Dufte fra Roos & Roos

Roos & Roos - mor og datter er to verdener og alligevel et univers. De er en familieh… Læs mere

Roos & Roos Dufte

Roos & Roos - mor og datter er to verdener og alligevel et univers. De er en familiehistorie og mere... Siden 1976 har Chantal Roos arbejdet sammen med de bedste i branchen. Dertil hører Yves Saint Laurent, Issey Miyake, Jean Paul Gaultier og Tom Ford. Hun var den ledende skaber ved legendariske dufte som Opium, Kouros, Eau d'Issey og Le Mâle.

Alexandra Roos er en fransk sangerinde og komponist. Musiker med liv og sjæl. De to har besluttet sig for at kombinere deres kreativitet og dermed skabe deres egen parfumekollektion. Således opstod Roos & Roos.

Dear Rose leger med deres familienavn og repræsenterer årelang erfaring samt passionen for moderens dufte og datterens frie, kreative ånd . Helt uden ord lykkes det fem dufte at indfange tanker, minder og enestående øjeblikke i flakoner . Dear Rose... - en kvindes historie - starten på et brev til en veninde, - udtryk for dybe følelser, tanker og særlige oplevelser, - fem dufte i stedet for mange ord og fem kvinders historie, iscenesat i dufte. Fabrice Pellegrin blev født i Grasse i Frankrig i 1969. Han er parfumør og foretrækker naturlige aromaer. Med sin klare signatur har han kreeret alle fem dufte og givet dem en selvstændig karakter. Alle fem dufte tilbydes i en eksklusiv sampakning.