Materialist, Krop og Parfumer fra adidas

Oplev adidas produkter til kropspleje til mænd og kvinder! Udviklet sammen med sportsfolk - Eneståe… Læs mere
8
5/5 baseret på alle bedømmelser

adidas Materialist, Krop og Parfumer

Oplev adidas produkter til kropspleje til mænd og kvinder! Udviklet sammen med sportsfolk - Enestående formuleringer til at dække behovet hos nutidens aktive mænd og kvinder. Udviklet til sportsfolk - De ergonomisk formede produkter ligger perfekt i hånden og følger dig i enhver situation. Ekstra stærk - Med adidas Body Care produkter yder du dit bedste ved sport og i hverdagen. Grundprincippet for adidas Sport Performance lyder "Play to Win". Inspireret af motivationen fra grundlæggeren Adi Dassler udvikler Sport Performance topprodukter til sportsfolk inden for alle sportsgrene med stor lidenskab, så de bliver hurtigere, stærkere, smartere, cooler og mere naturlige. Fokus hos adidas Sport Performance ligger på fem kernekategorier: Fodbold, basketball, løb, træning og outdoor. Fremstilling af sko og kærligheden til sport fik brødrene Adolf Dassler og Rudolf Dassler til i 20-erne at overtage deres fars værksted, som indtil da havde specialiseret sig i fremstilling af filttøfler. Ved at udvikle specialsko til fodboldspillere og atletikudøvere og individuel betjening af sportsudøverne voksede deres firma meget hurtigt. Efter 2. verdenskrig skiltes deres veje og de kæmpede begge alene fra da af, Adolf med sit firma adidas, og Rudolf med sit firma Puma. adidas står i dag ikke kun for fremstilling af eksklusive sportssko, sportstøj og forskelligt tilbehør men også for salg af dufte og plejeprodukter. Sport er inspiration. I det daglige har man brug for stærke plejeprodukter, som giver en selvbevidsthed - på og uden for banen.
Vidste du at Indhold

Dufte og parfumer - Sportsproducent udvikler førsteklasses dufte og parfumer

Hvem havde troet, at den internationalt anerkendte sportsproducent Adidas ikke kun udvikler sportsbeklædning men også dufte, parfumer og kropsplejeprodukter til mænd og kvinder - på højeste kvalitetsniveau.

Produkterne er udviklet til og af sportslige og ambitionsfulde mennesker. De ligger ikke alene perfekt i hånden, men lever også op til den sportsudøvendes krav og behov. Adidas Body Care produkter sørger godt for en velproportioneret, flot og stærk krop, som ser sund og veltrænet ud. Fra stadion til gade, fra fodboldspillet til restauranten ansporer de dynamiske dufte fra Adidas ånden og stimulerer aktivitet og kreativitet. De er skabt på grundlag af moderne teknologi og plejer mand- og kvindekrop fra top til tå.

Dufte fra Adidas

Adidas vil revolutionere duftene i parfumeindustrien. Købet af en duft fra parfumeproducenten får dig til at virke ung, provokerende, sportslig og yndefuld på samme tid. Duftene fås i forskellige størrelser. De fås også som stimulerende brusegel, shampoo, deodorant og bodylotion. Ved brug af plejeprodukter fra Adidas føles huden blød og sart. Alle produkter giver ny og frisk energi. Lige netop det som sportsudøvende har brug for efter en hård træning.

Om Adidas

Adidas forbindes med førsteklasses sportsartikler, der er påført kvalitetsseglet Made in Germany. De har deres hovedsæde i Herzogenaurach og virksomheden tilhører globalt en af de største og mest velansete producenter af sportsartikler. Koncernen er børsnoteret i Frankfurt. Succeshistorien begyndte for omkring 90 år siden da brødrene Dassler fremstillede sportssko i køkkenet, som var tilpasset individuelt til den sportsudøvendes fod. Skoen blev første gang båret under Olympiaden i 1928. Derefter blev skoen brugt til forskellige sportsgrene og blev masseproduceret. Brandets navn Adidas opstod i 1949 og er sammensat af kælenavnet for Adolf „Adi“ og de tre første bogstaver i efternavnet „Dassler“. Fra 1950´erne producerede Adidas stadigt mere sportstøj og sportsartikler. I dag omfatter sortimentet diverse tilbehør, sportsudstyr, modetøj og kosmetikprodukter.

adidas Body Care

Under Adidas Body Care finder du alle kosmetikprodukter fra denne producent af sportsartikler. I øjeblikket fås 50 forskellige dufte, hvoraf de fleste er tilgængelige i vores shop. Virksomheden har udviklet produkter til pleje af kroppen i over 30 år. Succeskriteriet for duftene har været samarbejdet med renommerede parfumeproducenter som Lapouza, Fremont, Lorson eller Astori.

Det særlige ved Adidas dufte, parfumer og kropsplejeprodukter

Under produktion og udvikling af dufte og kropsplejeprodukter lægger Adidas vægt på bæredygtighed og beskyttelse af miljøet. Den ansvarsfulde koncern beskytter menneskerettighederne under produktionen og anvender udelukkende naturlige og bæredygtige rå- og indholdsstoffer. Som Green Company reducerer Adidas påvirkningen af miljøet indenfor alle tænkelige områder af værdikæden. De økologiske og moderne dufte og kosmetikprodukter er velegnet til enhver dufttype og daglig anvendelse. De passer til fritidsaktiviteter, til når du går ud eller til aftener og understøtter den indre balance og harmoni. De aromatiske og sanselige indholdsstoffer regenererer energien og sørger for en flot udstråling.

Fodboldspillere med trang til dufte

Adidas udvikler og sælger dufte til mænd og kvinder. Der findes sågar noget helt særligt til mænd. Champions League Edition vil vække glæde hos enhver fodboldfan. Denne usædvanlige duftserie er ny. Den er inspirereret af fodboldoplevelser og indeholder broget salvie, grøn æble og cashmere som hjertenote. Basisnoten består af besk og krydret mos, patschouli og vanilje. Den sportslige kombination er forfinet med aromatisk lavendel, viol og citron. I Champions League Edition finder du velduftene brusegel, deodorant, aftershave og bodyspray.