Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Vidste du at Indhold

Inspireret af naturen: Pino Silvestre parfumer

Begrebet Pino Silvestre kommer fra italiensk og betyder oversat „fyr“, hvormed man allerede ud fra brandets navn kan konkludere, hvilken inspiration der ligger til grund for denne mandeparfume. Pino Silvestre er ganske vist ikke naturkosmetik, men stammer fra naturen. Duften minder om kraftige skove og nåledufte imellem blade og mosdækkede skovveje. Under navnet Pino Silvestre blev der ud over parfumen af samme navn også skabt andre duftserier med den usædvanlige herreduft fra den italienske virksomhed Vidal.

Den italienske familievirksomhed omkring brødrene Renzo, Mario og Lino Vidal udviklede i 50´erne den berømte og indtil i dag tid- og konkurrenceløse Eau de Toilette Pino Silvestre. Indtil 1980´erne fulgte også andre dufte- og plejeprodukter. Så blev familievirksomheden solgt til Henkel og de indstillede produktionen af brandets flagskib - parfumen Pino Silvestre. Der var dog en som genoplivede brandets fortid: sønnen Renzo Vidal. Med grundlæggelsen af hans egen virksomhed Mavive og tilbageleveringen af rettighederne til Pino Silvestre lykkedes det at hente familiearven tilbage til Italien og duften produceres i dag igen.

Duftserien til mænd: den originalle eau de toilette sprays

Under det nye firmanavn Mavive opstod også videre dufte til mænd, der også besidder en særegen charme og som du kan erhverve hos os i Parfumdreams online shop til gode priser:

 • Silvestre Oud Absolute
 • Silvestre Rainforest
 • Silvestre Underwood
 • Silvestre Gold

Hver toilette spray har en umiskendelig aroma. Alle parfumer har et fælles tema, nemlig skoven. Det ses ikke kun på mandeduftens navn, men også på flakonens design og i de kraftige farver brugt til eau de toiletten

Flakonerne har form som en kogle så allerede flaskens design henleder tankerne til en nåleskov. I kraftige og karakteristiske farver ses også indholdet i de transparente parfumeflasker – der er virkelig blevet taget højde for enhver detalje.

Overblik over de maskuline dufte:

Oud Absolute

Rainforest

Underwood

Gold

Pino

 

træagtig orientalsk,

maskulin, intensiv tung duft

 

 

 

 

orientalsk accent,

dynamisk og vild,

intensiv frisk men på ingen måde påtrængende

 

Blød, maskulin, en hverdagsduft med masser af harmoni.

 

luksuriøs og med en elegant aroma, kraftig og elitær

 

træagtige aromaer,

elegant, klassisk duftintensitet

 

Alle duftnoter fås hos os i vores online shop i forskellige størrelser. Således får du flakoner med 40 ml indhold, 75 ml indhold, 100 ml samt med 125 ml indhold. Priserne varierer afhængigt af duftudvalget og størrelsen på flakonerne, men ligger allesammen i et lejde der står i et rimeligt forhold imellem pris og kvalitet.

Alle kreationer fra Pino serien repræsenterer ren maskulinitet og kombinerer friskhed og kraft fra en sund skov optimalt med bærerens individuelle karakter. Dermed virker ingen af herreduftene oppustede eller kunstige, men naturlige, friske og kraftfuld aromatiske.

Komponenterne i Pino Silvestre parfumerne

Duftkreationerne indeholder en umiskendelig mængde af fantasi og kombination af naturlige dufte. Således træder blandt andet følgende duftnoter frem fra denne eau de toilette sprays:

Topnote

 • lavendel
 • enebær
 • basilikum
 • citron og bergamot

Hjertenote

 • nellike
 • fyr
 • geranie
 • kommen

Basisnote

 • ceder
 • egemos
 • moskus
 • Amber
 • tonkabønner

Takket være den smarte kombination af disse duftstoffer opstår den enestående herreduft, der kommunikeres elegant, klassisk og umiskendeligt. Det er også denne første parfumes hemmelighed, for Pino Silvestre har siden 1950´erne været en klassiker, der er særdeles behagelig at bære og ikke bør mangle i noget mandebadeværelse.

Pino Silvestre – en skøn gaveidé

At give parfume i gave er ikke længere nogen helt ny idé og alligevel bliver der hvert år givet tusindvis af parfumer i gave og til alle mulige anledninger. Duftene fra Pino Silvestre kollektionen egner sig fremragende som en helt speciel gave for allerede flakonerne er enestående og meget smukke.

Hver parfume fås i smukt emballage og du kan i forbindelse med din bestilling også gøre brug af vores gratis gaveservice. Her pakker vi din Pino parfume ind som gave – den som modtager gaven kan glæde sig tredobbelt for inden i den flot indpakkede gave befinder der sig en enestående flakon med et helt fantastisk indhold.  

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube