Parfumer og Materialist fra Mexx

BrandetMexx har sikkert også en yndlingsparfume parat til dig: De umiskendelige dufte fra bra… Læs mere
24
5/5 baseret på alle bedømmelser

Mexx Parfumer og Materialist

BrandetMexx har sikkert også en yndlingsparfume parat til dig: De umiskendelige dufte fra brandet, der er kendt i hele verden, udmærker sig ved elegante og alsidige aromaer, der gør, at man får lyst til mere. Brandet blev grundlagt i 1980. Seks år senere fik firmaet "Moustache " ved en fusion med brandet "Emanuelle " det navn, det har i dag, da begge firmaer ønskede at blive forbundet med det dobbelte X.

Parfume af højeste kvalitet

Den, der øskner en innovativ og ædel parfume, er kommet til det rette sted. Duftene fra Mexx er lige så stilfulde og kreative som brandet lyder. Værdifulde aromaer og usædvanlige duftkompositioner lader parfumerne fra dette brand blive til ledsagere i hverdagen. De giver bærerne af parfumen et strejf af stilfuld elegance!
Vidste du at Indhold

Mexx - det hele begyndte med et kys

Mexx har i over 30 år stået for attraktiv mode til mænd og kvinder. Det hele begyndte med et kys. I 1986 indgik herremode brandet Moustache og damemode brandet Emanuelle en enestående forbindelse. Begge brands omslyngede hinanden i et kys og så opstod brandets navn Mexx af de to virksomheders startbogstav og et dobbelt "x", der symboliserer to kys. Brandet forenes i et kys og har siden skabt aktuel mode til ham og hende sammen med de dertilhørende accessories som briller og tasker. Mærkesortimentet blev udviddet med børne- og babymode samt tekstiller til hjemmet. Med det nye årtusinde startede Mexx også ud som parfumør. Lifestyle-brandet udstrålede også med det samme livlige, spændende duftimpulser og tiltrækker sig stadig i dag hovedsagligt et ungt publikum. Ud over friske, charmerende dufte hører også brusegel og deodoranter med til Mexx Parfums produktpalet. I vores online parfumeri finder du dynamiske, stilsikre kreationer fra Mexx Parfum til moderate priser.

Succeskonceptet partnerparfumer

Også i Mexx´ parfumeverden går kvinder og mænd de samme veje idet Mexx allerede har lanceret flere partnerdufte på markedet. Den første var tvillinge-serien Mexx Man og Mexx Woman, der stadig er efterspurgt i dag. Succeskonceptet fandt en fortsættelse med partnerduften Pure Man og Woman, Ice Touch og Life Is Now. Mexx-dufte er kendetegnet ved ubesværet lethed og en ung, dynamisk ånd, der tiltaler verdensborgeren i Tyskland og mange andre lande. Nye dufte i duftfamilien fra Mexx Parfum er de vitaliserende dufte Black Man og Black Woman. Også unge frække duftnoter strømmer igennem serien Energizing. Her ser du et overblik over de Mexx-dufte vi har i vores online parfumeri:

Dufte til kvinder fra Mexx Parfum

 • Black Woman
 • Energizing Man
 • Fresh Woman
 • Ice Touch Woman
 • Life Is Now Woman
 • Pure Woman
 • Spring Edition 2015
 • Woman

Dufte til mænd fra Mexx Parfum

 • Black Man
 • Energizing Man
 • Fresh Man
 • Ice Touch Man
 • Life Is Now Man
 • Magnetic Man
 • Man
 • Pure Man
 • Spring Edition 2015

Mexx Parfum udmærker sig ved kreative, friske duftkompositioner, der er elegante samtidig med, at de er til at betale for. Klare former og stilsikre linjer præger de moderne flakoner fra Mexx Parfum, men også indholdet er af særdeles høj kvalitet. Udsøgte kompositioner gør de forskellige dufte fra Mexx Parfum til klassikere, der kan bæres af alle mænd og kvinder.

Stimulerende frisk - Energizing, Fresh & Ice Touch

 

De to dufte i serien Energizing udmærker sig ved deres frugtholdige og friske aromaer, der straks sørger for godt humør både blandt mænd og kvinder. Mexx Energizing giver dig den perfekte start på dagen og omgiver hele dagen din aura med umiskendelig friskhed. Duftserien omfatter ud over førsteklasses eau de toilette sprays også produkter til den daglige pleje fra brusegel til forfriskende deodoranter til ham og hende og aftershave til ham. Twin-serien Fresh spreder et strøg af havbrise. Herreduften Fresh Man blev i 2012 kåret som årets duft af publikum i kategorien Lifestyle til den tyske parfumeprisuddeling. Minimalistisk design og en klar, frisk aroma gør denne duft til en elegant allrounder til enhver lejlighed. Serien Ice Touch virker forfriskende anderledes på varme sommerdage. Denne innovative duft blander vandakkorder til en kriblende duftoplevelse for intet virker så livsbekræftende som iskoldt vand.

 

Selvbevidst og klassisk -  Black, Life Is Now & Pure

 

Duftene Black Man og Black Woman formgiver den klassiske elegante serie fra Mexx Parfum. Sarte blomsterakkorder tilfører volumen takket være frugtholdige essenser. Duften Black Woman virker forførende varm takket være indflydelsen fra dyre træsorter og et strøg af vanilje. Den maskuline pendant overbeviser med frugtholdig og krydrede noter og en træholdig aroma. Således opstod den maskuline duft Black Man. Den friske og eksotiske duft Life Is Now til kvinder omhyller enhver kvindelig silhuet. Et blomsterhav og Atlanterhavets friskhed gør Life Is Now Woman til en helt særpræget duftkomposition til enhver lejlighed. Også den mandlige duft forener eksotiske frugtaromaer og sarte blomsterakkorder med et strøg af havluft. Dens maskuline selvbevidste dybde får Life Is Now Man via påvirkningen fra patchouli og sandeltræ. Duften Pure fremtræder tydelig og selvbevidst. Varianten til hende overbeviser med elegante noter fra lotusblomst og eksotisk påvirkning fra monoi-olier. Denne vitaliserende duft virker blomster- og frugtholdig og den står for tilbageholdende friskhed. Også Pure Man understreger brugerens naturlighed. Tomater og æbler indgår en særpræget forbindelse, der suppleres af mosholdige accenter. Aromatiske træakkorder gør Pure Man til en let, klassisk duft til enhver lejlighed.

 

Oplev de frække, unge dufte fra Mexx-parfume til den selvbevidste mand og kvinde hos Parfumdreams. Gå ikke glip af plejeprodukterne af høj kvalitet og de nøje kombinerede gaveæsker fra Mexx-parfumer.