Påske

Påskegaver

At tilbringe tid sammen med familien derhjemme, en lækker brunch og kulørte påskeæg – sådan fejrer man påsken bedst! Tag dig tid til wellness og home spa. Gør noget godt for dig selv igen og forkæl dig selv.

Eller glæd dine kære ved at overraske dem med fantastiske gaver. Lad dig inspirere af vores gaveidéer til hele familien – her er der noget til enhver!

Til hende

Læs mere

Spring Make-up

Læs mere

Til ham

Læs mere

Pleje til påske

Læs mere
Populære produkter


Vores anbefalinger

Påskegaver til hende og ham

Det er snart påske, og du mangler en passende gave? Med herligt duftende parfumer, kosmetik af høj kvalitet og eksklusive plejeprodukter lægger du en helt særlig kostbarhed i påskereden til din kæreste, søster, veninde eller mor: Lette blomsterdufte vækker forventningens glæde over det nært forestående forår hos modtagerne. Hvad med en plejende bodylotion, en vitaliserende ansigtscreme eller styrkende hårplejeprodukter? Eksklusive plejeprodukter forkæler hud og hår og forbereder kroppen til den varme årstid. Ønsker du at forære en mand noget helt særligt og gøre noget godt for ham i påsken? Med plejeprodukter til hud, hår og skæg giver du både kvinder og mænd lidt mere livsglæde. Du forærer dem nemlig det mest værdifulde, man kan forære et menneske: Tid til sig selv. Hos Parfumdreams finder du også det helt rigtige til børn i påsken: Bruse- og badeskum med motiver af deres yndlingshelte fra Walt Disney-film, Star Wars eller med Ole Lukøje.

Giv parfume i gave til påske: Intime gaver, der fortryller

I Ungarn er en moderne påsketradition slået igennem: 2. påskedag giver mænd piger og kvinder, der er deres venner eller pårørende, et stænk parfume. Bagefter må de beholde flakonen som påskegave. Angiveligt stammer denne tradition fra et gammelt frugtbarhedsritual. I dag er en parfume som påskegave udtryk for ens egen påskønnelse og samhørighed med modtageren. Det er en yderst personlig, intim gave. Hvis du giver en parfume i gave til påske, afslører du med dit valg, at du har haft modtageren i tankerne. Legesyg-romantisk, sporty-urteagtig, elegant, unisex, forførende eller viljestærk: Vores duft er en del af vores personlighed. Den omgiver os som et usynligt svøb, er der før vi kommer og bliver der, når vi for længst har forladt rummet. En parfume fuldender vores outfit, giver os en uimodståelig udstråling og er lige så individuel som vores fingeraftryk. Den dufter anderledes på ethvert menneske.

Yndlingsdufte: Find passende skønheds- og plejeprodukter til påsken

Er din påskegave tiltænkt en kvinde eller en mand med en erklæret yndlingsduft? Nogle mennesker er loyale over for deres personlige parfume i årtier eller endda hele livet. Hos Parfumdreams finder du bestemt hud- og hårplejeprodukter, der passer til eller støder på en fascinerende variant. I en smuk indpakning holder du så den ideelle påskegave i hænderne. Søg gerne i vores mange produkter med over 600 internationale topmærker. Hos os finder du mere end 44.000 parfumer af høj kvalitet, skønheds- og plejeprodukter fra førende brands som CHANEL, DIOR, Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent, L‘Oréal, Shiseido eller Clinique, som du kan fylde din påskerede med: Vores mange forskellige produkter vil inspirere dig, hjælpe dig med at vælge et passende produkt og glæde dem du holder af med noget enestående i påsken!