Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
John Varvatos 8 Vare

John Varvatos

Dufte fra John Varvatos føjer sig ind i traditionen af kendte mærker som Joop og Calvin Klein, hvor modedesignere skænker deres kollektioner en egen duftserie. Designeren fra Detroit, der blev født i 1955, hører faktisk til blandt de kendteste navne i det miljø, der er blevet kendt for fornem mode og accessoires til mænd. Varvatos arbejdede som ung designer både for Ralph Lauren og for Calvin Klein og fik masser af inspiration og ideer, som han senere skulle udmønte i sin egen parfume. Dette venter hos os til en fristende købspris på kvalitetsbevidste mænd.

Oplev daglig maskuline dufte med verdensryI serierne Men og Artisan giver vores onlineshop et dybt indblik i den verden af dufte, som John Varvatos har frembragt gennem de seneste år. Alle parfumerne fra designere er typisk mandlige og overbeviser gennem en krydret duft og en meget frisk note. Hvis du på arbejdet eller ved særlige anledninger privat vil gøre opmærksom på dig selv med en maskulin duft, så vær ekstra prisbevidst og køb denne udsøgte parfume hos os.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube