Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Vidste du at Indhold

MY DRY

Armhulerne er når det kommer til kropspleje og æstetik en stor udfordring. På grund af der er kontakt hud-til-hud og hårvæksten i armhulerne opstår der et miljø, hvor der svedes og der opstår dårlig lugt. Det vil sige, at der hvad angår armhulerne er større behov for hygiejne. Nu kan man jo ikke tage et bad hver tredje time (det er slet ikke sundt). Derfor bruger man i stedet deodoranter og de fås i meget svingende kvaliteter.

MY DRY er en deodorant af bedste kvalitet. Denne blide og samtidig effektive deodorant overbeviser med høj effektivitet, god tolerance og naturlige indholdsstoffer. Til forskel fra de fleste andre deodoranter er denne deodorant i øvrigt ikke baseret på vand. I stedet er Aloe Vera basis for MY DRY-deodoranterne. Dertil kommer naturlige komponenter som kalium alun, og grøn te ekstrakter. Alkohol og aluminiumchlorid er derimod ikke at finde i deodoranterne fra MY DRY

En deodorant er ikke bare en deodorant

Desværre er der helt grundlæggende problemer med mange almindelige, billige deodoranter, som man fx. kan købe i ethvert supermarkedet:

  • Næsten alle disse deodoranter er vandbaserede. Det fører til udtørring af huden især ved regelmæssig brug. Tør hud er mere udsat for hudirritationer, hvilket i kombination med en deodorant eller andre plejemidler kan føre til komplikationer og endda til allergiske reaktioner. Derfor er en deodorant produceret på vandbasis ikke særlig ideel fordi man jo bruger den med en vis regelmæssighed.
  • De fleste deodoranter dækker over ubehagelige lugte mens de hverken virker desinficerende eller kommer den egentlige årsag til svedlugten til livs. Disse karakteristiske svedlugte skyldes i øvrigt ikke den i sig selv lugtfrie sved, men en bakteriel spaltning af denne.
  • Overdrevet aggressive antitransparente billig-deodoranter forhindrer nogle gange, at du sveder, men de gør det på bekostning af essentielle hudfunktioner. Kroppen sveder jo ikke for at genere os, men fordi den på den måde regulere balancen imellem varme og væske, reagerer på stresssituationer eller lignende.
  • Kombinationen af vandbaseret, overdrevet parfumeret og kemisk aggressiv antitransparens kan føre til overfølsomhed. Det kan under bestemte omstændigheder endda føre til allergiske reaktioner, for det meste imod de parfumerede komponenter.

 

MY DRY-deodorant besidder ingen af disse ulemper. I stedet for vand er det Aloe Vera, der udgør basis i produktet. Aloe Vera virker lindrende og styrker immunforsvaret. Det har altså præcist den modsatte virkning end det udtørrende vand, der under bestemte omstændigheder giver næring til problemer med huden. Desuden virker ekstrakten fra grøn te antibakteriel og modvirker således lugtgener (de spaltede bakterier) i stedet for blot at tildække svedlugten. Kalium alun virker desuden lugthæmmende og er samtidig en blid antitransparent.

Hairstop fra MY DRY

MY DRY producerer dog ikke kun deodoranter. “Hairstop“ indeholder alle deodorantens komponenter, men har dertil andre funktioner. Som navnet allerede antyder hæmmer „Hairstop“ væksten af hår i armhulerne. Det kan lade sig gøre fordi der er tilsat Gymnema Sylvestre, et virkestof kendt fra den ayurvediske medicin, der hæmmer hårvækst. Desuden har „Hairstop“ alle de førnævnte fordele og kvaliteter som en MY DRY-deodorant. Blid, effektiv pleje ved brug af deodoranten udvides altså med det aspekt, at man ikke længere behøver at barbere sig så ofte i armhulerne. Det er naturligvis også en fordel for huden eftersom hver barbering – og særligt på dette meget følsomme sted – selvfølgelig er belastende og kan give grobund for små sår og hudirritationer.

Kom svedfri igennem dagen – MY DRY-armhulepads

En af de ubehagelige gener, der kan opstå når du sveder, og som går forud for dannelsen af svedlugten (afhængigt af tøjet), er synlige svedpletter. Afhængigt af aktivitetsgraden og betingelserne i omgivelserne kan en deodorant ikke altid forhindre, at du sveder. Kategorisk at forhindre sveden i at komme ud er ikke nogen god løsning fordi svedens funktion jo er meget vigtig for hudens balance. Det ændrer selvfølgelig ikke ved det faktum, at svedpletter med efterfølgende lugtdannelse opleves som ubehageligt. For at forebygge sådanne pletter – eller pletterne efter deodoranten – tilbyder MY DRY såkaldte armhulepads. Disse pads placeres imellem armhulen og tøjet. De er ultratynde og har en ekstrem sugeevne. Allerede efter kort tid bemærker du dem slet ikke mere. Der er dermatologisk fremragende fordi de er fremstillet helt uden parfume. På den måde kan du helt forhindre svedpletter. Også pletter efter deodoranten, som efterlader plamager på tøjet, der er svære at vaske væk, har ikke en chance mere når du bruger armhulepads. En fantastisk lille hjælper til enhver, der lægger vægt på et velplejet og selvsikkert ydre.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube