del Pozo

Siden 1990erne har det spanske designermærke Jesus del Pozo kreeret sanselige dufte til kvinder og mænd. Parfumørerne fra den Iberiske Halvø finder her hele tiden på noget nyt og forfriskende anderledes. Blomsteragtigt mødes med Orientens krydderier og sørger for en spændende lugtoplevelse ved hver parfume.

Forårsdufte og arabiske nætterTil kvinder tilbyder mærket hele to spændende nye duftkreationer. Jesus del Pozo in White er en forårsagtig komposition af blomster som bambus og orkidé, bergamot og jasmin samt magnolie og fresier, sanseligt afrundet med en snert af moskus. Jesus del Pozo in Black er et duftorgie i sort med tilsætninger som lakrids og liljer samt syren og fersken, jasmin og vanilje samt ikke for lidt af patchouli og moskus. Begge dufte tilbydes i en stylet kugleflakon med 30 milliliter indhold i henholdsvis hvid og sort. Til mænd findes Arabian Nights Man som eau de parfum med et strejftog tværs gennem Orientens duftverden fra safran og patchouli til sandeltræ, ceder og ambra. Spændende orientalsk er også den sort-gyldne emballage til flakonen med 100 millimeter indhold.

Vidste du at Indhold

Jesus del Pozo – Spaniens ild!

Jesus del Pozo blev født i Madrid i Spanien den 21.12.1946 og er helt op til i dag en af de mest kendte mode- og parfumedesignere i verden! I 1974 åbnede den lidenskabelige modeskaber sin første butik med herrebeklædning og grundlagde samtidig sit eget modelabel. Hans første kollektion præsenterede han i 1946 hos SEHM i Paris og med sin helt specielle smag ramte han tidens trend lige i hjertet - hans modeserie blev modtaget med åbne arme.

I 1980 erobrede Jesus del Pozo også kvindeverdenen da han præsenterede sin første prêt-à-porter-kollektion til kvinder under Cibeles Fashion Show i Madrid. Hans mode blev stadigt mere populær også langt ud over Europas grænser. Tokyo var for eksempel kun et af flere fjerne lande, hvor hans kollektion blev utroligt populær og hans shows blev besøgt af alle med rang og navn!

Den duftende erobring af verden

I 1992 startede Jesus del Pozo sit erobringstogt igennem duftenes verden og præsenterede sin duft til kvinder Duende. Endnu engang ramte Jesus del Pozo sine forkæledes kunders smag. To år senere fortryllede han igen både kvindernes og mændenes verden med sin nye duft Quasar. Esencia de Duende, Halloween og Quasar Adventure blev præsenteret de efterfølgende år og blev store succeshistorier. Med sine tre øvrige dufte J. del Pozo, Halloween Kiss og Ambar skabte kunstneren en bred pallet, der også levede op til kundernes eksklusive forestillinger.

For den fyrige spanier var hans succes dog på ingen måde grund til at læne sig tilbage. Jesus del Pozo skabte en stor mængde tilbehør, der skulle få hans dufte og mode til at komme endnu bedre til sin ret. Ud over flotte smykker skabte spanieren også eksklusive halstørklæder og en helt særlig dessous-serie. Ud over arbejdet med parfume- og modesucceser arbejdede han også på højtryk på at revolutionere bryllupsverdenen. Med Moda Barcelona præsenterede Jesus del Pozo i 1996 sin første prêt-à-porter- brudekjole kollektion der fik kvinderne til at se endnu smukkere ud når de stod foran alteret.

Succes over hele linjen!

Designeren ville dog ikke kun at brudene ser smukke ud og derfor designede han også uniformer til de ansatte, der arbejdede på Seville Universal Exposition. Jesus del Pozo fandt også hurtigt vej ind til teaterverdenen. Hvad end det var balletten, operaen eller teatret så var hans eksklusive kostumer at finde overalt. Særligt berømte blev hans kostumer til Bizet´s Carmen og El Juramento. Jesus del Pozo skabte ikke alene kostumerne til operaen men også hele scenografien, hvilket han fik meget stor ros for.

Der fulgte yderligere succeser med hans første modeserie til børn Jesus del Pozo Junior og de moderne dufte On El og On Ella. Den lidenskabelige kunstner var altid aktiv og grundlagde kort før sin død i 2003 sin første fond og fra 2004 organiserede han „Course for Professional Expertise in Fashion Design: Business Intership, for at videregive sine erfaringer.

Hans mode og dufte lever fortsat videre i dag og verdens forretningsmanden beskæftiger imidlertid parfume- og modeskabere, der har lært fra de bedste og lader Jesus del Pozos eksklusivitet og kreativitet til at leve videre.

Vores Jesus del Pozo anbefalinger til dig:

  • Jesus del Pozo Arabian Nights Man Eau de Parfum Spray 100 ml – Eksklusiv parfume som henleder tankerne til arabisk kultur og 1001-nat. Markante essenser af safran, sandeltræ, ceder, gajaktræ og patschuli forenes med lette rose- og timiannoter og resulterer i en eksotisk duft af eventyr og maskulinitet.
  • Jesus del Pozo Arabian Nights Man After Shave Spray 100 ml – indholdsstoffer af høj kvalitet forkæler huden efter barbering og den forførende duft med eksotisk livsglæde følger brugeren hele dagen!
  • Jesus del Pozo Arabian Nights Woman Eau de Parfum Spray 100 ml – orientalsk duft med kanel, rosa peber og appelsinblomster. Let duft af vanilje, agartræ, myrrha, benzoeparpiks og patschuli gør parfumen til en sand drøm, der tager dig med i den vilde ørken med uendelig frihed!
  • Jesus del Pozo Halloween Fever Eau de Parfum Spray 100 ml – moderne parfume til unge og aktive kvinder. Fine noter af bargamot, ylang-ylang og frisk abrikos – til alle der elsker livet og som vil nyde det i fulde drag.

Mere end tredive års erfaring indenfor parfume designkunsten kan ikke tage fejl! Duftene fra Jesus del Pozo er tidløse og forskellige kooperationer med berømte designere som Marie Salamagne, Christine Nagel eller Violaine David fører også i dag til skabelsen af de bedste parfumer i verdenen!

 

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube