Royal Shaving

Royal Shaving tilbyder alt tilbehør til barbering, som den moderne mand har brug for til en skånsom, hurtig og plejende barbering. Mærkets sortiment består af forskellige pre- og after shave-produkter, som kan anvendes, til på den ene side at forberede huden til barbering og på den anden side til bedst muligt at berolige huden igen efter barberingen. Plejen til barbering blev specielt tilpasset krævende mænds behov og suppleres fornuftigt af værktøjer til barbering, som ikke kun begejstrer på grund af deres emballage, men som også praktisk underbygger Royal Shavings førsteklasses kvalitet.

Så barbering bliver et behageligt ritual

De rigt facetterede produkter inddeles i pleje til barbering og tilbehør til barbering, de enkelte produkters prægnante og høje kvalitet opretholdes i alle tilfælde. Produkterne kan også anvendes af mænd, som normalt har lidt problemer med barbering. Royal Shaving overbeviser udover med sit brede produktsortiment også med en god tålbarhed. Optimalt suppleres produkterne med hinanden, så opstår der også optisk et harmonisk billede og et ægte highlight i badet. Selvfølgelig kan de også anvendes enkeltvis.
Vidste du at Indhold

Royal Shaving - luksuskosmetik til herreverdenen

Den selvbevidste mand ligger vægt på en velplejet barbering med førsteklasses produkter. Det er det Royal Shaving kan garantere! Mærket stiller et helt sortiment af barberprodukter til rådighed, som de før og efter barberingen kan gøre brug af. Desuden markedsfører Royal Shaving barberprodukter som kost og barbermaskine.

Ikke kun selve barberingenstod i centrum for udviklingen af produktpaletten fra Royal Shaving. Mærket gør barberingen til et dagligt plejeritual for mænd. Plejeprodukternes design og barberingsudstyret er rigtig flot og samtidig maskulint. De udgør sande blikfang på badeværelset. Det eksklusive design indbyder til at gøre noget godt for en selv under barberingen og dagligt at sørge for en god pleje af kroppen.

Tubernes, flakonerne og udstyrets elegante design er iøjnefaldende ved mærket. Royal Shaving vil, som navnet allerede antyder, nå ud til mænd med høje krav til kvalitet og for hvem krops- og ansigtspleje spiller en stor rolle. Således arbejder Royal Shaving med indholdsstoffer af høj kvalitet og har ved de forskellige plejeprodukter taget højde for, at også følsom hud plejes.

For en helstøbt barbering: Royal Shaving-produkter

Mænd betragter mærket som et komplet program til deres barbering. Med præ-produktionen forbereder du dig på en plejende barbering. Men også efter barberingen kan mænd regne med plejesættene af høj kvalitet fra Royal Shaving:

  • After Shave og After Shave Balm
  • Barbersæbe
  • Barbercreme og barberskum

Indenfor tilbehør til barberingen har Royal Shaving følgende i sortimentet:

Barberskraber og holder

Kost og holder til kost

Barberskål

Barberhøvl

Pre-Shaving-produkter fra Royal Shaving

Krævende mandehud har brug for en vis pleje og ikke kun før barberingen men også efter barberingen. Royal Shaving anbefaler mænd med følsom hud at forberede huden til barbering. Her hjælper blandt andet barbersæben fra Royal Shaving. Shaving Soap fugtes med vand indtil den skummer og påføres herefter ansigtshuden. Sæben er meget cremet, hvilket skyldes indholdsstoffer som eukalyptus- og kokosolie. Indholdsstofferne af høj kvalitet sørger for, at huden bliver blød og, at det er lettere at barbere skægvæksten væk. Desuden er resultatet en meget grundig og glat barbering. Mænd elsker deres bløde hud efter de har barberet den med Shaving Soap fra Royal Shaving.

After-Shaving-pleje fra Royal Shaving

Efter en vådbarbering er selv robust mandehud helt blød og har brug for en helt særlig pleje. Her understøtter After Shaving Balm fra Royal Shaving huden. Den forsyner huden med fugtighed og beroliger samtidig hudirritationer, der er opstået på grund af barberingen. Plejen trækker straks ind og efterlader ingen fedtede spor på huden. Denne After Shaving Balm er fremstillet uden alkoholbestandigt indhold således, at også mænd med følsom hud kan bruge produktet.

Til mænd der gerne vil føle sig mere friske efter barberingen er denne After Shave meget velegnet. Den anbefales til både tør hud og blandet hud. Huden køles takket være plejeproduktet og tilføres samtidig ny energi. Det perfekte kick til at starte dagen med!

Cool design til royale mænd

Barberudstyrets design fra Royal Shaving er „kongeligt“. Udstyret ser meget eksklusivt ud og er smukt tilbehør til badeværelset. Tilbehøret overbeviser med et enkelt design og praktisk funktionalitet. Vintage-looket er ikke til at overse og den gør udstyret til noget helt specielt. Kombinationen imellem moderne og vintage er særlig tydelig ved skraberne fra Royal Shaving. Designet er meget klassisk og klart. Derimod er håndtaget af hvidt, ædelt træ iøjnefaldende. Det gør skraberen til et meget eksklusivt produkt, der ligger rigtig godt i hånden. Det elegante look afrundes af brugen af messing og nikkel. Sammen med den minimalistiske holder virker barberudstyret rigtig smart.

Det er dog ikke kun tilbehøret fra Royal Shaving, der har et så smart look, som selvbevidste og afslappede mænd sætter stor pris på. Også selve barberingen kan man roligt vise frem. After Shave Balm med fin forkromet forside i glasflakon et et plejemiddel, som mænd godt kan lide at placere på deres badeværelse.