Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Marvis 11 Vare

Marvis

Marvis: Gode tandplejeprodukter "Made in Italy"

Det italienske mærke Marvis har specialiseret sig i højkvalitative tandplejeprodukter og det siden 1958. Det er grundlagt af Earl Franco Cella di Rivara, som oprindeligt fokuserede på rygere. Han ønskede at forbedre rygernes tandplejeoplevelse med en særlig intens mintsmag, og til det formål udviklede han tandpastaen Classic Strong Mint.

Mærket blev først kendt i 1970'erne - men det helt store gennembrud lod vente på sig, næsten helt til årtusindeskiftet. I 1997 opkøbte kosmetikfirmaet Ludovico Martelli Srl Ma og lancerede Marvis tandpasta som et luksusprodukt. Dette skabte stor succes, og mærket var i stand til at ekspandere fra Italien til resten af verden.

Hvad kendetegner brandet Marvis?

Marvis-brandet lover enestående mundpleje og bekræfter allerede dette løfte ved første øjekast: Den tiltalende retroemballage og de usædvanlige smagsvarianter fra Marvis-tandpasta giver en behagelig tandplejeoplevelse og lidt forkælelse i den daglige mundhygiejne.

Marvis er kendt ud over Italiens grænser og har opnået et ry som et brand for tandplejeprodukter af høj kvalitet. Produkterne i de flotte tuber og flasker ser ikke kun smarte ud på badeværelset, men garanterer også grundig rengøring og pålidelig beskyttelse af tænder, tandkød og mundflora.

Hvilke produkter fås i sortimentet fra Marvis?

Marvis har siden grundlæggelsen i Firenze udviklet en bred vifte af tandplejeprodukter, bl.a:

  • Tandpasta
  • Mundskyl
  • Tandbørster

Et andet kendetegn ved Marvis-produkterne er smagsretningerne. Med varianter som lakridsmynte, rabarbermynte eller jasminmynte forvandler Marvis tandbørstningen fra en kedelig rutine til en smagfuld oplevelse. Strong Mint-tandpasta med den klassiske variant pebermynteolie fås selvfølgelig også. Hjørnestenen i Marvis' succes er stadig det bedst sælgende produkt i dag. Mundskyl er et perfekt supplement til tandpastaen.

Den er ikke kun behagelig i smagen, men også sikker for tænderne

Men det er ikke kun de behagelige og varierede smage, der kendetegner mærket til tandplejeprodukter. De sikrer også frisk ånde og en frisk følelse, renser tænderne pålideligt og tilbyder allround beskyttelse af mund og tænder ud over forebyggelse af karies. Der findes også blegende tandpastaer mod misfarvninger, plak og tandsten, som giver et strålende hvidt smil. Der bruges kun naturlige ingredienser, så emaljen bevares, og tænderne ikke beskadiges.

Køb Marvis tandpasta online hos parfumdreams

Det bedste sted at købe Marvis er at bestille online. Her finder du det største udvalg af Marvis tandpasta. I parfumdreams online shop kan du købe Marvis tandpasta og vælge mellem en bred vifte af smagsvarianter og produkter. Der finder du flere produkter til tandpleje og kosmetik. Gå på opdagelse i sortimentet, og lad dig overbevise af det store udvalg samt den ukomplicerede bestilling og levering.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube