florence by mills

3
5/5 baseret på alle bedømmelser

Florence by Mills: Rene skønhedsprodukter til generationen Z

Kosmetikmærket Florence by Mills står for førsteklasses hudpleje- og makeup-produkter, som er særligt udviklet til generation Z’ behov. Mærket blev grundlagt af skuespilleren Millie Bobby Brown, som blandt andet er blevet berømt med Netflix-serien Stranger Things. Millie Bobby Brown har ved udviklingen af sit kosmetikmærke orienteret sig ved sine egen huds behov - hun ved helt præcist, hvad der optager generationen Z.

Mills er Millie Bobby Browns kælenavn, som er blevet en del af hendes kosmetikmærke. Florence er navnet på hendes bedstemor , som hele hendes liv har gjort ting, som har gjort hende glad, og som har accepteret sig selv og har sat pris på sig selv. Det skal være et forbillede for alle unge kvinder og opmuntre dem til ikke at lade sig presse af såkaldte skønhedsidealer.

Udover de usædvanlige styles, som produkter fra Millie Bobby Brown skal formidle, spiller bæredygtighed desuden en stor rolle. Florence by Mills-produkterne er alle fremstillet uden dyreforsøg og uden animalske indholdsstoffer. De er således veganske, PETA-certificerede og desuden fri for syntetiske duftstoffer, sulfater og parabener.

Med denne orientering rammer Florence by Mills netop genrations Z’ krav, fordi den ikke kun vil have en ansigtspleje, som passer perfekt til dens krav, den skal samtidig også være dyre- og miljøvenlig.

Florence by Mills-produkter: Forskønnelse og pleje i et

At udtrykke sig selv og definere skønhed efter egne regler, det er, hvad produkterne fra Millie Bobby Brown skal udtrykke. I den forbindelse spiller perfektion ingen rolle, i stedet er perfekt det, man selv har det godt med. Produkterne fra Florence by Mills skal være sjove, være nemme at bruge og samtidig altid være fri for skadelige stoffer.

Florence by Mills: Worth the hype?

Florence by Mills-produkter er fyldt med værdifulde antioxidanter, styrkende plantestoffer og essentielle vitaminer, som plejer og nærer huden. Således har teinten en smuk glød og huden føles behageligt. Siden starten af produkternes lancering har de været populære og alle vil gerne føle sig som den succesfulde, unge skuespillerinde og mærke glansen fra Hollywood.

Med indholdsstofferne af høj kvalitet, det fantasifulde design og den tiltalende emballering er produkterne overbevisende - ikke kun ved første blik. Den unge huds behov opfyldes med Millie Bobby Brown-produkterne helt uden dårlig samvittighed takket være clean-beauty-filosofien.

Køb produkter fra Florence by Mills, og spar penge

Hos parfumdreams kan du købe produkterne fra Florence by Mills, og nyde godt af gode priser. Alle kosmetikartikler til hverdagsbrug kan fås hos Florence by Mills og er også udviklet til daglig brug.

Fri for hudirritationer og uden dårlig samvittighed opfylder Florence by Mills alle behov. At købe Florence by Mills, og nyde unge Hollywood-stjerners følelse af skønhed er takket være Millie Bobby Brown-produkter ikke længere noget problem.