Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
adidas Originals 1 Vare

adidas Originals

Ung, dynamisk og utilpasset præsenterer den nye duftserie adidas Originals sig fra det sportslige mærkes portefølje. Det olfaktoriske tema giver serien sit navn: Ethvert menneske er enestående og skabt til at opføre sig som særpræget original. Med de duftende kreationer til mænd og kvinder ønsker navnet at genspejle og anspore det individuelle mod til kreativitet . At der her kun kommer en udfordrende parfume med stærke kontraster på tale, er soleklart.

Dynamik til den enestående karisma


Ved duften til hende fra adidas Originals bliver der til det autentiske spektakel kastet ingredienser som kandiseret æble, kokusnød, jasmin og tonkabønne i vægtskålen. Med aromaer fra sort peber, kanel, rabarber og violblade stimulerer duften til ham fantasien. I quintessensen fremkommer en jam-session til sanserne, som tydeligt distancerer sig fra mainstream. Parfumen adidas Originals præsenteres i en flakon, som kendes på sine hjørner, kanter og en hætte med møtrik-optik. Det sportslige navn præsenterer to komplette serier med de nye dufte til ham og hende . Kvinder kan opleve den inspirerende parfume som Eau de Toilette Spray, brusegel og Body Lotion. Til mænd er der en trio af Eau de Toilette, brusegel og deostick.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube