Parfumer fra Strenesse

Strenesse er ikke kun en børsnoteret virksomhed, men også bevis på, at der også i Tyskland produc… Læs mere
1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Strenesse Parfumer

Fineste dufte fra Tyskland

Strenesse er ikke kun en børsnoteret virksomhed, men også bevis på, at der også i Tyskland producers fine dufte til hende som har succes verden over. Ved grundlæggelse i 1949 tænkte ingen på parfume, tøj var i efterkrigstiden ganske enkelt vigtigere. Efter blot ti år havde familien Strehle skabt sig et fremragende navn inden for frakker og dametøj. Først da Gabriele Strehle i 1975 gik ind i virksomheden, begyndte Strenesse at gå nye veje, forblev dog på samme tid tro mod sig egen linje. Parfume, makeup, smykker, ung mode, accessoires og en succes, der rækker fra Tokyo til New York, fra Berlin til London og Paris, retfærdiggør familieforetagendet. Som bag den verdensomspændende succes, står Gabriele Strehle også bag den succesrige parfume serie. Alle dufte til hende fra Strenesse skiller sig ud fra mængden gennem kompositionernes enkelthed. Mindre er mere, skrives med stort hos firmaet. Hver parfume bærer sine hovedkomponenters navn og gør det derved nemt for venner og de, der gerne vil være det, at finde den rigtige duft til hende til sig selv.
Vidste du at Indhold

Strenesse parfume i Parfumdreams´ online shop

Denmoderne flair fra Gabriele Strehle genspejles i duften. De behagelige dufte med en sart charme og usædvanlig accent sørger for behagelig afveksling i hverdagen. Selvbevidsthed og et strøg af frihed synes at ville udtrykke, hvad Strenesse parfumer udtrykker. Strenesse parfumer virker originalle og spreder en enestående charme. Strenesse parfumer er i øvrigt enkle og overbeviser med egne nuancer. Dermed står Strenesse parfume både for elegance og en vis lethed. Det lille sortiment afrundes desuden af en kropslotion og en brusegel.

Strenesse parfume til mænd

Strenesse vækker ikke alene indenfor moden glæde, men også i duftenes verden. Du får ikke kun de behagelige dufte til kvinder, men også til mænd. Mændende vil lige så gerne fuldende deres stil med en eau de toilette spray. Strenesse parfumer dufter i topnoten af spændende, eksotiske krydderiet. Pebertræet fra Peru, asiatisk ingefær og forfriskende bergamot afrunder duften på overfladen. Bagved svæver en orientalsk duft i Strenesse parfumen, der vidner om usædvanlig elemiharpiks. I hjertenoten ligger desuden også andre dufte med modne æbler, sarte blomsterdufte og let frugtholdige dufte. I basisnoten, der holder længe, består Strenesse parfumen af en blid prise af grøn mos, sart cedertræ, ambra og moskus. Duften fremstår alt i alt frisk, blød og samtidig bevidst maskulin. Strenesse parfume virker også sportslig som mange af de andre modekreationerne fra mærket.

Strenesse parfumer til kvinder

Mærket Strenesse parfumer fører en behagelig bodylotion, en brusegel og en skøn duft til kvinderne og design af Urusla Wandel. Kosmetikken er skabt således, at den overbeviser med blide blomsterdufte. Den virker lige dele frisk og sød. Strenesse parfumer indeholder en frugtholdig oplevelse og forfører på overfladen med pære, lime og rød peber. De derunder liggende noter med hjertenoten og basisnoten virker lige så charmerende. Hjertenoten dufter bevidst af både frugt og blomster. Sorte ribs, magnolie, nøkkerose og hvid fersken bliver hængende længere end duftens topnote. Strenesse parfume er en duft, der i basisnoten dufter klassisk og understreges af de vellidte dufte fra ambra, sandeltræ og ceder. Strenesse parfumer til kvinder fremstår sødelig og i en bevidst feminin stil. Også bodylotionen og brusegelen er orienteret hen i mod sådanne blide duftnuancer. Kvinder finder hermed en duftkomposition, der er afstemt efter hinanden og som finder mange muligheder for brug i hverdagen.

Konceptet fra Strenesse parfumer

En Strenesse parfume til mænd eller kvinder sikrer brugeren en blid note af forskellige nuancer. Duftene og produkternes ydre er helt igennem enkle og står ikke i forgrunden. Kompositionerne af høj kvalitet er langt vigtigere og fremstår som en forbindelse imellem mange forskellige dufte. Lotion og brusegel plejer huden og beskytter den med masser af fugtighed. Således opstår der ikke alene velbehag på grund af duften, men også på grund af den sarte tekstur og virkestofferne. Huden føles behagelig efter brug. Den elegante Strenesse parfume virker lige så skøn som den virker hemmelighedsfuld. Det synes at være en duft til eventyrlystne, der besidder en egen charme. Stor glæde og ubesværet glæde er en del af indholdet i Strenesse parfumen. Det gør at duften passer til mange modetrends. Enkel og dog effektiv og med en ungdommelig note. Ligesom moden i New York, Tokyo, Paris, Berlin eller London sådan svæver også denne duft i det fjerne. Den supplerer en perfekt makeup, tilbehør og smykker fra det populære mærke. Hvad end den anvendes af mænd eller kvinder så fører Strenesse mange specielle former for inspiration, der beriger og fuldender en individuel stil. Diskrete accepter skaber et behageligt koncept og taler sit eget sprog. Ofte er det en rejse ud i den vide verden, der er indeholdt i Strenesse parfumen. Med nogle dufte tiltales de opdagelsesrejsende og med andre også de eventyrlystne.