Dufte fra Miller Harris

I mere end 20 år har Lyn Harris udlevet sin barndomsdrøm og arbejdet i parfumeindustrien. Hun har s… Læs mere

Miller Harris Dufte

I mere end 20 år har Lyn Harris udlevet sin barndomsdrøm og arbejdet i parfumeindustrien. Hun har stor succes, efter hun fik sin afgangseksamen fra en af de mest berømte eliteskoler for parfumører. Hos Robertet i Grasse lærte hun den traditionelle håndværkerkunst, fremstillingen ud fra de bedste råmaterialer og udforskede således den klassiske parfumefremstilling. I sin lejlighed i London byggede hun derefter sit eget lille laboratorium og arbejdede på sin første kreation af naturlige råstoffer.

I 2000 grundlagde Lyn Harris sit eget firma, opkaldt efter sin far, hvor hun lader sin glæde ved at eksperimentere og ved at være kreativ komme til udtryk. Hun har udviklet det fine instinkt som hos en rigtig parfumør og forbinder de fineste råmaterialer og duftstoffer. Miller Harris tæller takket været de innovative og moderne kreationer i dag ikke omsonst til de mest luksuriøse parfumehuse.

Hendes kærlighed og lidenskab til dufte og aromaer har præget hendes liv, og gennem sine kreationer lader hun os få del heri. Denne enestående duftkomposition beriger også vores liv og gør vores emotioner positive. Løftet får vi af Lyn Harris.

De håndlavede produkter fra Lyn Harris ledsager os gennem årstider, lejligheder og stemninger som en garderobe. De kan ændres og kombineres. Også ved flakonerne og emballagen lægges der meget værd på udvalgte materialer og håndarbejde. Alle produkter har billedet af en solsikke, der er taget fra det botaniske leksikon fra det 18. århundrede. Tegningen laves i hånden og derefter brændes den. Dette traditionelle håndværk gør enhver flaske til et kostbart enkeltstykke.

Vidste du at Indhold

Mærket Miller Harris - Naturlige dufte til de selvbevidste

Miller Harris? Aldrig hørt om det? Så er det på høje tid, at du hører seneste nyt om dufte og parfumer fra Miller Harris for det er et rigtigt trend mærke, der også vil få dit hjerte, eller måske nærmere din næse til at fyldes med glæde!

Tag på en lille duftrejse med Miller Harris

Grundlæggeren af mærket er Lyn Harris og hun elsker at rejse rundt i verden. Og det findes netop genspejlet i de dufte hun skaber - fra havet til bjergene eller haven derhjemme. Miller Harris-dufte tager dig med på en lille rejse igennem verdens forskellige dufte. Lyn Harris´egen rejse frem til hun grundlagde mærket „Miller Harris“ og dermed realiserede en gammel drøm, begyndte i Frankrig - hvor ellers! Frankrig er nu engang de gode duftes vugge og branchens vigtigste næser kan kalde landet deres fædreland.

Lyn Harris tilbragte fem år i Paris for at lære fra de bedste om, hvordan man skaber elegante, tidløse parfumer af højeste kvalitet. Derefter førte hendes vej hende til den sydfranske by Grasse, der siden Middelalderen har været betragtet som den gode parfumes vugge. Det kan ikke undre nogen for man finder her i Provence virkelig de allerbedste dufte direkte foran havelågen. Lavendel, appelsiner og roser trives godt her og leverer således en stor mængde råstoffer til fremstillingen af naturlige parfumer med et højt kvalitetsniveau.

Miller Harris-Parfums: Fra Frankrig til London og på din hud!

Men nu tilbage til Lyn: Efter hendes tid i Grasse og mærket Robertet, der gælder som en af de førende producenter indenfor naturlige dufte og parfumer, fandt englænderen modet til at sætte sit eget mærke i verden. Miller Harris-parfumer blev grundlagt i London i år 2000. Det er nu allerede 15 år siden og mærket har etableret sig rigtigt godt på markedet. Miller Harris er i dag kendt for sine usædvanlige parfumer, der ganske vist fremstilles af naturlige råstoffer.

Miller Harris parfumerne overbeviser med en særpræget stil

Uanset om duften stammer fra en frisk vasket pude, der kærtegner huden eller en jordagtig duft, som opstået i en nåleskov, så lægger Miller Harris stor vægt på førsteklasses parfumekreationer, der fortæller en historie. For at skabe den perfekte duft anvender londonske Miller Harrris kun naturlige råstoffer, der for størstedelen af tilfældet er langtidsholdbare takket være alkohol. Således indfanger Lyn Harris helt specielle duftnoter, som også påføres kroppen.

De fleste kreationer fra Miller Harris overbeviser med en helt speciel friskhed og er skabt til selvsikre og trendorienterede kunder. Miller Harris-dufte er særprægede og omgiver bæreren med en helt speciel duftnote. For at bevirke et optimalt duftresultat er det en god idé at bruge Miller Harris parfumen på steder på kroppen med god blodgennemstrømning. Det kan være følgende steder:

  • bag ved ørerne
  • ved håndledet
  • i halsudskæringen
  • i armhulen
  • på tøj af naturlige fibre

På disse steder udfolder parfumen sig nemlig med bedst tænkelig virkning og fortryller ikke kun bæreren, men også dine medmennesker. Man skal dog ikke overdrive, for alt for meget parfume bevirker for det meste det modsatte og dem, der omgiver dig, vil kunne opfatte duften som påtrængende. Derfor er det nok med højst to sprøjt fra parfumerne fra Miller Harris for at skabe en behagelig og længerevarende duft.

Mærket Miller Harris: Fra parfumer, til bodylotion og duftlys

Lyn Harris elsker tydeligvis dejlige dufte Derfor er det på sin vis logisk, at hendes mærke ikke kun erobrer verden med parfumer, men at der også hører andre produkter med til porteføljen. Ud over de forskellige Miller Harris-parfumer og eau de toilettes tilbyder mærket derfor også forskellige bodylotions og plejeprodukter. De er naturligvis allesammen, ligesom parfumen fra Miller Harris, af en overordentlig god kvalitet. Kan du simpelthen ikke få nok af Miller Harris´ dufte? Det er ikke noget problem for du kan hylle hele din krop, ja, hele din bolig i de forfriskende dufte. Også duftlys med de forskellige duftnoter hører med til Miller Harris´ produkter. Således fremtryller du den helt rigtige atmosfære indenfor dine egne fire vægge til romantiske og spændende aftener!