TNT Shower Gel

TNT dufte til mænd er skabt til den moderne mand, der også gerne går andre veje, der løsriver… Læs mere
60
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

TNT Parfumer

Mere end bare en parfume til mandeverdenen

TNT dufte til mænd er skabt til den moderne mand, der også gerne går andre veje, der løsriver sig fra ældgamle idéer og fremgangsmåder og modigt følger sin egen vej. Bag serien står et tysk firma med hjemsted i Köln. Theany Cosmetic har med denne serie til ham skabt en succes, som har erobret verden siden 1995. Det lille, men fine firma fremstiller dufte til mandeverdenen, som er overkommelige og eksklusive på samme tid, og som adskiller sig fra mainstreamen og leder efter den særlige mand, der præcist ved hvad han vil og hvordan han opnår det. Duftene til mænd bygger på krydderier og ædle træsorter og understreger den fyrige lidenskab med en snert af frugt. Sådan opstod med TNT en parfume, der både er fyrig og frisk. TNT duftene til mænd blev skabt for at provokere, for at krible lidt og selvfølgelig også til at være dynamisk. Parfumen er demonstrativt maskulin, ingen duft til de helt unge mænd, men definitivt en moderne duft til mænd, der begejstrer.
Vidste du at Indhold

TNT - en dufteksplosion til sanserne

Siden 1995 erobrer denne lidenskabelige og eksplosive duft mændenes verden. Den moderne, maskuline komposition er en kreation fra den tyske producent Theany Cosmetic med sæde i Stolberg ved Rhinen. Valg af et navn der er beslægtet med sprængstof er helt overlagt. TNT udfolder en lige så eksplosiv oplevelse til sanserne.

Duftkomposition mit Feuer

TNT forener frugtholdige duftnoter med krydrede træholdige toner. Duften afrundes med fyrige accenter. Således opstår en moderne duft til ham, som spreder eventyrlyst og lidenskab. Aromaen i denne kreation virker dristig. TNT forfører ham til at forlade gamle vaner og modigt følge andre veje. Den intensive duftoplevelse kan bæres helt diskret til enhver lejlighed. Theany Cosmetic har med TNT en umiskendelig aromatisk duft, der også opfylder højere krav og får dem til at synes overkommelige.

Topnote Ananas, bergamot, grapefrugt, mandarin, mynte og lavendel

Hjertenote Træsorter og krydderier med blomsterholdig note

Basisnote Ambra, coumarin, moskus

Overblik over serien til mænd

Ud over en eau de toilette spray af høj kvalitet omfatter den krydrede duft til mænd også TNT plejeprodukter til daglig brug med samme duftkomposition. TNT omfatter hver dag en fyrig, tiltrækkende maskulin aura.

  • Eau de Toilette Spray
  • Deodorant Spray
  • Shower Gel
  • After Shave

Start frisk i den nye dag med en stimulerende aromatisk brusegel fra TNT. TNT deodorant spray sørger også for sikkerhed på varme dage. After shaven i den maskuline plejeserie beskytter dig efter hver barbering imod hudirritationer og tilfører din hud en behagelig krydret og maskulin note.

Oplev den hæsblæsende fyrige verden fra TNT hos Parfumdreams og lad dig tiltrække af denne eksplosive duftkomposition.