adidas parfume

17
3,5/5 baseret på alle bedømmelser

adidas parfume: Moderne duftklassiker med et strejf af individualitet

adidas står som få andre tyske for kreativitet, individualitet og livsstil. Kultmærket med det iøjnefaldende trekløver-logo har været et premium-brand i sportsbranchen i mere end 70 år. Revolutionerende kampagner med professionelle atleter og trendy kollektioner har opretholdt populariteten. Sneakers, afslappet sports- og fritidstøj eller cool tilbehør – brandet genopfinder sig igen og igen. Det ses også i det alsidige udvalg af adidas-kosmetik, som aftershave-lotioner, 3-i-1-brusegel, deodoranter eller adidas-parfume.

adidas kosmetik: Friskhed og pleje til hele dagen

Succeshistorien bag det populære sportsbrand begyndte med et lille mirakel. Firmaet fra den frankiske by Herzogenaurach, der blev grundlagt af Adolf Dassler i 1949, udstyrede ved VM i 1954 det tyske fodboldlandshold med sko, der for første gang havde aftagelige dupper. Det tyske holds uventede sejr over favoritten Ungarn gik over i historien som "Miraklet fra Bern", og det samme gjaldt for fodboldskoene fra adidas. Virksomheden blev verdensberømt og udvidede sortimentet til også at omfatte tøj til mænd, kvinder og børn. Dertil blev solbriller, tasker og en kosmetikserie også tilføjet. Kosmetikserien indeholder plejeprodukter og adidas-parfume.

Brandet har fokus på mangfoldighed. Den første adidas-duft kom på markedet i 1985. I mellemtiden er mange af brandets parfumer blevet populære duftklassikere. Med deres forfriskende og opkvikkende karakter giver de en følelse af frihed og styrke. Ud over eau de toiletten fra adidas finder du også mange andre produkter adidas hos parfumedreams.

Produkterne fra adidas-kosmetik indeholder plejende egenskaber, er blid mod huden og forsyner den med masser af fugtighed. Derfor er de velegnede til daglig brug. Du bliver indhyllet i en langtidsholdbar duft. 3-i-1 brusegel renser ansigtet, kroppen og håret. Den forener brusegel, ansigtsrens og shampoo. På den måde sparer du både tid ved brug og plads i toilettasken. Sammensætninger af citrusnoter og en forfriskende kølende effekt giver dig et intenst kick af friskhed på varme dage.

adidas-duft: Frugtagtige og friske duftkompositioner fuld af energi

Frugtagtige, blomstrende noter er toneangivende i adidas parfumer til kvinder. Kompositionerne indeholder udvalgte ingredienser som karamelliseret æble, krydret bergamot, appelsinskal og abrikoser. Hertil kommer essenser af fortryllende tonkabønner og eksotiske nuancer af jasmin og kokosnød. Sammensætninger af solbær, hindbær, alpevioler, moskus, mos og fresia virker ukonventionelle.

Energiske, opkvikkende dufte med friske akvatiske noter er i fokus til selvsikre, dynamiske mænd. De kombineres med krydret rosmarin, varmt cedertræ og lavendel. Der er også et strejf af moskus, timian og lækkert æble. Hemmelighedsfuld amber, labdanum og patchouli giver adidas-duften nogle maskuline akkorder. Sammensætninger af kanel, amber, violblade og rabarber parret med appelsinolie og krydret sort peber antænder et ægte fyrværkeri af dufte.

Når producenten designer flakonerne til eaux de toilette by adidas, er der fokus på en høj genkendelsesværdi. De minder om hinanden i størrelse og form, men farverne er forskellige. Brandet lægger stor vægt på et attraktivt design, der ligger godt i hånden og er let at bruge./p>

Køb adidas parfume hos parfumdreams: Alsidighed i ny duft

Hos parfumdreams venter dig et bredt udvalg af adidas parfumer til herrer og damer. Ud over aktuelle favoritter kan du i online-shoppen bestille populære duftklassikere og adidas-kosmetik i form af praktiske 3-i-1-brusegel, aftershave-lotioner, deodorantspray og deorollers. De henvender sig primært til sporty, aktive mennesker, der stoler på en harmonisk duftsammensætning med forfriskende akkorder, der lover friskhed hele dagen.