Alterna

20
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Alterna-hårpleje: Naturlig luksus for kraftigt hår

Alterna er et treny og luksuriøst mærke for naturlig hårpleje fra USA. I 1997 blev brandet grundlagt i Beverly Hills, og siden 2004 fås det også i Europa. Innovativ, naturlig og i trend med tiden: Det udgør hårplejeprodukterne fra Alterna. Alterna Haircare har siden starten undladt at bruge skadelige og farlige substanser som parabener, paraffiner, sulfater og kunstige farvestoffer. Du finder heller ikke mineralske olier i Alternas kvalitetsprodukter til hårpleje.

Sammen med kendte stylister og eksperter inden for hudpleje udvikler Alterna sine luksusprodukter, der indeholder naturlige ingredienser. Verden over sætter Alterna Haircare barren for naturlig pleje med eksklusive sammensætninger, der med kun få vaske plejer håret sundt og ikke belaster miljøet.

Førsteklasses og naturlige indholdsstoffer: Få sundt hår med Alterna

Alterna har et omfattende sortiment til alle hudtyper og alle hudstrukturer. Fint, glat, bølget eller farvet hår forsynes optimalt med vigtige næringsstoffer og plejes, så det bliver strålende skønt. Produkterne indeholder usædvanlige ingredienser, der selvfølgelig er af høj standard. Derfor er Alterna et skridt foran mange andre mærker og har fokus på nyeste teknologier og indholdsstoffer:

  • Botanisk kaviar er kendt for sine fugtgivende egenskaber og giver håret større modstandskraft og spændstighed. Alterna Caviar-serien inderholder det bedste fra dette aktivstof.
  • Vandliljer renser blidt, beroliger med deres æteriske olier og hjælper stresset hår til at få sin glans tilbage.
  • Fineste omega-olier giver en silkeblød glans og styrker hårets fibre med dybdegående effekt.
  • For mere volumen og fylde bruger Alterna eksklusiv seasilk samt keratin, panthenol og biotin, der giver spændstighed og gør håret let at sætte.

Alterna-hårpleje: Find dit passende hårplejeprodukt online

Alterna-hårpleje har fokus på produkter, der giver sundt hår. Ud over de klassiske plejeprodukter som shampoo, conditioner og hårspray har Alterna også førsteklasses hårmasker, hårolie, tørshampooog varmebeskyttende sprayer i sit sortiment. Hvert produkt fra mousse til hårcreme passer perfekt til den pågældende hårtypes behov, for eksempel fint, farvet eller skørt hår. Desuden beskytter det håret mod skader og miljøpåvirkninger, når det skal sættes.

Alternas produkter er meget populære i frisørsaloner og hos slutkunder, der stiller høje krav. På grund af alle Alterna-produkters effektive sammensætning af aktivstofferne ses resultaterne allerede ved første brug, og strukturskadet hår bliver levende og glansfuldt. Alterna bruger ikke kunstige farvestoffer, mineralsk olie, parabener, sulfater eller andre farlige indholdsstoffer, der kan fremkalde hudirritationer. Alle produkter er testet grundigt.

Køb Alterna-hårpleje hos parfumdreams

Nyd ren luksus med naturlige og førsteklasses indholdsstoffer, og giv dit hår sund pleje. Med Alterna-produkter giver du dit hår alt det tilbage, som det har brug for. Eksklusive olier, ekstrakter og naturlige udtræk forædler hvert Alterna-hårplejeprodukt og gør det til noget helt særligt.

Hos parfumdreams finder du din hårpleje fra Alterna . Du kan hurtigt og nemt få de passende produkter leveret hjem til dig selv.