Pleje fra Swiss Basics

Swiss Basics er en speciel krops- og ansigtspleje serie fra det verdenskendte kosmetikinstitut Juven… Læs mere

Swiss Basics Pleje

Swiss Basics er en speciel krops- og ansigtspleje serie fra det verdenskendte kosmetikinstitut Juvena fra Schweiz. De eksklusive ansigts- og kropsplejeprodukter produceres med værdifulde indholdsstoffer og indeholder mineraler fra oprindelseslandet. Plejeprodukterne, som er skabt gennem innovativ forskning og mere end 50 års erfaring, er tilpasset de forskellige hudtypers behov og bevarer skønheden og ungdommeligheden. Krops- og ansigtspleje produkterne fra Swiss Basics‹ eksklusivitet dokumenteres gennem talrige nationale og internationale udmærkelser.

Eksklusive kropsplejeprodukter med ægte schweiziske mineraler

Med tiltagende alder forandres mænds og kvinders hudbillede og cellefornyelsen bliver langsommere. Ansigts- og kropsplejen får en helt ny betydning og har derfor brug for specielle plejeprodukter. Swiss Basics fremstilles ud fra en opskrift, som gør hudbilledet tættere, fornyer og forfiner det. Hudens struktur og udseende forbedres bevisligt med de eksklusive krops- og ansigtsplejeprodukter. Plejeprodukterne fra det schweiziske kosmetikinstitut fås til normal og sensibel hud.

Vidste du at Indhold

Swiss Basics pleje i Perfumdreams´ online shop

Swiss Basics pleje besidder en fantastisk plejende virkning med mineraler fra Schweiz. Fokus for plejen ligger på Body Care. Produktet er både henvendt til mænd og kvinder. I sortimentet Swiss Basics pleje finder du ikke så mange artikler men kun en

 • Body Moist
 • Bath & Shower Gel og
 • en Sensitive Shower Gel.

Swiss Basics pleje er en form for pleje, der forkæler huden med meget fugtighed. En behagelig og dejlig duft giver dig en god følelse og spreder glæde over den øvrige kropspleje. Mineralerne regulerer hudfunktionen således, PH-værdien på hudens overflade forbliver i balance. Det er vigtigt for hudens funktion, at

 • de kemiske processer ikke nedbrydes
 • hudens naturlige fedtlag og
 • bakteriekulturen som lever på huden

ikke beskadiges.

Den naturlige balance på hudens overflade bibeholdes takket være denne pleje og understøttes af mineraler. Plejen trækker ind i huden og kan hjælpe til at understøtte hudens naturlige beskyttelsesmekanismer. Den beskyttende Swiss Basics pleje sørger for at huden får det, den skal bruge og, at dens vigtigste funktioner forbliver intakt.

Body Moist fra Swiss Basics pleje

I serien Swiss Basics pleje er Body Moist et vigtigt produkt, der bruges til hudpleje efter et bad. Body Moist plejer huden og efterlader den indbydende blød. Huden forbliver

 • behageligt blød
 • beholder den stramme struktur og
 • opbevarer en stor mængde fugtighed takket være den plejende creme.

Swiss Basics pleje forsyner huden med E-vitamin, B5-vitamin og mineraler. I den forbindelse spiller også naturens kraft en vigtig rolle for Swiss Basics pleje. Der udvindes engkarse kerneolie fra det vellidte engkarse, der er kendt for at have en helsende virkning. Denne olie giver en langvarig og intensiv fugtighed til huden. Swiss Basics pleje-cremen trækker dybt ind i huden, hvor en stor mængde fugtighed kan optages. Herved tilføres det samlede billede af huden mere friskhed.

Shower Gel fra Swiss Basics pleje

Brusebade er noget andet, som kan være kritisk for huden. De kan nemlig betyde at huden mister fugtighed og fedtstoffer i huden. Herved fjernes også de sunde kimer, der lever på huden. Huden er efterfølgende tør og kan være irriteret og endda klø. De to bruseplejeprodukter fra Swiss Basics pleje vil beskytte huden. Plejeartiklerne er utroligt hudvenlige og overbeviser med en mild PH-værdi. Det sørger for mindre belastning af kroppen og huden renses samtidig. Dermed egner Swiss Basics pleje sig også til følsom eller sensibel hud. Swiss Basics pleje virker meget mild eftersom de består af milde indholdsstoffer, der ikke forårsager kløe

 • Bisabolol
 • Provitamin B5
 • mineraler og
 • kamilleekstrakt.

Den sarte Swiss Basics pleje forkæler huden med mange værdifulde plantestoffer. Indholdsstofferne formidler en sart følelse og et venligt samlet billede. Tilstrækkelig fugtighed er også under bruseren særdeles vigtig for huden så den ikke tørrer ud. Det er også dejligt, hvis du kan nyde badet. Huden vil samtidig blive plejet under badningen.

Konceptet bag Swiss Basics pleje

Swiss Basics pleje er en simpel plejeserie, der tjener til kropspleje. To forskellige brusegels kan kombineres med en fugtighedscreme. Herved kan Swiss Basics plejen forsyne huden udefra som den behøver med dens talrige mineraler, vitaminer og planteekstrakter. De trænger dybt ned i huden og plejer den. Det vil ikke påvirke hudens naturlige balance negativt. Swiss Basics pleje virker desuden meget diskret på grund af emballagen. Artiklen er nemlig holdt i en hvid eller blå tone. Det synes at handle om almindelige kosmetikflasker, der er holdt i lyse farver og med påskrift. Enkle serier og et diskret logo virker meget tilbageholdende. Swiss Basics pleje passer godt men diskret ind på dit badeværelse. Produktets effekt synes her at være langt mere vigtig for det er den, som står i fokus.