Sleek

1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Sleek makeUP: Højpigmenteret kosmetik til alle hudtyper og -toner

Sleek er et ungt kosmetikbrand, der fejrer individualiteten. De førsteklasses makeupprodukter er som skabt til moderne kvinder, der går imod strømmen og sætter spørgsmålstegn ved tidens stereotyper. Med Sleek-kosmetik kan du give udtryk for din personlighed med alle dens facetter, og du kan skabe nye looks, der passer til dit humør og din stemning lige nu.

Sleek-kosmetik fra stylingmetropolen London

Sleek MakeUP så dagens lys i East London i 1985. Dengang var der ikke det store udvalg i kosmetik til brune mennesker, derfor forsøgte stifterne at skabe en højpigmenteret farvepalet til alle hudtoner. Mangfoldighed og inklusion har altid været vigtige emner for virksomheden. Mærket vedkender sig sin overbevisning om, at alle uanset hudfarve, baggrund, alder og krop har ret til at blev set og anerkendt for hvad de er.

En af Sleeks populære klassikere er de legendariske Sleek-øjenskygger med holdbare og højt pigmenterede farver. De fås i mange farvekombinationer i matte og skinnende nuancer. Teksturen er blød, og derfor er de lette at påføre og blende. De er velegnet til alle hudtoner, og de er ikke testet på dyr. Ultramatte, højpigmenterede Sleek-læbestifte, der er behagelige at bruge på grund af deres luftige og lette tekstur. De udtørrer ikke huden, klumper ikke og skaller ikke af.

Sleek-highlightere indeholder flere perlemorsagtige nuancer, der får dine kinder, øjenlåg og din dekolleté til at stråle. De tilfører en halvtransparent, skinnende detalje til din hverdag eller om aftenen. Sleek Contouring-paletten indeholder to highlightertoner og fire farver til at skabe konturer. Med dem kan du forme, fremhæve og definere dine ansigtstræk. Den cremede tekstur er let at blende, trækker hurtigt ind i huden og giver dig en flot, strålende teint.

Køb trendy kosmetik-produkter fra Sleek MakeUP

Sleek står for trendy kosmetik til alle, der stiller høje krav. Den højpigmenterede makeup i forskellige nuancer passer perfekt til netop din hudtone. Selv om den påføres i et tyndt lag, er farven meget intensiv. Produkterne lægger sig på huden som en let fjer, og de er egnet til alle hudtyper. Vil du købe makeup fra Sleek? Hos parfumdreams finder du mange produkter til øjne, læber og teint, som fremhæver din individuelle skønhed:

  • Sleek-øjenmakeup: Sortimentet omfatter ikke kun øjenskygger i mange farvevarianter, men også supermatte mono-øjenskygger, løse pigmenter og flydende øjenskygger med cremet konsistens. Med de brugervenlige eyelinere får du en perfekt cateye-eyelinerstreg eller forførende smokey eyes. Holdbare mascaraer giver dine vipper en dyb sort farve og mere volumen. Øjenbrynspenne fra Sleek MakeUP hjælper dig med at definere dine bryn, få styr på de små, fine hår, og dække små huller.
  • Sleek-læbemakeup: De højpigmenterede læbeprodukter fra Sleek gør din kysmund perfekt. Fås som lipgloss og læbestift for en mat, satineret eller glansfuld finish. Vælg blandt kraftige, lyse eller transparente toner, der passer perfekt til din hudtone. En lipliner giver læberne en sart ramme og forhindrer, at læbestiften tværes ud.
  • Sleek-teintmakeup: Sleek har et stort udvalg af foundations med forskellig sammensætning, tekstur og finish, der passer til din hudtone og hudtype. Concealer, highlighter og kontursæt giver dig en perfekt teint. Skinnende eller mat rouge med mikrofine pudderpigmenter giver dine kinder et strejf af farve. En fikseringsspray giver lang holdbarhed, gør huden mat eller giver den en sund glans. Så ser din makeup selv efter mange timer ud, som om du lige havde lagt den.

Ved udviklingen af Sleek-makeup er der ikke udført forsøg på dyr. De fleste produkter er veganske og indeholder stort set ikke tilsætninger som parabener, acetone, ftalater, parafin eller silikone. De tåles godt og er også velegnet til følsomme hudtyper med tendens til irritation.