JOICO

13
5/5 baseret på alle bedømmelser

Joico-produkter med system

Brandet Joico viser, hvilken stor betydning hårpleje har i USA. Joico blev allerede grundlagt i 1975 af et team af pionerer, kemikere og frisører i Valencia, et lille samfund udenfor Los Angeles. Derfra har Joico erobret verden med innovative produkter – en typisk amerikansk succeshistorie.

Joico: til professionelle stylister

Fra starten havde Joico en vision: Grundlæggerne ønskede at udvikle produkter til hårpleje, der ikke kun plejer håret. Produkterne bør også støtte frisørernes kreativitet og dermed styrke kundernes selvtillid. I en tid med højt touperet hår var det en opsigtsvækkende udmelding.

Men konceptet virkede. I dag er Joico hårpleje kendt i hele verden for innovative formler og patenterede indholdsstoffer. Allerede i 1975, det år virksomheden blev grundlagt, skabte den sig et navn ved at være de først til at bruge keratin i hårpleje.

Joico-produkter: Virksomme stoffer til alle hudtyper

Virksomheden Joico har fået patenteret talrige aktivstoffer. Det seneste højdepunkt er Defy Damage™: Den bruger SmartRelease™-teknologien, et unikt system med liposomer. Disse bittesmå molekyler infiltrerer håret med hybenolie, arginin og keratin.

For at tilgodese alle hårtyper, har Joico udviklet de nedenstående produktlinjer.

  • Joico Blonde Life: Blonde Life fra Joico er specielt udviklet til blondt, lysnet eller stribet hår. Produkterne indeholdt indholdsstoffer som tamanu- og Monoi-olie. De glatter hårets struktur og beskytter det mod miljøpåvirkninger. Produkterne i Blonde Life-linjen sørger for strålende glans, gør håret lettere at børste og forhindrer afblegning.
  • Joico Colorful: Produktlinjen Colorful fra Joico byder på et bredt udvalg af semi-permanent hårfarve. Farverne indeholder hverken ammoniak eller peroxid. De er lette at blande og anvende.
  • Joico Defy Damage: Defy Damage produktlinjen fra Joico beskytter håret mod varme, kemikalier og miljøforurening. Indholdsstofferne, herunder arginin og moringafrøolie, trænger dybt ind i håret og styrker hårets struktur indefra og ud.
  • Joico Hydrasplash: Hydrasplash-linjen fra Joico forsyner tørt og slidt hår intenst med fugtighed. Hyaluronsyre og havkollagen gør håret smidigt og sørger for glans.
  • Joico Joifull: Produkterne i serien Joifull fra Joico er målrettet fint og kraftløst hår. Biotin og hvedeprotein giver håret mere fylde og volumen uden at tynge det. Produkterne styrker håret og forhindrer udtynding.

Mange års ekspertise har resulteret i adskillige produktlinjer, som du kan have fuld tillid til. Men det er ikke kun pleje, som er i fokus: Med serien Joico Style & Finish giver du dit hår den perfekte styling.

Køb Joico produkter hos parfumdreams

Joico produkter skabes uden brug af dyreforsøg. Mærket bruger miljøvenlige emballager og bæredygtige fremstillingsmetoder. Joico hårpleje fås hos parfumdreams i et kæmpestort udvalg – inklusive praktiske store pakninger med produktet.