Pleje fra Shiluba

Shiluba tilbyder til sensibel, normal og krævende hudtyper eksklusive plejeprodukter, som egner sig … Læs mere

Shiluba Pleje

Shiluba tilbyder til sensibel, normal og krævende hudtyper eksklusive plejeprodukter, som egner sig perfekt til kvinder med moden hud. I de forskellige plejeseriers opskrifter er der indeholdt eksklusive bestanddele som kaviar- og hirseekstraker samt forskellige vitaminer, proteiner, phytosteroler, lecitin, mineralstoffer og aminosyrer. Det koncentrerede kompleks af virkestoffer forbygger den for tidlige hudældning og tilbyder til den intensive pleje en enestående hud-repair-virkning.

Shiluba plejen bekæmper hudældningen med ekstrakter fra kaviar

En af hovedårsagerne til en aldrende hud er tabet af fugtigheden og formindskelse af fugtighedsbindingen. Tabet af fugtighed forårsager en aftagende hudelasticitet, små rynker og linjer. Hudens naturlige immunsystem svækkes. Den nye Shiluba Kaviar Vital hudplejeserie blev udviklet til den årsagsbestemte bekæmpelse af hudældningen. Tabet af de hyaluronsyrer, der er indeholdt i hudens bindevæv, udlignes gennem ekstrakter af kaviar. Produktserien består af en øjencreme, en dag- og natcreme og et specielt udviklet Vital Serum. Alle produkter i Kaviar Vital serien kan kombineres med hinanden og er fremragende egnet til den daglige hudpleje.

Vidste du at Indhold

Shiluba i Perfumdreams´ online shop

Antiaging er et vigtigt emne. Derfor har Shiluba beskæftiget sig med emnet og især med hvilke virkestoffer, der plejer huden intensivt. Der findes virkningsfulde plejekomplekser til alle almindelige hudtyper, både normal, følsom, tør eller særligt krævende hud, der udfolder deres virkning i hudens øverste lag. Plejende præparater kan således forskønne hudens ydre fremtoning ved at

 • glatte huden,
 • forsyne den med fugtighed,
 • opstramning af hudoverfladen og
 • udglatte rynker

. Man bør anvende en ideel pleje regelmæssigt henvendt til enhver alder så huden ikke mister det flotte hudbillede. For alle som er i 20´erne, 30´erne og 40´erne og til huden over 50 gælder, at en bestemt form for virkestof giver god mening og også senere kan blive vigtig. Pleje fra Shiluba kan virke intensiv for brugeren og huden efter bare få uger vidne om en forbedret tilstand. Shiluba fører talrige plejecremer, som forkæler huden.

Pleje fra Shiluba til ung hud

Den unge huds behov er ikke så stor som ældre hud. Det er dog vigtigt allerede tidligt at lægge grundstenene til livslang smuk hud. I den forbindelse er det vigtigt, at huden forsynes med rigelig fugtighed og huden er så ren som mulig. Urenheder i huden bør fjernes grundigt så hudens porer kan trække vejret. Shiluba fører også attraktive plejeprodukter til middelaldrende kvinder, der beskytter huden imod de første rynker. Shilubas opstrammende intensivserum er et produkt, der er velegnet til huden fra midt i 30´erne. Yngre kvinders hud skal også virke strålende og frisk. I den forbindelse er pleje til dag og pleje til nat en god idé. Fra Shiluba tilføres huden ekstrakter fra

 • kaviar
 • fra hirse og
 • hyaluronsyre

og dermed mange vigtige virkestoffer, der forsyner de yderste lag af huden ideelt. Shiluba er dog særligt velegnet til ældre hud, som den opstrammer og hudbilledet forbedres.  

Pleje fra Shiluba til ældre hud

En vigtig plejeserie fra Shiluba hedder Best-Age System Kaviar Vital. Den henvender sig til den ældre hud. Huden kan tilføres en del af den unge huds glans, hvis den regelmæssigt forsynes med vigtige stoffer. Virksetofferne fra Shiluba

 • udglatter første rynker
 • opstrammer hudbilledet og
 • tilfører huden et friskt udtryk takket være fugtighed.

Det ydre hudbillede fremstår efter plejen med Shiluba allerede efter kort tid yngre. Dermed kan du opnå en virkning, der med

 • vitaliserende dagcreme
 • regenererende natcreme
 • en opstrammende intensivserum og
 • med en opstrammende øjencreme

forsyner huden med alt det, den har brug for. Sådan en intensiv pleje trænger ind i det øverste hudlag og optimerer vævets struktur. Alene ved blidt at massere produktet ind i huden fremmes blodgennemstrømningen i huden og forskønner på den måde huden.

Shilubas koncept

Vigtige virkestoffer fra kaviar skal sørge for en ideel effekt i huden. Plejeprodukterne fra Shiluba bør i den sammenhæng påføres meget sparsomt, det er nok til at sikre en intensiv effekt. Cremen sørger for en optimal virkning i huden og lover dermed især for ældre kvinder en synlig effekt. Shiluba fører et stort sortiment af plejende produkter, som har en fantastisk indflydelse på huden. Takket være kaviar- og hirseekstrakt bevirkes en effekt fra Shiluba imod UV-stråler og ringe omkring øjnene. Især hyaluronsyre viser i den sammenhæng en synlig effekt. Denne bestanddel af bindevævet optages umiddelbart af huden og udnyttes således. Takket være dette virkestof glattes rynkerne allerede efter kort tids anvendelse og det ses tydeligt. Anvendelse omkring øjnene og i ansigtet kan dermed tilføre ansigtet tydelig optimering af udseendet. Den righoldige pleje reparerer huden og efter nogen tid ses det tydeligt, hvordan anvendelsen fører til en forbedring af hudstrukturen. Hudens processer understøttes af denne pleje og aldringstegn mildnes på den måde. De plejende artikler fra Shiluba viser ved helt almindelig pleje og en blid anvendelse en foryngende, strukturforbedrende virkning.