Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Nonchalance 5 Vare

Nonchalance parfume

I mere end 50 har Nonchalance ikke mistet noget af sin elegance og tidløshed. Skønhed kan aldrig helt forgå. Alt, det den moderne kvinde repræsenterer i dag, understreges af udstrålingen af Nonchalance. Duften understreger den velplejede selvforståelse og positive livsfølelse af kvinden, der suverænt og roligt går sine egne veje. NONCHALANCE fascinerer ved sin usædvanlige komposition af fine duftnuancer, der perfekt forbinder blomsteragtig harmoni og frisk naturlighed med hinanden. Med Nonchalance, duften til kvinden, er alle kvinder på alle døgnets tidspunkter og i alle situationer indhyllet i en behagelig duft.

Vidste du at Indhold

Nonchalance pleje og parfume – en virksomhed der står for klassisk ekstravagance

Den moderne duftklassiker Nonchalance har skabt glæde i mange år med tidløs elegance og skønhed, der klæder enhver kvinde. I dag har Nonchalance som intet andet pleje- og parfumemærke i 55 år stået for en positiv livsindstilling og for feminin selvfølgelighed. Denne duft følger enhver kvinde igennem alle perioder af hendes liv. Med Nonchalance er du altid indhyllet i en plejende, diskret og elegant duft.

Nonchalance duftnuancer og deres virkning

Hvis vi kigger lidt nærmere på denne duftklassiker og snuser til Nonchalance parfumen så opdager vi den klassiske blomsterholdige komposition i topnoten, hjertenoten og basisnoten. Således kombineres i denne duft til kvinder citron, koriander og rose med jasmin, iris, appelsinblomster og violer for at støde på basisnoten af vanilje, ambra og sandeltræ. Nonchalance er en eksklusiv duftkomposition, der i årevis har været fast bestanddel i parfumeverdenen.

Hvis vi oversætter Nonchalance til dansk betyder det noget i retning af „Ubekymrethed“ og „Tidløshed“ på samme tid - det er præcis de associationer man kommer i tanke om først når man første gang dufter til den klare, forfriskende og lette serie med Nonchalances pleje- og parfumeprodukter.

Nonchalance med stort sortiment af pleje- og parfumeserie

Nonchalance pleje- og parfumesortimentet er sammensat af forskellige produkter, der spænder lige fra eau de parfum til eau de toilette, deodoranter og til den diskret duftende spray og brusegelen. Hvert enkelt plejeprodukt fra kollektionen er holdt i en typisk blå farve og spiller sammen med hvide accenter og tilfører Nonchalance dens umiskendelige karakter, der for mange år siden har gjort den til en klassiker i parfumeverdenen. Parfumører og kritikere taler i forbindelse med Nonchalances fremtoning om de særegne blå nuancer, der giver alle kvinder en dynamisk udstråling og overbeviser på flere niveauer. Flakonen fra Nonchalance overbeviser med en sanselig, feminin afrunding med en karakteristisk og enestående form, der finder et stilfuldt højdepunkt med det retlinjede låg. Med Nonchalance er enhver kvinde garanteret et tidløst udtryk.

Nonchalance fortryller med eksklusive dufte.

Har du ikke lyst til at prøve den silkebløde parfumesæbe fra Nonchalance? Den eksklusive sæbe leveres i en foldeæske og som 150 g-pakke og lover ud over den stimulerende effekt også at kompensere for den fugtighed som din hud har mistet i løbet af dagen. Mildt og skånende plejer den din hud med eksklusive duftnuancer fra Nonchalance.

Afhængigt af sammensætningen og kollektionen har du mulighed for at købe Nonchalance som gaveæske. De kan indeholde følgende pleje- og parfume produkter:

  • Shower Gel,
  • Parfum,
  • Dufte og deodoranter,
  • bodylotion eller
  • deodorant og aerosol spray.

Disse produkter har en ting til fælles: Nonchalance pleje og parfumer følger tidløse klassikere, der side om side med stilikoner som Armani, Hugo, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne garanterer uforglemmelige duftøjeblikke. Især i de varme sommermåneder sørger Nonchalances antiperspirent duftklassiker for en tidløs og moderne effekt. Således forhindres det takket være specifikke indholdsstoffer at svedporerne går i gang med at producere sved. Den klassiske og tilbageholdende flakon passer med størrelsen indeholdende 200 ml ned i enhver håndtaske og bliver en tro ledsager når du er ude omkring.

Nonchalance – feminin pleje og rekreation for sanserne

Direkte efter et afslappende bad anbefales det at behandle huden med Nonchalance bodylotion. Det drejer sig her om en kraftig creme, der tilfører huden fugtighed og beskytter langsigtet imod at huden tørrer ud. Efter anvendelsen har du følelsen af at bære en lille smule af denne klassiske duft over hele kroppen. Nonchalance forstår langt bedre end noget andet parfumemærke med en elegant og upåtrængende duft at nå helt ind til enhver kvindes hjerte.

Hvad end den anvendes som eau de parfum eller som naturlig spray: Nonchalance kan allerede ved det første møde erobre hjerter - ikke mindst grundet den brede palet af forskellige Nonchalance plejeprodukter og parfumer. Det er det helt rigtige for at overbevise på elegant og stilsikker vis i enhver situation. Nonchalance tilfører dig den nødvendige sikkerhed og selvfølelse, som er nødvendig for at gøre en god figur i vore dages samfund.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube