Pleje og Sundhed fra Marvis

Marvis er en tandpasta, der har sæde i Firenze i Italien, der med en tandblegende ingrediens ikke ku… Læs mere
11
5/5 baseret på alle bedømmelser

Marvis Pleje og Sundhed

Marvis er en tandpasta, der har sæde i Firenze i Italien, der med en tandblegende ingrediens ikke kun plejer tænderne, men også kan gøre dem lidt lysere. Produktet er beriget med citronsyre og fluor , for at beskytte tænderne mod tandsten og huller. Den legendariske pebermyntesmag garanterer en velduftende og forfriskende mundhygiejne samt en effektiv tandpleje - også til sarte tænder. Tandpastaen med god strækkeevne kommer i klassiske og kreativ designede tuber, der er forskellige i både aroma, størrelse og formler.

Klassikeren fra Italien

Selvom tandpastaen har et blegende indhold, tolererer emaljen den, idet tandpastaen ikke sliber på den. På den måde er det muligt at beskytte tænderne naturligt. Tandpastaens intensive smag har en forfriskende og vitaliserende virkning, der virker perfekt morgen og aften. Den specialfremstillede hætte tillader en perfekt dosering og fungerer endda som et lille blikfang i badeværelset. Tandpastaen fra Firenze er et musthave til alle dem, der lægger værd på en effektiv og behagelig tandpleje.
Vidste du at Indhold

Marvis-tandpleje: Yndlingsmærket fra Giorgio Armani

Hvad adskiller produkterne fra Marvis-pleje til tænderne fra andre tandpleje-artikler? Nemlig, Marvis-tandpasta og -børster er ren glans og glamour. Dermed står det for det, som sunde tænder også skal udstråle.

Luksusmærkets eksklusivitet begyndte allerede med emballagen anvendt af mærket, som blev grundlagt i Firenze i 1975: Tuberne er designede i en smart retro-stil. Farverne er strålende, ekstraordinære og elegante. Også prisen, som er tre gange så høj som prisen på Aldis tandpasta, giver udtryk for de fremragende virkestoffer, der anvendes i luksusmærket, der er værd hver en øre.

I øvrigt har den italienske designer Giorgio Armani børstet tænder med dette „Mesterværk fra Firenze“ i årevis.

Overblik over tandplejeprodukterne fra Marvis

Alle Marvis tandpastaer har en større fluor andel end almindelige produkter. Dette virkestof sørger for ekstra styrke til tænderne og emaljen. Jo stærkere disse to komponenter er, desto færre nye bakterier opstår der. Tests med Marvis-tandpleje-produkter har bekræftet denne virkning. Virksomheden tilbyder følgende produkter:

 

 • Tandpasta Mini: De små tuber er ideelle til weekendture eller forretningsrejser.

 

 • Tandpleje Classic Mint: Som navnet allerede antyder drejer det sig her om en klassiker fra mærket, der i årevis er blevet godt modtaget.

 

 • Tandpleje Classic Strong Mint: Denne tandpasta produceres med et blegende indhold. På den måde kan selv meget hårdnakkede aflejringer, som for eksempel fra rygning eller for meget kaffe, fjernes. Desuden forhindrer tandpastaen, at der opstår ny plak (tandsten).

 

 • Tandpleje Aquatic Mint: Dette tandpleje produkt er især velegnet til mennesker, der gerne vil have mere hvide tænder uden at angribe den følsomme tandemalje. Desuden holder den høje andel af fluor (cirka 0,3 %) hele mundfloraen sund og i ligevægt.

 

 • Tandpleje Mouthwash: Denne pleje af tænderne produceres uden alkohol. Den sørger for karies beskyttelse, forebygger tandsten og beskytter med dens uimodståelige pebermyntesmag imod dårlig ånde.

Desuden fås også:

 • Tandplejen Ginger Mint
 • Tandpleje Jasmin Mint (grundpris: 11,93 EUR for 100 ml).
 • Marvis tandbørster

 

Desuden tilbyder virksomheden tandpasta i forskellige smagsretninger:

 

 • Whitening Mint (blegende mynte): Denne tandpasta er særligt velegnet til rygere eller mennesker, hvis tænder er misfarvede af for meget cola eller lignende. Blandt de kosmetiske tandpleje produkter finder du desuden en stor andel af mineralske, rensende elementer (Hydrated Silica). Skadelige syrer neutraliseres og der oprettes en beskyttende kappe rundt omkring tænderne.

 

 • Jasmin-Mint (mynte-jasmin): Basisopskriften til denne tandpasta har i 40 år hørt til blandt de mest succesfulde produkter fra Marvis tandpleje. Tandpastaen virker afblegende og sørger for strålende smil med hvide tænder.

 

 • Ginger-Mint (ingefær-mynte), Aquatic-Mint (vandmynte) og Classic Strong Mint (meget kraftig mynte): Denne tandpasta sørger for et enestående friskt kick i munden.

 

 • Cinnamon-Mint (kanel-mynte): Smagsretningen kanel-mynte er en tandpasta for eksotiske fans og mennesker, der godt kan lide meget iøjnefaldende ting. Denne kombination sørger ikke kun for en ekstraordinær smag, men forhindrer også, at der opstår ny tandsten og belægninger på tænderne. Det er især vigtigt eftersom belægning på tænderne er en af de primære årsager til betændelse i tandkødet og dårlig ånde.

 

 • Amarelli Licorce (lakrids): Mærket Marvis er berømt for denne usædvanlige tandpasta, der indeholder præcis de samme effektive virkestoffer, som alle andre produkter fra Marvis - blot med den forskel, at det smager godt.

 

Tips til tandplejen

 

Først det positive: Omkring to tredjedele af alle tyskerne børster tænder dagligt. Der findes dog stadig mange „problem-tænder“.

Det kan du gøre bedre i forbindelse med rengøring og optimal ernæring for at styrke tænderne:

 

 • Når du børster tænder skal tandbørsten altid holdes skævt i en vinkel på omkring 45 grader.

 

 • Det er en god idé at udvikle dit eget system til rengøring af tænderne så man ikke glemmer nogle af tænderne. Og det vil sige: Tandbelægninger og plak fjernes med bløde, cirklende bevægelser. I den forbindelse bør du tage højde for, at man ikke kommer til at „skrubbe“. Det ødelægger tænderne på lang sigt.

 

 • Det bedste er, hvis du samtidig med at børste tænderne også sørger for at rengøre tungen - med en speciel tungerenser kan du helt enkelt fjerne bakterierne.

 

 • Eksperter anbefaler desuden at bruge tandtråd dagligt for at fjerne fastsiddende plak imellem tænderne.

 

 • Alt hvad der stimulerer produktionen af savl i munden er positivt – for eksempel tyggegummi. Man skal dog huske at tage højde for at bruge sukkerfrit tyggegummi.

 

 • Tænderne har brug for meget kalcium, som findes i mælk og mælkeprodukter.

 

 • Mange former for frugt indeholder syrer, der angriber tændernes emalje. De blødgør den vigtigste tandemalje, hvorved den lettere kan fjernes. Efter brug af sådanne produkter har tænderne brug for omkring 30 minutter til igen at stabilisere sig. Derfor kan det ikke anbefales at børste tænderne umiddelbart efter at have konsumeret appelsiner, æbler eller limefrugter, men at vente lidt.

 

 • Hvis du spiser noget meget surt bør man umiddelbart derefter skylle munden.