Parfumer fra Salvatore Ferragamo

I mellemtiden hører firmaet Ferragamo, som blev grundlagt i 1927, fortjent til de mest betydningsful… Læs mere
2
5/5 baseret på alle bedømmelser

Salvatore Ferragamo Parfumer

I mellemtiden hører firmaet Ferragamo, som blev grundlagt i 1927, fortjent til de mest betydningsfulde kvalitetsmærker i verden. Alt begyndte med produktion af sko, hvilket i de følgende år blev udvidet og der blev også reklameret for tasker og andre lædervarer. Navnet Salvatore Ferragamo betyder dog mere. Det er symbol for håndværksmæssig snilde, samt stor kreativitet, og sådan udvidede virksomheden sit sortiment med beklædning til hende og ham, accessoires og også de fornemste dufte. I år 2001 blev mærket Ferragamo Parfums S.p.a. slutteligt grundlagt for at blive et af de dominerende navne inden for duftenes verden. Ferragamo Parfums S.p.a. er indtil i dag forblevet et familieforetagende og har kontrollen over alle aktiviteter inden for forretningsområdet - begyndende ved udviklingen af produkterne og frem til markedsføringen.

Vidste du at Indhold

Salvatore Ferragamo- luksus med ansigt

Dette verdensberømte mærkes historie begyndte da skomageren Salvatore Ferragamo indvandrede fra Italien og overtog „Hollywood Boot Shop“ i 1923. Der blev udelukkende solgt sko efter mål og af højeste kvalitet. Blandt butikkens kunder finder man blandt andet Marlene Dietrich, Greta Garbo og D.W. Griffith. På grund af den økonomiske krise i USA så Ferragamo i 1927 sig nødsaget til at flytte virksomheden tilbage til sit hjemland. Han valgte regionen Firenze som nyt sted til sin virksomhed. Her skabte og producerede han efterfølgende sko til mænd og kvinder. Selvom virksomheden på grund af sammenbruddet i økonomien i 1929 var nødsaget til at lukke for en kort periode så troede Ferragamo på hans ideers potentiale på trods af de svære betingelser. Denne udholdenhed skulle blive belønnet: Allerede i 1938 kunne han med Palazzo Spini Feroni købe en repræsentativ bygning i Firenze. Efter anden verdenskrig begyndte virksomheden sin store sejrsgang. I slutningen af 1950´erne producerede omkring 700 medarbejdere op til 350 par sko per dag med brug af håndarbejde. Salvatore Ferragamo holdt altid fast i sit stilfulde, tidløse design helt indtil sin død i 1960. Hans kone Fru Wanda videreførte virksomheden i hans ånd. Lidt efter lidt voksede produktpaletten. Ud over sko blev der også produceret lædervarer som tasker og bælter. Også tøj, ure, accessoire, briller, solbriller, dufte og kropsplejeprodukter blev i tidens løb optaget i sortimentet. I dag står mærket Salvatore Ferragamo, der føres i tredje generation, for luksus made in Italy. Den lille skosalon er i dag blevet til en koncern med mere end 3000 beskæftigede, der har butikker rundt omkring i hele verdenen.

Dufte med stil og niveau

I dag er duftene lige så kendte som skoene. Ligesom lædervarerne udmærker også kropsplejeprodukterne sig ved en fremragende kvalitet og enkel elegance. Fra lette dufte til kvinder til hverdagsbrug og intensive eau de toilet-dufte til helt specielle øjeblikke og til plejeprodukter til mænd - du finder et utal af produkter, der ligesom de skræddersyede sko fra virksomheden, er tilpasset optimalt til den pågældende bruger. Stor opmærksomhed overfor detaljerne skabt på baggrund af rig erfaring fra de sidste årtier danner grundlaget for Salvatore Ferragamos dufte i verdensklasse. Ud over parfumer og eau de toilette-produkter finder du også en lang række andre produkter. Dermed får kunderne komplette kropsplejeserier, der er optimalt afstemt efter hinanden: Indenfor plejeserien til mænd, for eksempel, optager eau de toilette-duften blidt en aftershave og forbinder dem til et samlet kunstværk. Eftersom du kan købe et stort antal shampoos til både mænd og kvinder kan du tilføre håret en duft, der er perfekt afstemt efter din parfume uden, at du før du køber først skal bruge tid på at afstemme duftene efter hinanden.

Ferragamo hos Parfumdreams.de – italiensk livsfølelse til dig

Vi tilbyder kropsplejeprodukter og dufte fra denne eksklusive producent fordi vi er overbevidste om deres særlig egenskaber. Et eksempel er blandt andet duften til kvinder Attimo. Denne eau de parfum overbeviser med en elegant duft, der er beriget med frugtaromaer. Der opstår en skøn duft til forår og sommer, der takket være duftens lethed kan anvendes hver dag. Fra Attimo-serien finder du desuden også en eau de toilette, en brusegel og en bodylotion. Takket være denne mangfoldighed kan du nyde din duft i mange forskellige kropsplejeprodukter.

Hvis du bedre kan lide ren frugt skulle du tage at prøve eau de parfumen Signorina Eleganza. Den er komponeret af grapefrugt - og pærenoter som er tilført mandel, osmanthus og pathouli. Vi har desuden en passende brusegel til denne duft i vores sortiment. Også til herrerne tilbyder Ferragamo en udsøgt plejeserie. Aqua Essenziale tilbydes som aftershave, deodorant, lotion, brusegel og shampoo samt som eau de toilette. Den friske duft af mynte og citron der afrundes med blandt andet lavendel og rosmarin virker behageligt stimulerende uanset om den påføres om morgenen eller af og til i løbet af en lang arbejdsdag. Hvis du gerne først til teste Aqua Essenziale så prøv vores gaveæske. Her får du en lille portion eau de toilette spray, brusegel og aftershave.

Til mænd der gerne vil have en kraftigere duft blev Aqua Essenciale Blue komponeret. Denne produktserie er baseret på den klassiske Aqua Essenciale og er med sin righoldige buket, som minder om en havbrise, lidt mere frisk end originalen. Vi er sikre på, at når du først har prøvet Salvatore Ferragamo en gang vil du være lige så overbevidst om mærket som os og vil forblive det tro.