Nivea

570
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Nivea: Mærket, som verden stoler på, når det drejer sig om hudpleje

Som næsten intet andet mærke står Nivea for tillid og kvalitet, når det drejer som hud- og kropspleje. Endnu en gang blev Nivea i 2021 valg til ”Most Trusted Brand” af europæiske forbrugere og er i Tyskland nu som før et af de oftest købte hudplejemærker.

Som ”Mærke til alle” er Niveau i mere end 100 år overbevisende med creme - i løbet af tiden kom mange flere produkter til. For eksempel lancerede Nivea i 1963 den første flydende creme på markedet og revolutionerede således kosmetikbranchen. Også med de første deodoranter fra Nivea i 1991 kunne der skabes nye standarder hvad deodoranters effektivitet angår.

Nivea produkter til hele familien: Så mangfoldigt er sortimentet

Hvad enten det drejer sig om plejeprodukter til babyer eller cremer til den moden hud - Nivea-produkterne har potentialet til at følge mennesker hele livet. At købe Nivea betyder at vælge et mærke med tradition, som kan dække hele ens personlige behov for kropsplejeprodukter.

Hånd- og ansigtsplejeprodukter var blandt de første af Niveas produkter. Og også hvad angår solbeskyttelse var Nivea en af pionererne og reklamerede allerede i 1930’erne med cremen, som beskyttede mod uv-stråling.

Nivea pleje til herrer, står i dag for enkle produkter, som forsyner huden med en nærende pleje samt for pålidelig kosmetik til damer, med shampooer, som er tilpasset forskellige hårtyper eller ansigtscremer, som tager hensyn til forskellige hudtyper. Der findes også passende produkter til børn, teenagere og seniorer.

Hvad gør Niveas kosmetik til det den er?

Nivea står for tryghed, pleje og nærhed og kan kendes på den karakteristiske blå farve. For mange mennesker er Nivea en pålidelig følgesvend gennem livet og der findes næsten ingen husstand, hvor der ikke findes mindst et Nivea-produkt som fx håndcreme, hårspray, solcreme eller en brusegel. Også den karakteristiske blå cremedåse af metal findes hos gamle og unge i skabet på badeværelses, og sådan har det været i årtier.

Det særlige ved produkterne er, at de er afstemt efter hudens individuelle beskaffenhed og mænd og kvinder samt unge og gamle således alle kan finde til netop dem i sortimentet. Desuden har Nivea altid brugt lette dufte, som mange godt kan lide.

De , der køber Nivea, vælger et mærke med tradition og en lang historie, som hører til Tyskland som næsten intet andet kosmetikmærke. I Hamborg, Berlin og Zürich findes der endda Nivea-huse, hvor man ikke kun kan købe produkter, men hvor man også kan få et indblik i mærkets historie. I husene tilbydes endda behandlinger med Nivea-produkterne.

Køb Nivea hos parfumdreams, og få gavn af det store sortiment

Hos parfumdreams fås en stor del af Niveas produktpalette. At købe produkter fra Nivea belaster ikke din økonomi - mange Nivea-artikler fås til små penge. Takket være Nivea er hud- og kropspleje overkommeligt for alle, uden at kvaliteten i den forbindelse forringes.