Parfumer fra Leonard

De alsidige og forskelligartede dufte fra Leonard er meget forfriskende og samtidig tidløse og klass… Læs mere
3
5/5 baseret på alle bedømmelser

Leonard Parfumer

De alsidige og forskelligartede dufte fra Leonard er meget forfriskende og samtidig tidløse og klassiske, så man altid kan have dem på. Den første duft Tamango kom frem i 1970, og flere fulgte, forskellige til alle og for enhver smag.
Vidste du at Indhold

Leonard parfumer - lidenskab for luksus

Flakonen fra Leonard parfume er opstået som en enestående kreation fra kostbare essenser. Denne flakons afrundede form af glas giver denne elegante, udsøgte duft dens hele rigtige fremtoning. Denne parfume har et miniaturelåg, der signalerer luksus og samtidig udgør varemærket for parfumen. Det er ikke mindst kontrasten imellem den silkeagtige satinrose og det sorte, skinnende varemærke, der i mange år har sørget for stor begejstring. Denne duft efterlader mere end et slør af elegante duftessenser, men vil i mange år sørge for, at du har en langvarig duft på huden.

Leonard har forskellige kollektioner til foråret, sommeren, efteråret og vinteren. På den måde kan du med den passende parfume indstille dig på de forskellige årstider. Stadig i dag er der en lige linje tilbage til den første duft - Tamango - fra 1970, der straks vagte stor begejstring og glæde. I dag fås denne selvsikre, tidløse, romantiske duft stadig i en flakon med 100 ml i klassisk stil, og den er som skabt til den elegante og harmoniske kvinde, der gerne vil sætte sig ud over den generelle trend og forskellige udvikling indenfor moden og tiden og vække begejstring med tidløs, enestående og autentisk elegance.

Orkide som varemærke

Leonard Parfum L’Orchidee er en eau de toilette i en kvadratisk flakon. Foran kulissen er der en fantastisk blomst - en orkide - og her udfolder duftessensen sig og med den også dens feminine og diskrete frugtholdige note. Prøv at dufte til Leonard Parfum L’Orchidee, og du vil med sikkerhed bemærke den blide og fløjlsagtige ferskenduft lige så vel som bergamot, ribs og ikke mindst jasmin. I denne eau de parfum findes også vanilje og orkideer, det varmende sandeltræ og duften fra ceder, der tilfører denne eau de toilette en speciel glødende note. Det helt rigtige til en feminin sommer.

Leonard Parfum Homme i flakoner med 50 ml og 100 ml fås til en grundpris fra 52,95 € og gælder indtil i dag som tilhørende de højere klasser. Parfumøren har med Leonard Parfum Homme skabt en duftkreation af muskat, peber, ceder, violer og bergamot. De første oplevelser med Leonard Parfum beskrives oftest som mystiske og spændende, hvilket ikke mindst skyldes den fortryllende røgelse og duften fra de søde violer. De eksklusive duftessenser fra kashmir skaber en helt speciel aura, der bliver hængende længe i næsen og i hukommelsen.

Den duftende original: Leonard-Parfum

Leonard Leonara Eau De Parfum Original vækker opmærksomhed med sin karakteristiske duftnote og brune farver. Det drejer sig her om en forførende parfume til kvinder. Duften er i stand til at sammenfatte de enkelte duftessenser til en feminin fuldendt duft. Andre dufte fra Leonard Parfum udmærker sig ved sin ekstravagance, der uomgængeligt når op på haute couture-niveau. Denne producents blomstertryk har vundet kundernes hjerter og samtidig også revolutioneret hele duftverdenen. I dag står Leonard for kreative og sanselige dufte, der med stor friskhed og en levende note er hævet over enhver modetrend og garanterer tidløse duftoplevelser. Derfor kan det heller ikke undre, at alle fans og fortalere for Leonard parfume er helt opslugte af denne karakteristiske duftnote og aldrig slipper den igen. Er du også klar til denne sorte juvels hemmelighed?

Dybsort elegance og enestående duftessenser

Leonard Parfum BALAHE symboliserer certificeret eau de toilette luksus i en 100 ml flakon. Den udtryksfulde form minder om Leonard parfumens oprindelse og gør også brug af det dybe sorte. På nuværende tidspunkt skelner vi imellem ca. 220 naturlige essenser og tusindvis af forskellige duftstoffer, der udgør et stort repertoire for alle parfumører og sætter duftende tegn. De enkelte bestanddele skal kun nå op på et indhold på én procent før de anføres under topnote, hjerte- og basisnote. I princippet består parfumer af destilleret vand, æteriske olier, duftstofferne samt alkohol og olie. Først når parfumer giver afkald på syntetiske bestanddele og fedtende og æteriske olier kombineres med hinanden har vi med parfumens naturlige form at gøre.