Veet

11
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Veet: Nummer 1-mærket inden for hårfjerningsprodukter

Veet er et af de internationalt førende mærker inden for hårfjerningsprodukter. Produkterne sælges i over 80 lande, og varemærket blev grundlagt for over 100 år siden. Det hele startede i 1919. Oprindeligt hed mærket Neet og blev under dette navn første gang registreret i Canada.

I mange år blev produkterne solgt i USA og Canada under det navn, mens navnet Veet i adskillige år allerede havde været kendt i mange europæiske lande. Det minder om det franske ord ”vite”, som betyder hurtig. Siden 2002 sælges hårfjerningsproduktet overalt under samme navn.

Hvad står mærket Veet for?

Veet står for hurtig hårfjernelse – i mange år reklamerede virksomheden med, at det var hurtigere end en barbering. I dag har Veet fokus på brugernes naturlighed og personlighed og at give dem følelsen af frihed, når de bruger produkterne. Individuel skønhed, selvbestemmelse over egen krop og absolut velvære – det er, hvad der kendetegner Veet i dag.

Hvilke produkter fra Veet findes der, og hvad er deres egenskaber?

Brugen af Veet-produkterne er ikke kun hurtigere end en barbering, effekten holder også længere. Hårfjerningscremen opløser håret og bevirker, at det falder af, så det tager betydeligt længere tid end ved en barbering, inden det vokser ud igen. Indgroet hår ses ikke længere så ofte.

Også hårfjerning med voks er mere effektivt end en barbering, fordi hårene trækkes ud med roden, og det nye hår er længere om at vokse ud. Desuden er der ingen risiko for snitsår. Når du barberer håret, skærer du det af, og stubbene vokser hurtigt ud igen.

Udvalget af Veet-produkter er stort, og der er noget for ethvert behov, når det gælder effektiv, hurtig og skånsom fjernelse af kropshår – uanset hvor på kroppen. Der findes:

  • Veet-hårfjerningscremer: Blid og højeffektiv på samme tid – med hårfjerningscreme fjerner du hurtigt og smertefrit håret på benene, under armene og i bikinilinjen. Det er meget skånsomt mod huden.
  • Veet varm og kold voks: Brugen kræver en smule øvelse, men effekten er langvarig, fordi både hårene og rødderne fjernes. Der kan let går fire uger, inden håret vokser ud igen.
  • Veet-sukkerpasta: Pastaen indeholder naturlige ingredienser og er skånsom mod huden. Brugere fortæller ofte, at sukkerpastaen er mindre smertefuld end voks.

Disse Veet-produkter giver dig mulighed for at vælge efter dine egne ønsker, og du har følelsen, at du kan pleje din krop efter dine egne regler. Produkterne er hudvenlige, dermatologisk testet og også egnet til følsom hud. Det er vigtigt at afslutte behandlingen med at give huden fugtighed for at undgå, at den bliver tør eller irriteret.

Køb Veet-produkter hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du bestille produkter fra Veet og få din helt personlige skønhedssalon hjemme hos dig selv. Mens nogle vælger de ukomplicerede hårfjerningscremer, foretrækker andre den langtidsholdbare effekt, som voks har. Prøv, hvilke Veet-produkter passer bedst til dig, og bestil Veet online.