Parfumer fra Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini blev født i Buenos Aires i 1970. Den tidligere tennisspiller i verdensklasse lance… Læs mere
8
5/5 baseret på alle bedømmelser

Gabriela Sabatini Parfumer

Gabriela Sabatini blev født i Buenos Aires i 1970. Den tidligere tennisspiller i verdensklasse lancerede allerede som 18-årig duften af samme navn – Gabriela Sabatini. Gabriela Sabatini står for både power og lidenskab. Disse egenskaber forenes også i duftene, som bærer hendes navn. Duftene fra den attraktive sydamerikanske kvinde giver en forførende udstråling og nyder stor popularitet.
Vidste du at Indhold

Gabriela Sabatini-parfume - sportslig og temperementfuld

Som tennisspiller overbevidste Gabriela Sabatini med et uovertruffet godt spil og som kvinde havde hun blik for skønhed. Både for hendes egen skønhed og for andre kvinders skønhed og har under sit navn bragt mere end én parfume på markedet. Mange af dem er forførende og indbydende - en kombination hun holder særligt meget af. Fuldblodsargentineren har efter sin aktive løbebane som professionel tennisspiller slået ind på en lige så succesfuld vej som forretningskvinde. Allerede lang tid forinden havde hun knyttet kontakter til kosmetikvirksomheder. Hun gav lisencer til duftserier og allerede hendes første parfume var en stor succes. Den blev helt enkelt kaldt hendes eget navn „Gabriela Sabatini Parfüm“ og blev hurtigt en stor sejr.

Sabatinis succeshistorie - også en rejse igennem duftenes verden

Hun begyndte allerede at spille tennis som 6-årig og var et stort talent. Parallelt til succesen arbejdede hun også på sin anden karriere. I 1990´erne havde hun stor succes og i samme periode blev hendes første parfume med navnet „Gabriela Sabatini“ lanceret på markedet. Bare få år senere fulgte duften „Magnetic“ og „Daylight“. Få år derefter fulgte så parfumerne „Cascaya“, „Bolero“ og en helt række andre velklingende navne. Selvom alle duftede lidt forskelligt så udstrålede de allesammen navnegiverens livsglæde og energi. Derfor var og er parfumerne fra Sabatini i dag fortsat meget populære. De finder anvendelse i hverdagen og passer med sine tunge essenser ikke kun aftenbrug. Hvis du gerne vil nyde godt af dine parfumer i lang tid anbefales det, at opbevare dem beskyttet imod sollys. De små flakoner er ganske vist mere praktiske end en flaske med 100ml, men hvis den kun anvendes sjældent bør den ikke opbevares for varmt eller for lyst. Endnu et praktisk tip er, at påføre sig parfume på steder, hvor huden er varm og tæt på en pulsåre. Det er bag øret - et klassisk sted for parfumen - eller på håndledet, albuen eller i nakken ved hårkanten. Er der nogen, du gerne vil forføre i aften? Så skulle du tage at påføre parfume i knæhaserne og dermed lade dig indhylde i din yndlingsduft fra top til tå.

De nyeste dufte fra Gabriela Sabatini

Med til den nye duftserie finder du blandt andet „Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night“, der skinner rosafarvet i flakonen og dermed også ser en smule hemmelighedsfuld ud. Eau de toiletten til kvinder er fuld af blomsterholdige duftstoffer og mere feminin kan en parfume knap nok være. Duftens lethed understreges af pink grapefrugt, passionsfrugt og ribs sorbet. De findes i topnoten og blødgør således efterfølgende de varme toner fra sandeltræ, muskat og vanilje. Hjertenoten er også det, som hos Sabatini parfumen udvikles til sidst og i denne dufts tilfælde omfatter det fresia, jasmin og gardenia. Denne lethed sørger også for, at duftvandet finder anvendelse om sommeren og ved højere temperaturer uden at slå brugeren ud. Deres eau de toilette spray fås i størrelser fra 20ml eller 30ml og har dermed den helt rigtige størrelse til kvinder, som gerne skifter imellem dufte.