Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Revitalash 2 Vare

RevitaLash

Højvirksomt serum til vipper og øjenbryn fra RevitaLash

I dag kan du få et stort udvalg af serummer, specielt til øjenbryn og vipper, som lokker med imponerende løfter. Det er dog ikke alle serummer, som også holder, hvad de lover. Men det gør de dermatologisk testede produkter fra RevitaLash . I udviklingen af produkterne har stifteren arbejdet sammen med anerkendte øjenlæger for at kunne garantere en høj effekt og hudvenlighed. Virksomheden er kendt for sit conditioner-serum til vipper, som lægen faktisk har udviklet helt specielt til sin hustru. Det hjalp hende til at føle sig smuk igen under hendes krævende kamp mod brystkræft.

RevitaLash-vippeserum for fantastisk smukke vipper

Den unikke vippe-conditioner fra RevitaLash Den styrker de små hår med et videnskabeligt udviklet BioPeptin-Complex®, gør dem mere fleksible og får dem til at se sundere ud. Peptide, biotin, lipider og ekstrakt af grøn te styrker og plejer vipperne. Samtidig beskytter de mod kemiske og fysiske stressfaktorer. Vippeserum fra RevitaLash påføres en gang om dagen efter rensningen i en tynd streg direkte under vippekanten.

RevitaLash-øjenbrynsserum for kraftige, sunde bryn

Styling og plukning er krævende for øjenbrynene. For at hårene ser sundere og stærke ud, indeholder RevitaLash-øjenbrynserum et specielt BioPeptin-Complex®, som forhindrer hårene i at knække. Det forbedrer de små hårs fleksibilitet og giver dem glans. Conditioner påføres én gang om dagen efter rensningen med den særligt udviklede øjenbryn-applikator. Når de er tørre, kan du style dine bryn, som du er vant til.

Produkter fra RevitaLash med højeffektive, hudvenlige formler

Vippeserum øjenbrynserum fra RevitaLash er sikker at bruge og overbeviser med en høj virkning. Producenten har fokus på milde formler, som er allergivenlige og hudvenlige. De er vegane, cruelty-free og fri for indholdsstoffer, som kan irritere øjnene. Hvis du vil købe RevitaLash produkter billigt, finder du et bredt udvalg hos parfumdreams:

  • Revitalash øjenbrynserum: Den lette, vandfaste gel er beriget med mineralpigmenter, som giver brynet form og kontur. Produktet kan forbedre tynde og uskønne steder. Den definerer og adskiller de små hår og giver dem fleksibelt hold. Den integrerede kam fungerer som en mascara.
  • RevitaLash mascara: Mascaraen i luksusudgaven er et perfekt supplement til RevitaLash-vippeserum. Ud over vippefarven indeholder det også en indigoblå volumengivende primer, som omslutter det enkelte vippehår og på den måde skaber en fantastisk volumen.
  • RevitaLash hårpleje: Shampoo og balsam til fint og tyndere hår styrker hårets struktur og hårbunden. Produkterne indeholder vigtige vegetabilske indholdsstoffer, som giver håret mere volumen og pleje samt renser det blidt. En volumen-skum styrker hårets vitalitet, får det til at skinne og giver et fleksibelt hold.

Køb RevitaLash billigt hos parfumdreams

RevitaLash Cosmetics er et prisvindende kosmetikmærke, som udvikler produkter til vipper, øjenbryn og hår, der regenerer og fremhæver den naturlig skønhed. Hos parfumdreams finder du det innovative RevitaLash-vippeserum, som styrker vipperne fra rod til spids og forsyner dem med næringsstoffer for at forlænge de små hårs levetid. Yderligere kan du også få en plejende øjenbryn-conditioner, volumengivende mascara, reparerende øjen- og vippemasker samt hårplejeprodukter til fint hår.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube