Neutrogena

50
5/5 baseret på alle bedømmelser

Neutrogena: Effektiv pleje og rengøring til forskellige hudtyper

I mere end 90 år har Neutrogena skabt perfekt afstemte pleje- og renseprodukter til alle hudtyper. Følsom hud, rynker, som skyldes tør hud, urenheder eller let akne: De næringsrige produkter er særligt udviklet til de forskellige hudtyper. Her finder du et egnet produkt, der gør noget godt for din hud. Innovative sammensætninger, som virksomheden udvikler i samarbejde med hudeksperter, sikrer produktets effektivitet på din hud. Neutrogenas produkter har en hudvenlig tekstur, og de overbeviser med deres høje kvalitet og effektivitet. De tager udgangspunkt i kliniske patenter og studier, og resultaterne af den intense pleje for en naturlig skønhed er til at føle på.

Neutrogenas produkter: Innovative formler for en sund hud

Neutrogenas historie begyndte i 1930, da Emanuel Stolaroff i Los Angeles grundlagde kosmetikfirmaet Natone. I 1954 på en af sine rejser stiftede han bekendtskab med kemikeren Edmont Fromants patenterede milde sæbe. Han importerede den til USA, og på grund af de pH-neutrale egenskaber gav han den navnet Neutrogena. Nogle år senere ændrede han også sit firmanavn. Brandets innovative, milde hudplejeprodukter har været på det danske marked siden slutningen af 1980erne.

Ansigtsplejen fra Neutrogena omfatter serummer, øjencremer, koncentrater samt dag- og natcremer til forskellige hudtyper. Neutrogena-produkter med hyaluronsyre og vegetabilske trehaloser binder fugtighed. De er forfriskende og gør huden mere glat. Cremer med cellestyrkende peptider og antioxidanter virker regenererende og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger. Det får huden til at stråle.

Neutrogena anti-aging plejen indeholder C-vitaminer og gør brug af Hexinol™-teknologien. Den giver huden spændstighed og siges at reducere rynker. Sammensætninger med C- og E-vitaminer samt neuglucosaminer lover dig en sund, strålende hud. De giver fugtighed, virker revitaliserende og øger den naturlige cellefornyelse. Produkter, der indeholder ren retinol, myrtebladekstrakt og hyaluronsyre, er effektive til at bekæmpe hudaldring. Neutrogena-produkter reducerer rynker og pigmentpletter, giver fugtighed og gør huden flottere.

Ved hudurenheder anbefales produkter med betændelseshæmmende kamille, rensende salicylsyre og beroligende aloe vera. De fjerner selv genstridige bumser og styrker samtidig hudens barrierefunktion, der gør huden mere modstandsdygtig. Endnu mere intensivt virker kombinationer af hudrensende salicylsyre og en 10-procents AHA/PHA-blanding af glykolsyre, gluconolacton og mandelsyre. De bekæmper bumser og blegner genstridige, mørke ar fra bumser.

Pleje fra Neutrogena giver din hud intensiv fugtighed

Med Neutrogena-ansigtsmasker med en høj koncentration af aktivstoffer får du en ekstra portion pleje. Varianter med fugtighedsgivende hyaluronsyre gør din hud smidig. Ekstrakt fra tang renser intensivt. Udglattende, opstrammende adenosin får huden til at se yngre ud.

Die Fugtighedspleje fra Neutrogena indeholder videnskabeligt anerkendte indholdsstoffer som panthenol, glycerin, retinol og hyaluronsyre. De skal gennemgå kliniske test, inden de kommer på markedet. Her arbejder kosmetikmærket tæt sammen med dermatologer. Når de udvikler produkterne, overholder de højeste sundheds- og sikkerhedsstandarder. Der bruges ikke ftalater, triclosan, polyethylen-mikrokugler eller konserveringsmidler, der frigiver formaldehyd.

Bestil Neutrogena: Køb produkter til alle hudtyper hos parfumdreams

Vil du bestille de innovative, meget effektive produkter fra Neutrogena? Hos parfumdreams finder du et bredt udvalg af ansigts- og kropspleje, ansigtsrens samt hånd- og fodcremer. De er perfekt afstemt efter hudens behov og giver synlige og mærkbare resultater, der er bekræftet ved kliniske test.