Parfumer fra John Varvatos

Dufte fra John Varvatos føjer sig ind i traditionen af kendte mærker som Joop og Calvin Klein… Læs mere
34
5/5 baseret på alle bedømmelser

John Varvatos Parfumer

Dufte fra John Varvatos føjer sig ind i traditionen af kendte mærker som Joop og Calvin Klein, hvor modedesignere skænker deres kollektioner en egen duftserie. Designeren fra Detroit, der blev født i 1955, hører faktisk til blandt de kendteste navne i det miljø, der er blevet kendt for fornem mode og accessoires til mænd. Varvatos arbejdede som ung designer både for Ralph Lauren og for Calvin Klein og fik masser af inspiration og ideer, som han senere skulle udmønte i sin egen parfume. Dette venter hos os til en fristende købspris på kvalitetsbevidste mænd.

Oplev daglig maskuline dufte med verdensry

I serierne Men og Artisan giver vores onlineshop et dybt indblik i den verden af dufte, som John Varvatos har frembragt gennem de seneste år. Alle parfumerne fra designere er typisk mandlige og overbeviser gennem en krydret duft og en meget frisk note. Hvis du på arbejdet eller ved særlige anledninger privat vil gøre opmærksom på dig selv med en maskulin duft, så vær ekstra prisbevidst og køb denne udsøgte parfume hos os.
Vidste du at Indhold

John Varvatos - fra modeskaber til verdensberømt designer

Den græsk amerikanske modedesigner John Varvatos interesserede sig allerede i en tidlig alder for mode og begyndte i tidernes morgen sin karriere helt klassisk i en herremode detailhandel. Da John efter afsluttet uddannelse åbnede en butik med herremode sammen med en ven og med stor succes solte Polo Ralph Lauren opdagede brandet ham. Sådan begyndte John Varvatos‘ i 1983 sin karriere i modeverdenen, hvor han senere endda blev chefdesigner for Calvin Klein.  

I dag er Varvatos ikke kun kendt for sit arbejde for det kendte modebrand for John Varvatos er for længst avanceret blandt kunder i hele verden til et begæret modemærke under hvis navn der skabes herremode og tilbehør som solbriller og naturlig parfume. Hans duftkollektioner kan du her i vores Parfumdreams shop bestille online som eau de toilette spray og elegant Varvatos parfume.

Blandt andet følgende produkter står til udvalg:

  • Dark Rebel

Den orientalske træholdige duft fås i en elegant flakon med et indhold på 75 ml. John Varvatos udviklede denne herreduft sammen med stjerneparfumør Rodrigo Flores-Roux; resultatet var en meget rebelsk, maskulin eau de toilette-spray, som overbeviser med det samme.

 

  • Varvatos „Artisan“

Den elegante duft egner sig med sin citrus- og træholdige note ideelt til varme sommerdage og skal i følgeVarvatos fremhæve en mands håndværksmæssige karakter. Det er også lykkedes for modedesigneren for duften er meget populær blandt mændene og overbeviser også med sin enestående flakon – som er beklædt med håndlavet rattan.

 

  • Artisan Black und Artisan Acqua

Heller ikke disse duftkreationer er kun iøjnefaldende på grund af deres flaske-designet, der i denne eau de toilette sprays tilfælde har en prikket optik. Også indholdet overbeviser med et væld af duftnuancer, som hverken „mand“ eller „kvinde“ kan få nok af.

 

Disse herredufte er et udvalg af sortimentet John Varvatos‘, som du kan bestille hos os på Parfumdreams.de endda med gratis forsendelse. Online postordrefirmaet tilbyder ud over parfume og eau de toilette sprays desuden andre produkter til mænd, for eksempel:

  • passende deodoranter til herreduften,
  • Gaveæsker med elegant toilettaske med parfume og deodorant som indhold,
  • samt gavesæt med indhold til ansigtsbarbering.

 

Gaveæsker og deodoranter til manden finder du på vores onlineshop ved at klikke på en af de tilbudte parfumer. Tilbehøret til mænd tilpasses nøjagtigt til den pågældende duft.

Klassikeren fra John Varvatos: Men og Men Platinum

De to eau de toilette-sprays fra kollektionen „John Varvatos Men“ er, som alle andre dufte, fra Varvatos, også helt specielle duftoplevelser, der berører sanserne og karakteriserer dem på enestående vis.

Også de to sprays indeholder 75 og 125 ml John Varvatos-duft og vækker allerede med de flotte flakoner stor begejstring. „Men“-duften fås i klare flakoner med markante afrundinger og et metalmærke i en læderrem, som er bundet omkring flakonens hals. „Men Platinum“-versionen i kollektionen fremstår i sort glansflakon, lys skruelukning og sort stofbanderole omkring flaskens mave.

De to parfumer adskiller sig ved deres duft:

Varvatos „Men“

Varvatos „Men Platinum“

 

Moderne karakter med træholdig og krydret note. Duften til mænd ledsager dig i hverdagen og virker hverken for påtrængende eller fremmassende. Den kraftfulde duft indeholder særprægede aromaer, som du straks vil kunne genkende igen.

 

 

Særligt eksotisk duft med aromaer af sort læder, tobak og koriander. Eau de toiletten egner sig særligt godt som aften-parfume og får manden til at virke eventyrlysten og maskulin.

 

Endnu en kreation fra modedesigneren stammer også fra kollektionen „Men“, men er holdt i et vintagedesign og med vintageduft. Således afdækker John alene med sine tre klassikere mandens duftønsker optimalt. Alle tre toiletsprays egner sig til daglig brug, til kontoret, fritiden men også som elegant finish om aftenen. Du får hver af disse dufte hos os i vores online shop og tilmed med gratis forsendelse.

 

Varvatos parfume - en dejlig gaveide

På grund af den elegante flakon, der ligesom indholdet også er designet med stort raffinement, egner alle duftene fra modedesigneren sig ideelt som gaveide. I Parfumdreams online shop kan du uden ekstra omkostninger få gaven pakket ind og forsendt med det samme.

Varvatos-fans, der måske også har andre dufte og som bærer designerens mode eller kan lide hans tilbehør som for eksempel brillerne vil helt sikkert glæde sig over en ny duft.

Designerens flakon er et helt specielt blikfang i ethvert badeværelse og duftene et særligt highlight på enhver mand.