Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Vita Liberata 4 Vare

Vita Liberata

Vita Liberata: Mesterlig pleje til en naturlig brun farve

Brandet Vita Liberata er grundlagt af nordirske Alyson Hogg i år 2003. Hun arbejdede med marketing i mange år og besluttede sig derefter for at udvikle sin egen hudplejeserie med fokus på sund solbrun hud.

Vita Liberata er et brand for hudplejeprodukter af høj kvalitet og udvikler primært selvbrunere, der bidrager til velvære med naturlige ingredienser og avanceret teknologi. Smuk solbrun hud, som var det lige efter en ferie, og uden at skade huden - det er, hvad Vita Liberata-brandet ønsker at opnå.

Bæredygtighed og teknologi: Det kendetegner brandet Vita Liberata

Bæredygtighed og miljøvenligheder to meget vigtige aspekter for Vita Liberata. Både ingredienserne og valget af emballage er underlagt strenge kriterier med det formål at beskytte miljøet og fremme bæredygtig praksis. Men Vita Liberata har ikke kun fokus på miljøet.

De teknologier, som mærket har udviklet, er også bemærkelsesværdige. Med produkterne fra Vita Liberata er det muligt at opnå en ensartet brun farve uden striber. Selv forskellige hudtyper er omfattet af produktsortimentet, så alle kan opnå den ønskede grad af bruning.

Vita Liberata står desuden for selvkærlighed og selvaccept og ønsker at giver mennesker mere velvære med deres produkter. Brandet står for strålende, sund hud, en selvsikker og positiv livsstil og ønsker at gøre "lige kommet hjem fra ferie"-følelsen tilgængelig og nærværende for alle.

Hvad er de mest populære produkter fra Vita Liberata?

Produkterne fra Vita Liberata er alle egnet til at tone din hudfarve – og de kan enten straks vaskes af igen eller har en holdbarhed på op til en uge. Vita Liberata har forskellige produktlinjer i sortimentet med forskellige fokuspunkter:

Body Blur: Denne linje forener Vita Liberata makeup til kroppen, som mærket selv kalder det. Vita Liberatas Body Make Up har en særlig formel, hvor produktet lægger sig blidt på huden og reflekterer lyset, hvilket visuelt udglatter huden og giver en fejlfri og mat finish. Farveresultatet viser sig med det samme og kan til enhver tid vaskes af. Påføringen af Vita Liberata Make Up er enkel - produktet kan påføres med en solhandske.

Tinted Tanning Mist: Produkterne i denne serie er en tanning-spray til ansigt og krop, som fås i forskellige farvenuancer. Sprayen trænger hurtigt ind, er nem at påføre og gør det muligt selv at påvirke bruningsgraden. Et enkelt lag giver et blidt glow, endnu et lag forstærker den brune farve.

Tinted Tanning Mousse: Denne selvbruner-skum fås også i forskellige nuancer og indeholder agurkeekstrakt, glycerin og aloe vera. Moussen påføres på renset, eksfolieret og cremefri hud med en solhandske og holder i fire til syv dage.

Køb Vita Liberata, og fremtryl en naturlig sommerbrun farve på huden uden skader

Du kan købe produkterne fra Vita Liberata hos parfumdreams – bekvemt, ukompliceret og med masser at vælge imellem. Med priser mellem 200 og 350 kroner ligger Vita Liberata-produkterne i det midterste til øverste prissegment for selvbrunere og overbeviser med høj effektivitet, en plejende virkning og gode ingredienser. Du kan også finde flere selvbruner-produkter hos parfumdreams sammen med mange andre brands og beauty-artikler.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube