Dufte, Pleje og Hårpleje fra Paul Mitchell

Historien om JOHN PAUL-MITCHELL SYSTEMS® er lige så speciel som hans produkter, der i dag hjælper me… Læs mere
251
5/5 baseret på alle bedømmelser

Paul Mitchell Dufte, Pleje og Hårpleje

Historien om JOHN PAUL-MITCHELL SYSTEMS® er lige så speciel som hans produkter, der i dag hjælper mennesker i hele verden med at understrege deres skønhed og booste deres velbefindende. Det hele begyndte med en vision, som både frisøren Paul-Mitchell og marketinggeniet John Paul DeJoria havde – visionen om at grundlægge et firma, der viser frisører vejen til succes.

Du kan få yderligere information om Paul Mitchell på dennes officielle hjemmeside, ved at klikke her.

Vidste du at Indhold

Paul Mitchell

Paul Mitchells succeshistorie begyndte allerede da han var 16 år gammel og skulle gøre skotten kendt som „frisørernes frisør“.

Han stammer fra en frisørfamilie og også den unge Paul besluttede sig hurtigt for netop dette håndværk. Kort tid efter, han havde afsluttet din uddannelse begyndte hans succes at tage fart: ved mange konkurrencer overbeviser han med sit usædvanlige talent og snart arbejder han sammen med de helt store som Vidal Sassoon og bliver en af de mest berømte frisører i London. Det gik Paul Mitchell rigtig godt, men selv efter stor succes med frisørshows og egen salon har det helt utrolige talent ikke fået nok. Han vision om at hjælpe frisører i hele verdenen til succes med hans eksklusive og innovative produkter omsætter han i 1980 med sin ven John Paul DeJoriin og grundlægger mærket ‚John Paul Mitchell’.

Siden virksomheden blev grundlagt af lidenskab er brandet Paul Mitchell forblevet tro imod sit udgangspunkt og sælger sine revolutionerende hårpleje udelukkende i nøje udsøgte saloner og shops, hvor der udelukkende anvendes naturlige indholdsstoffer og der gives absolut afkald på dyreforsøg.

Naturlige indholdsstoffer som succeskriterium

I alle sine plejeserier til forskellige hårbehov arbejder Paul Mitchell udelukkende med naturlige indholdsstoffer. Ud over det perfekte look og moderne styling står også den forkælende plejevirkning i centrum for alle produkterne. I den forbindelse anvender Paul Mitchell værdifulde, naturlige indholdsstoffer for optimalt at berige, pleje og understrege hele dets individuelle skønhed.

I forbindelse med udvinding af alle rå- og indholdsstoffer står også miljøvenlighed og respekt for naturen i centrum. I overensstemmelse med denne filosofi fremstilles alle produkter fra Paul Mitchell selvfølgelig også uden brug af dyreforsøg.

Med til de vigtigste anvendte naturlige indholdsstoffer hører blandt andet:

 

  • Værdifuld australsk tetræsolie, har allerede i årtusinder være kendt og værdsat blandt Australiens oprindelige indbyggere for dens antiseptiske virkning. Indenfor hårplejen anvendes det ikke kun til at forfriske og tilføre energi til hovedbunden, men også til brug imod skælv.
  • Enestående plejende sheasmør af frugterne fra karitétræet. Det særligt modstandsdygtige plejestof fra Vestafrika, der på naturlig vis plejer håret så det bliver blødt og smidigt uden at belaste det. I plejeprodukterne fra Paul Mitchell anvendes der sheasmør for at forsyne håret med den nødvendige fugtighed, integrere det i håret og også tilføre medtaget hår silkeblød brillans.
  • På den arabiske halvø finder du helbredende Aloe Vera. Aloe-planten og den gel, der udvindes af planten, har allerede være kendt for din lægende, infektionshæmmende og regenererende virkning i over 5.000 år. Indenfor hårplejen kan Aloe Vera hjælpe med også at tilføre afkræftet hår med fugtighed, opbygge håret og tilføre det kraft.
  • Eksotisk hvid ingefær fra Hawaii, det kaldes Awapuhi og dyrkes af Paul Mitchell på en selvforsynende gård og beriger plejeprodukterne fra brandet. Awapuhiekstrakt tilfører ikke alene håret fylde, volumen og glans, men forsyner det også med fugtighed og sørger for det er smidigt.
  • Af yderligere naturlige indholdsstoffer bruges også den værdifulde druekerneolie for, at du kan rede også meget filtret hår, solsikkekerneolie og velduftende lavendelolie. Algenekstrakt og jojobaolie sørger for naturlig beskyttelse imod solen og beskytter med protein og antioxidant også farvebehandlet hår.

Omfattende pleje af overbevisning

Enhver hårtype har en helt egen, naturlig skønhed – det er en del af Paul Mitchells filosofi. Nogle gange behøver man bare den rigtige pleje og den rigtige styling for at fremhæve og understrege plejen.

På baggrund af denne filosofi er der blevet udviklet et bredt produktsortiment i salonkvalitet, der optimalt lever op til forskellige hårtypers krav.

Fint, tyndt hår får en ekstra portion fylde og glans og forsynes optimalt med næringsstoffer. Kraftesløst hår giver ny styrke og elasticitet mens fugtighedshungrende hår bringes i balance og forsynes rigeligt med fugtighed. Det omfangsrige plejesortiment suppleres af førsteklasses stylingprodukter, der ikke kun skaber helt moderne looks, men også beskytter håret optimalt imod varme, UV-stråler og anden skadelig påvirkning fra miljøet.

Mænd kan godt lide når det er ukompliceret

Derfor muliggør serien ‚Mitch’ maskuline hairstyles med ukompliceret plejevirkning. Særligt tilpasset til mandehårs struktur og behov, let at håndtere og med koncentreret kapacitet gør Paul Mitchell haristyling særligt let for sine mandlige kunder. Om morgenen eller efter sport maseres det ind i en håndevending. Produktet er særligt henvendt til mænd, der lægger vægt på et velplejet, moderne udseende, men som ikke har lyst til at bruge unødig lang tid på hairstyling.

Selvfølgelig kommer heller ikke de små fans til kort! Med Paul Mitchell Kids Serie bliver også børnehår særligt blødt og plejes og renses skånende. Takket være de specielle formler hører tårer og brok nu fortiden til under hårvasken og også de små vil glæde sig over hårvasken.