Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Volume Hair 2 Vare

Volume Hair

Volume Hair Fibers er den nyeste udvikling i hårplejen til dækning af udtyndede steder på hovedbunden. På kun nogle få sekunder får hårfortykkelsesfibrene på fine og tynde hår mere fylde. Produktet består af naturlige ingredienser som silica og keratin. Det har en rent kosmetisk, optisk funktion på overfladen af tyndt hår.

Tykkere hår på et snuptagPå grund af elektrostatisk opladning hæfter de påførte hårfortykkelsesfibre til håret og danner gennem utallige små forgreninger omgående synlig tykkelse og volumen. Den pulverformige konsistens kan let spredes på de tynde partier. Til fiksering og beskyttelse mod vind og vejr anbefales en efterbehandling med Volume Hair Fix hårplejespray. Den elektrostatiske opladning opløses først igen, når håret vaskes med shampoo, så hårfibrene er også modstandsdygtige over for regn eller sved. Produktet er ikke kun egnet til at udfylde tynde punkter, men også at gøre meget fint hår smukkere. En anden mulighed ligger i dække de udvoksede håransatser, som trænger til ny farvebehandling. De udvoksende håransatser kan nemt dækkes med Volume Hair-hårfibrene og justeres til den ønskede hårfarve uden at dit eget hår tager skade. Den naturlige hårfarve skal tages i betragtning ved valg af nuance. Som hårpleje er produktet ikke kun skånsomt, men også meget effektivt og med en meget naturlig effekt. Produktet anvendes på tørt hår. De tynde steder eller toppunkterne drysses med pulver, indtil det ønskede resultat er nået. Herefter fikseres med en speciel spray.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube